Samsung DeX -sovelluksen käyttäminen

Jotta voit käyttää Samsung DeX -sovellusta, sinun on ehkä hankittava erillisiä lisälaitteita tilanteen mukaan.

Kuva Samsung DeX -logosta sovelluksen päänäytössä.

Yhdistettäessä ulkoiseen näyttöön (televisioon tai monitoriin) kaapelilla:

Jotta voit käyttää Samsung DeX -sovellusta, sinun on hankittava DeX Station, DeX Pad tai HDMI-sovitin ja yhdistettävä mobiililaite ulkoiseen näyttöön (televisioon tai monitoriin).

Yhdistettäessä tietokoneeseen kaapelilla:

Sinun on yhdistettävä älypuhelin tietokoneeseen USB-C-kaapelilla.

Yhdistettäessä televisioon tai tietokoneeseen langattomasti:

Lisälaitteita ei tarvita.

Mitä lisälaitteita Samsung DeX tukee virallisesti?

Älypuhelimilla on omat Samsung DeX -sovelluksen käyttämiseen langallisella yhteydellä tarvittavat virallisesti tuetut lisälaitteet ja tableteilla ja taitettavilla laitteilla omansa.

• Samsung DeX -sovellusta tukevat alkuperäiset lisälaitteet: DeX Station (EE-MG950), DeX Pad (EE-M5100), HDMI-sovittimet (EE-HG950, EE-P5000, EE-I3100, EE-P3200 ja EE-P5400).

Huomaathan: Tuotteiden nimet ja mallit voivat vaihdella maittain. Muut kuin alkuperäiset Samsung DeX -yhteensopivat lisälaitteet eivät välttämättä ole yhteensopivia riippuen niiden ominaisuuksista.

Samsung DeX -sovelluksen käyttäminen tabletilla

Voit käyttää Samsung DeX -sovellusta tabletilla jollakin seuraavista tavoista:

1 Käytä Samsung DeX -sovellusta suoraan tabletin kosketusnäytössä (sinun ei tarvitse yhdistää ulkoista näyttöä).
  • Avaa ilmoituspaneeli pyyhkäisemällä alas näytön ylälaidasta ja napauta DeX-kuvaketta "Pika-asetukset"-valikossa.
2 Yhdistä monitori tai televisio kaapelilla, jos haluat käyttää Samsung DeX -sovellusta suurella näytöllä.
3 Yhdistä televisio langattomasti, jos haluat käyttää Samsung DeX -sovellusta suurella näytöllä.
  • Ava "Ilmoitukset"-paneeli pyyhkäisemällä alas tabletin näytön ylälaidasta ja paina pitkään DeX-kuvaketta "Pika-asetukset"-valikossa. Voit hakea yhdistettävissä olevia näyttöjä ja muodostaa langattoman yhteyden valitsemaasi näyttöön.

1 Avaa pika-asetusvalikko mobiililaitteessa ja ota toiminto käyttöön painamalla DeX-painiketta.
2 Valitse "DeX-tietokone tai -monitori".
  • Jos vaihtoehtojen sijaan asetuksena on "DeX-tietokone", valitse "Lisää vaihtoehtoja" ikkunan oikeassa ylälaidassa ja valitse "Vaihda televisioon tai monitoriin".
3 Valitse yhdistettävä televisio tai monitori käytettävissä olevien laitteiden luettelosta ja valitse "Käynnistä nyt".
4 Hyväksy yhdistämispyyntö televisiossa tai monitorissa.
5 Noudata näytössä annettavia ohjeita ja viimeistele yhteyden määrittäminen. Kun olet valmis, Samsung DeX -näyttö tulee näkyviin yhdistettyyn televisioon tai monitoriin.

Huomaathan: Suorituskyky voi riippua langattoman yhteyden muodostamiseen käytetyn television teknisistä ominaisuuksista. Suosittelemme käyttämää Samsung-älytelevisiota, joka on julkaistu vuonna 2019 tai sen jälkeen.

• Langatonta yhteyttä voidaan käyttää muiden televisioiden tai sovittimien kanssa, jotka tukevat puhelimen näytön peilaamista/jakamista (Miracast-yhteensopivat laitteet), mutta niiden suorituskykyä ei taata. Tarkista, tukeeko televisiosi näytön peilaamista/jakamista. Toiminnon nimi voi vaihdella valmistajan mukaan. (Samsung TV – Näytön jakaminen/peilaaminen, Sony TV – Näytön peilaaminen ja LG TV – Näytön jako).

• Jos ympäröivä langaton verkko on ruuhkainen, suorituskyky voi olla heikompi. Yritä yhdistämistä uudelleen myöhemmin.

• Jos haluat muodostaa sujuvan langattoman yhteyden televisioon 5 GHz:n kaistanleveydellä, yhdistä sekä mobiililaite että televisio langattomaan reitittimeen, joka tukee 5 GHz:n kaistanleveyttä, ja yritä muodostaa langaton yhteys. Tämä ei välttämättä kuitenkaan onnistu, jos televisio ei tue 5 GHz:n kaistaleveyttä. Tarkista television tekniset tiedot valmistajalta. (Siirry osoitteeseen https://www.samsung.com/support/ jos sinulla on kysyttävää Samsungin televisioista.)

