Kuinka Google Onea voi käyttää Galaxy-puhelimesi tietojen varmuuskopiointiin

Tietojen varmuuskopiointi Galaxy-puhelimellasi voi auttaa säilyttämään elämän erityisten tapahtumien valokuvat ja videot sekä muut tärkeät tiedostot, kuten viestit ja puheluhistorian, jotka voivat olla äärimmäisen hyödyllisiä, jos sinun täytyy tehdä tehdasasetusten palautus tai jos päätät päivittää uuteen Galaxy-puhelimeen. Tietojen automaattinen varmuuskopiointi Google Onella auttaa suojaamaan tärkeiden tietojen menettämiseltä ja sen voi asettaa muutamassa vaiheessa.

Henkilö, joka pitää Galaxy-puhelinta kannettavan tietokoneen vieressä ja synkronoi puhelimen Google Oneen.

Aseta automaattinen tietojen varmuuskopiointi Google Onen kautta

Jos tietojasi ei varmuuskopioida säännöllisesti tällä hetkellä, riski menettää tärkeitä tietoja on olemassa, jos sinun on tehtävä tehdasasetusten palautus tai jos saat uuden Galaxy-puhelimen ja haluat siirtää kaikki tietosi. Yksi suosittu tapa varmuuskopioida tietoja automaattisesti on Google Onen kautta, ja sinun on tehtävä muutamia vaiheita asettaaksesi sen tekemään sen automaattisesti.

Asetukset-aloitusnäyttö Asetukset-aloitusnäyttö

Vaihe 1. Mene kohtaan Asetukset > Tilit ja varmuuskopiointi.

Tilit ja varmuuskopiointi -näyttö Tilit ja varmuuskopiointi -näyttö

Vaihe 2. Etsi Google Drive > Valitse Varmuuskopioi tiedot.

Näyttö Google-tilin tallennustilan käyttämiseen tietojen varmuuskopiointia varten Näyttö Google-tilin tallennustilan käyttämiseen tietojen varmuuskopiointia varten

Vaihe 3. Valitse Laita päälle.

Varmuuskopioi tiedot -näyttö Varmuuskopioi tiedot -näyttö

Vaihe 4. Valitse Varmuuskopioi nyt.

Huomautuksia:

• Varmuuskopioidut tiedot sisältävät: valokuvat, videot, sovellukset, sovellustiedot, yhteystiedot, puheluhistorian, MMS-viestit ja laitteen asetukset.
  • Kun asetus on tehty, Galaxy-puhelimesi varmuuskopioidaan automaattisesti, kun se on ollut kahden tunnin ajan käyttämättömänä ja latauksessa ja saanut sitten yhteyden Wi-Fi-verkkoon.
  • Ota huomioon, että varmuuskopioidut tietosi (Google Photos -palveluun varmuuskopioidut kohteet pois lukien) poistetaan, jos Galaxy-puhelimesi on ollut käyttämättömänä 57 päivää tai jos kytket varmuuskopiointiominaisuuden pois päältä.

Palauta data Google Onesta Galaxy-puhelimeesi

Jos olet suorittanut tehdasasetusten palautuksen tai jos asetat uuden puhelimen, voit palauttaa varmuuskopioidut tiedot Galaxy-puhelimesi alkuperäisen asennusvaiheen aikana käyttämällä Google Onea.

Huomautus: Tietojen palauttaminen voi vaihdella Galaxy-puhelimesi ja Android-version mukaan. Uudemman puhelimen varmuuskopioituja tiedostoja ei voi palauttaa aiemmalle versiolle.

Kopioi sovelluksia ja tietoja -näyttö Kopioi sovelluksia ja tietoja -näyttö

Vaihe 1. Noudata näytön ohjeita, kunnes saavutat Kopioi sovelluksia ja tietoja -näytön > Napauta Seuraava.

Näyttö antaa vaihtoehdon käyttää vanhaa laitetta tietojen palauttamiseen Näyttö antaa vaihtoehdon käyttää vanhaa laitetta tietojen palauttamiseen

Vaihe 2. Valitse Eikö toisen laitteen käyttö onnistu?.

Google-tiliin kirjautuminen Google-tiliin kirjautuminen

Vaihe 3. Kirjaudu sisään samalla Google-tilillä, jota käytettiin puhelimen varmuuskopiointiin.

Luettelo käytettävissä olevista varmuuskopioista tietojen palauttamista varten Luettelo käytettävissä olevista varmuuskopioista tietojen palauttamista varten

Vaihe 4. Valitse viimeisin saatavilla oleva varmuuskopio > ja seuraa näytön ohjeita.

Valitse, mitä näytölle palautetaan Valitse, mitä näytölle palautetaan

Vaihe 5. Valitse palautettavat sovellukset tai valitse Kaikki sovellukset -ruutu > napauta Palauta. Siirry seuraavaan vaiheeseen noudattamalla näytön ohjeita.

Katso lisäsovellukset -näyttö Katso lisäsovellukset -näyttö

Vaihe 6. Valitse, mitkä lisäsovellukset haluat sisällyttää mukaan tai valitse Kaikki seuraavat sovellukset -ruutu > napauta OK.

Palauta tietosi Samsung Cloud -näytöltä Palauta tietosi Samsung Cloud -näytöltä

Vaihe 7. Valitse Samsung-tilinäytöstä Kirjaudu sisään Googlella > Valitse Ohita > Noudata näytön ohjeita.

Valmista!-näyttö Valmista!-näyttö

Vaihe 8. Jatka Galaxy-puhelimesi aloitusnäyttöön napauttamalla Lopeta.