Miten SmartThings-sovellus asennetaan ja otetaan käyttöön iPhone-puhelimessa?

Mobiililaitteiden SmartThings-sovellus tukee Galaxy-laitteita, muita Android-älypuhelimia ja iPhone-puhelimia.

SmartThings-sovelluksen kuvake iPhone-puhelimessa.

Kirjaudu Samsung-tilille, jotta voit käyttää sovellusta

Sovelluksen virallinen nimi on SmartThings. Etsi sovellus Applen App Store -sovelluskaupasta kirjoittamalla hakuruutuun SmartThings ja asenna SmartThings-sovellus.

Vaihe 1. App Store -kuvake näytössä. Vaihe 1. App Store -kuvake näytössä.

Vaihe 1. Avaa App Store.

Vaihe 2. SmartThings-sovelluksen haku- ja asennusnäyttö. Vaihe 2. SmartThings-sovelluksen haku- ja asennusnäyttö.

Vaihe 2. Etsi SmartThings-sovellus ja asenna se napauttamalla.

Vaihe 3. Laitteiden ohjausnäyttö. SmartThings haluaa käyttää Bluetooth-yhteyttä. Valitse OK. Vaihe 3. Laitteiden ohjausnäyttö. SmartThings haluaa käyttää Bluetooth-yhteyttä. Valitse OK.

Vaihe 3. Valitse OK, jotta sovellus voi käyttää Bluetooth-yhteyttä.

Vaihe 4. Näyttö ja kirjautumiskuvake. Vaihe 4. Näyttö ja kirjautumiskuvake.

Vaihe 4. Valitse Kirjaudu sisään.

Vaihe 5. Samsung-tilin kirjautumisnäyttö. Jos sinulla ei ole tiliä, valitse Luo tili. Vaihe 5. Samsung-tilin kirjautumisnäyttö. Jos sinulla ei ole tiliä, valitse Luo tili.

Vaihe 5. Jos sinulla on Samsung-tili, kirjaudu sisään. Jos sinulla ei ole Samsung-tiliä, luo tili napauttamalla.

Vaihe 6. Hyväksy Samsungin sopimusehdot valitsemalla Hyväksy. Vaihe 6. Hyväksy Samsungin sopimusehdot valitsemalla Hyväksy.

Vaihe 6. Jos luot Samsung-tilin, sinun on luettava ja hyväksyttävä sopimusehdot, jotta voit jatkaa.

Käyttöympäristö

• OS: 13.0 tai uudempi.
  • Laitteet: iPhone 6s, iPad Mini 4. sukupolvi ja uudemmat.
  • Tuetut resoluutiot: Laitteen resoluutiot 1 334 x 750 – 2 732 x 2 048.

Huomaathan: SmartThings-sovelluksen käyttöympäristöä voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta käytettävyyden ja suorituskyvyn parantamiseksi.