• Langaton yhteys toimii parhaiten, kun etäisyys mobiililaitteen ja television välillä on mahdollisimman pieni.
Vaihe 1: Valitse "DeX-kuvake" päänäytössä. Vaihe 1: Valitse "DeX-kuvake" päänäytössä.

Vaihe 1: Valitse "DeX-kuvake" päänäytössä.

Vaihe 2: Valitse "DeX-tietokone tai -monitori". Vaihe 2: Valitse "DeX-tietokone tai -monitori".

Vaihe 2: Valitse "DeX-tietokone tai -monitori".

Vaihe 3: Valitse yhdistettävä televisio tai monitori ja valitse sitten "Käynnistä nyt". Vaihe 3: Valitse yhdistettävä televisio tai monitori ja valitse sitten "Käynnistä nyt".

Vaihe 3: Valitse yhdistettävä televisio tai monitori käytettävissä ja valitse sitten "Käynnistä nyt".

Vaihe 4: Hyväksy yhdistämispyyntö valitsemalla "Käynnistä nyt". Vaihe 4: Hyväksy yhdistämispyyntö valitsemalla "Käynnistä nyt".

Vaihe 4: Hyväksy yhdistämispyyntö valitsemalla "Käynnistä nyt".

Tietokoneen on täytettävä seuraavat tekniset vaatimukset, jotta Samsung DeX -sovellusta voi käyttää:

• Käyttöjärjestelmä: Windows 10 (32/64 bit) tai uudempi
  • Suoritin: Intel® Core™ i3 2,4 GHz -suoritin tai tehokkaampi (Intel® Core™ i5 2,5 GHz -suoritinta tai tehokkaampaa suositellaan)
  • Qualcomm Snapdragon 8cx tai uudempi versio
  • Muisti: 4 Gt (8 Gt suositellaan)
  • Kiintolevyn tila: Vähintään 500 Mt (suositellaan)
  • USB: 1 vapaa USB 2.0 -liitäntä (USB 3.0 suositellaan)
  • Näytön resoluutio: 1024 X 768, 32 tavua tai enemmän
  • Samsung DeX ei välttämättä toimi oikein, jos laite ei täytä vähimmäisvaatimuksia.

1 Avaa mobiililaitteen ilmoituspaneeli ja pyyhkäise alas. Ota toiminto käyttöön painamalla DeX-painiketta.
2 Valitse "DeX-tietokone".
  • Jos vaihtoehtojen sijaan asetuksena on "DeX-televisio tai -monitori", valitse "Lisää vaihtoehtoja" ikkunan oikeassa ylälaidassa ja valitse "Vaihda tietokoneeseen".
3 Valitse yhdistettävä tietokone käytettävissä olevien laitteiden luettelosta ja valitse "Käynnistä nyt".
4 Hyväksy yhdistämispyyntö tietokoneessa.
5 Noudata näytössä annettavia ohjeita ja viimeistele yhteyden määrittäminen. Kun olet valmis, Samsung DeX -näyttö tulee näkyviin yhdistettyyn tietokoneeseen.
  • Samsung DeX -sovelluksen on oltava asennettuna tietokoneeseen. (Lataa ja asenna ohjelma osoitteessa www.samsungdex.com.)

• Jos "Samsung DeX" -kuvake ei näy tietokoneen tehtäväpalkin ilmaisinalueella, käynnistä "Samsung DeX" -ohjelma.

• Tarkista tietokoneen ja mobiililaitteen välinen Wi-Fi-yhteys. Tietokoneen ja yhdistettävän mobiililaitteen on oltava yhteydessä samaan Wi-Fi tukiasemaan (reitittimeen).

• Jotta langaton yhteys toimisi mahdollisimman hyvin, varmista, että tietokone ja mobiililaite on yhdistetty samaan Wi-Fi-reitittimeen 5 GHz:n kaistanleveydellä.

• Langatonta yhteyttä Windows-käyttöjärjestelmän "Yhteys"-ominaisuudella ei tueta.
Vaihe 1: Valitse "DeX-kuvake" päänäytössä. Vaihe 1: Valitse "DeX-kuvake" päänäytössä.

Vaihe 1: Valitse "DeX-kuvake" päänäytössä.

Vaihe 2: Valitse "DeX-tietokone". Vaihe 2: Valitse "DeX-tietokone".

Vaihe 2: Valitse "DeX-tietokone".

Vaihe 3: Valitse Samsung DeX -sovellukseen yhdistettävä laite. Vaihe 3: Valitse Samsung DeX -sovellukseen yhdistettävä laite.

Vaihe 3: Valitse Samsung DeX -sovellukseen yhdistettävä laite.

Vaihe 4: Valitse "Käynnistä nyt". Vaihe 4: Valitse "Käynnistä nyt".

Vaihe 4: Valitse "Käynnistä nyt".