Miten laite rekisteröidään SmartThings-sovellukseen, jos sovellus sanoo, että se on jo rekisteröity?

Olen rekisteröimässä laitettani SmartThings-sovellukseen ensimmäistä kertaa, mutta sovellus sanoo, että laitteeni on jo rekisteröity.

Laitetta rekisteröidään SmartThings-sovellukseen.

Tämä virhe voi tapahtua, jos olet aiemmin epäonnistunut laitteen rekisteröinnissa esimerkiksi epävakaan verkon takia ja yrität rekisteröidä laitteen uudelleen. Koska laitteesi ei ole tällä hetkellä rekisteröitynä mihinkään tiliin, valitse Rekisteröi tilini ja viimeistele laitteen rekisteröinti.

Valitse Rekisteröi ja käytä tililläni -näytössä Rekisteröi tilini. Noudata älypuhelimen näytössä annettavia ohjeita ja viimeistele yhdistäminen napauttamalla yhdistettävää laitetta.

Huomaathan: Toinen perheenjäsen on saattanut rekisteröidä laitteen SmartThings-sovellukseen. Jos toinen perheenjäsen on jo rekisteröinyt laitteen ja käyttäjä valitsee Rekisteröi tilini -vaihtoehdon ja rekisteröi laitteen uudelleen toiselle tilille, laitteen rekisterlinti poistetaan aiemmasta tilistä. Jos ongelma ei korjaannu, toimi seuraavasti:

Avaa älypuhelimen Wi-Fi-asetukset, poista verkko, joka sisältää laitteen nimen ja muodosta yhteys uudelleen.

Jos käytössä on Android OS

1 Valitse älypuhelimessa Asetukset > Yhteydet > Wi-Fi.

Lisäasetukset tai Lisää (︙) > Lisäasetukset > Hallinnoi verkkoja.

2 Etsi poistettavan verkon nimi. Pidä nimeä painettuna ja valitse Unohda.
Vaihe 1. Älypuhelimen näyttö ja valitse Asetukset. Vaihe 1. Älypuhelimen näyttö ja valitse Asetukset.

Vaihe 1. Valitse Asetukset.

Vaihe 2. Yhteydet valittuna asetusvalikossa. Vaihe 2. Yhteydet valittuna asetusvalikossa.

Vaihe 2. Valitse Yhteydet.

Vaihe 3. WiFi valittuna yhteysvalikossa. Vaihe 3. WiFi valittuna yhteysvalikossa.

Vaihe 3. Valitse Wi-Fi.

Vaihe 4. Etsi poistettavan verkon nimi. Vaihe 4. Etsi poistettavan verkon nimi.

Vaihe 4. Valitse poistettava verkko.

Vaihe 5. Valitse Unohda. Vaihe 5. Valitse Unohda.

Vaihe 5. Valitse Unohda.

Jos käytössä on iOS

1 Valitse älypuhelimessa Asetukset > Wi-Fi.
2 Etsi ja valitse poistettavan verkon nimi ja valitse Poista tämä verkko.
3 Vahvista verkon nimi ponnahdusikkunassa ja valitse Pyyhi. Valikkoreitit ja toimintojen nimet voivat vaihdella älypuhelimen valmistajan, palveluntarjoajan ja käyttöjärjestelmän version mukaan. Laitteen nimi näytetään laitteen tyyppinä, mallin tyyppinä, valmistajan nimenä jne. (esim. ilmanpuhdistin) Samsung.

Huomaathan: Asettelu älypuhelimessa voi vaihdella valmistajan tai mallin mukaan.