Jäsenien kutsuminen käyttämään SmartThings-sovellusta

Kutsu jäsen -valikko SmartThings-sovelluksessa

Yhdessä on aina hauskempaa. Voit antaa perheenjäsentesi tai ystäviesi käyttää älylaitteitasi kutsumalla heidät jäseniksi SmartThings-tilillesi. Lähetä heille kutsu tiettyyn sijaintiin tililläsi ja jos he hyväksyvät kutsun, heistä tulee jäseniä. Hyväksymisen jälkeen he voivat ohjata ja hallita kyseisen sijainnin yhdistettyjä laitteita.

Huomautus: Jäsenten kutsuminen on mahdollista vain sijainneissa. Et voi lisätä jäsentä suoraan huoneeseen, vain pääsijaintiin.

Voit kutsua muita tiettyihin sijainteihin tililläsi heidän Samsung-tiliensä kautta. Kun he ovat hyväksyneet kutsusi, voitte käyttää samoja älylaitteita.

1.   Kutsu Samsung-tilin jäsen avaamalla SmartThings-sovellus.

2.   Napauta Suosikit-välilehteä ja sitten kotikuvaketta. Valitse haluamasi sijainti.

3.   Napauta Lisää (+-merkkiä) ja valitse Jäsen.

4.   Valitse Lähetä kutsu ja anna kutsuttavan Samsung-tilillä käyttämä sähköpostiosoite.

5.   Napauta seuraavaksi Lähetä. Kun käyttäjä saa kutsun ja hyväksyy sen, kaikki on valmista.

Lähetä kutsu SmartThings-sovelluksessa

Huomautus:

• Jos kutsuttavalla henkilöllä ei ole Samsung-tiliä, voit käyttää tavallista sähköpostiosoitetta kutsun lähettämiseen.
  • Kun kutsu lähetetään sähköpostiin, jota ei ole liitetty Samsung-tiliin, henkilöä pyydetään rekisteröimään Samsung-tili ennen kuin hän voi hyväksyä kutsun.

Voit kutsua Samsung-tilin jäseniä käyttämällä QR-koodia.

1.   Avaa SmartThings-sovellus ja valitse Suosikit-välilehti.

2.   Napauta kotikuvaketta ja valitse haluamasi sijainti.

3.   Napauta Lisää (+-merkkiä) ja valitse Jäsen.

4.   Valitse Käytä QR-koodia ja näkyviin tulee koodi. Henkilö, jonka kutsut, voi skannata QR-koodin puhelimellaan.

5.   Kutsuttavan henkilön on avattava SmartThings puhelimessaan ja napautettava Suosikit-välilehteä.

6.   Seuraavaksi hänen on napautettava kotikuvaketta, valittava Hallitse sijainteja ja napautettava sitten Lisää (+-merkkiä). Sen jälkeen hän voi valita Hyväksy QR-koodikutsu.

7.   Sen jälkeen hän voi seurata näytön ohjeita ja skannata koodin, jotta hän pääsee tilisi jäseneksi.

Huomautus: Galaxy-käyttäjät voivat käyttää Galaxy-kameraa kutsun hyväksymiseen QR-koodin lukijalla.

Juhlia ei synny, jos kaikkia ei kutsuta. Jotta haluamasi henkilö saisi kutsusi, hänellä on oltava SmartThings-sovellus asennettuna puhelimeensa ja hänen on oltava kirjautuneen Samsung-tilillensä.

Hän saa kutsun ilmoituksena puhelimeensa. Hänen tarvitsee vain napauttaa ilmoitusta ja sen jälkeen Hyväksy. Sen jälkeen hän voi ohjata kyseiseen sijaintiin lisättyjä laitteita.

Toinen vaihtoehto on avata SmartThings ja valita Valikko (kolme viivaa). Napauta Viestit ja näkyviin tulee viesti, joka ilmoittaa käyttäjälle kutsusta. Hän voi napauttaa ilmoitusta ja sen jälkeen Hyväksy ja hänet lisätään jäseneksi.

Viestit-valikko SmartThings-sovelluksessa

Jos joku ei käytä enää SmartThings-sovellusta, sijainnin omistaja voi poistaa hänen jäsenyytensä. Voit myös näyttää tietyn sijainnin jäsenet, jos et enää muista, ketä on lisätty.

Voit näyttää ja poistaa jäseniä siirtymällä kyseisen henkilön sijaintiin. Valitse Valikko (kolme viivaa) ja napauta Jäsenet. Täällä näet sijainnin omistajan ja sen nykyiset jäsenet.

Napauta lisävaihtoehtojen kuvaketta (kolme pistettä) ja valitse Poista. Valitse poistettavat jäsenet ja napauta Poista. Vahvista valitsemalla Poista. Valitsemasi jäsen tai jäsenet poistetaan kyseisestä sijainnista eivätkä he voi enää ohjata mitään sen laitteita.

Jäsenet-näyttä ja lisävaihtoehtojen Poista-valinta

Huomautus:

• Vain sijainnin omistaja voi poistaa jäseniä.
  • Jäsenen laitteet poistetaan, kun poistat jäsenen.