Kodinkoneen lisääminen SmartThings-sovellukseen

SmartThings-logo ja kodinkoneet.

Lisää kodinkoneita SmartThings-sovellukseen seuraavasti:

1 Kytke virta SmartThings-sovellukseen rekisteröitäviin kodinkoneisiin.
2 Avaa SmartThings-sovellus älypuhelimessa.
3 Napauta SmartThings-sovelluksen aloitusnäytössä lisäyskuvaketta (+) ja valitse Lisää laite.
Lisäyskuvake (+) valittuna SmartThings-sovelluksen aloitusnäytössä ja Lisää laite korostettuna.
4 Lisää kodinkoneita Lisää laite -näytössä seuraavasti.
Lisää laite -näyttö ja kodinkoneiden lisääminen.
  • Skannaa QR-koodi: Napauta Skannaa ja lue yhdistettävän laitteen QR-koodi.
Näyttö, jolla yhdistettävän laitteen QR-koodi luetaan.
  • Hae lähellä olevia laitteita: Valitse Skannaa ja rekisteröitävä laite yhdistettävissä olevien laitteiden luettelosta.
Yhdistettävissä olevien laitteiden luettelo SmartThings-sovelluksessa.
  • Valitse seuraavista: Rekisteröi laite napauttamalla rekisteröitävän Samsung-kodinkoneen tyyppiä (laite/valmistaja).
SmartThings-laitteen rekisteröinti – Valitse rekisteröitävän laitteen kuvake.
5 Valitse Aloita näytössä Aloitetaanko kodinkoneiden rekisteröinti?
6 Aseta AP-tila kodinkoneen tyypin mukaan.
7 Viimeistele laitteen yhdistäminen seuraamalla rekisteröintinäytön ohjeita.
8 Kun älypuhelin ja kodinkone on yhdistetty, voit antaa kodinkoneelle nimen. Ohjaa kodinkonetta laitteen näytössä.

Lue lisää: Smart Home -sovitin (ulkoinen dongle) on asennettava erikseen joidenkin kodinkoneiden yhdistämiseksi SmartThings-sovellukseen.

Tarkista kodinkoneen mukana toimitetusta käyttöohjeesta, vaatiiko laite donglen asentamisen ja mihin se on asennettava.

Huomaathan: Käytettäessä Smart Home -sovitinta, sinun on valittava Smart Home -sovitin (dongle) tuotteen tyypin (jääkaappi, ilmastointilaite, ilmanpuhdistin jne.) sijaan, kun kodinkone rekisteröidään.