Kuinka käyttää SmartThings Find -toimintoa kadonneen S Pen Pro -kynän paikantamiseen

Kun käytät Bluetoothia tai Air Commandia parittaaksesi S Pen Pro -kynän Galaxy-puhelimesi kanssa, voit käyttää SmartThings Find -ominaisuutta nähdäksesi kynän sijainnin missä tahansa se sattuukin olemaan. Jos S Pen Pro katoaa jostain syystä, SmartThings Find voi hakea laitettasi ja tarjota kartan, joka sisältää yksityiskohtaisia tietoja, kuten osoitteita ja aikaleimoja.

Yksi musta Samsung S Pen Pro jäljellä.

Huomautukset:

• Sinun on kirjauduttava Samsung-tilillesi käyttääksesi SmartThingsia.
  • Sisäänrakennettu S Pen ei tue tätä ominaisuutta. S Pen Pro tukee tätä ominaisuutta erikseen saatavana olevana lisävarusteena.

Jos S Pen Pro -kynäsi katoaa, SmartThings Findin Offline-etsintätoiminto voi auttaa sinua löytämään kadonneen laitteen, vaikka kynä ei olisikaan yhdistetty. Kuitenkin sen toimiakseen sinun täytyy ensin ottaa ominaisuus käyttöön ennen kuin S Pen Pro katoaa.

Vaihe 1. Avaa SmartThings-sovellus > Elämä-välilehti > Find-kortti. Sen jälkeen napauta Lisää vaihtoehtoja (kolme pystysuoraa pistettä)

SmartThings Elämä-sivu, jossa on valittuna Find-kortti. SmartThings Elämä-sivu, jossa on valittuna Find-kortti.
Samsung-laitteiden sijaintikartta, jossa on valittuna Lisää vaihtoehtoja -kuvake. Samsung-laitteiden sijaintikartta, jossa on valittuna Lisää vaihtoehtoja -kuvake.

Vaihe 2. Napauta Asetukset > Salli, että laitteet löydetään.

Samsung-laitteiden sijaintikartta, jossa on valittuna Asetukset-vaihtoehto. Samsung-laitteiden sijaintikartta, jossa on valittuna Asetukset-vaihtoehto.
Salli laitteiden löytyä ympyröitynä Asetukset-pudotusvalikossa. Salli laitteiden löytyä ympyröitynä Asetukset-pudotusvalikossa.

Vaihe 3. Napauta Offline-etsintä-kytkintä aktivoidaksesi ominaisuuden.

Samsung-laitteiden sijaintikartta, jossa on valittuna Asetukset-vaihtoehto. Samsung-laitteiden sijaintikartta, jossa on valittuna Asetukset-vaihtoehto.

Huomautukset:

• S Pen Pro on oltava kytkettynä päälle, jotta se voidaan löytää.
  • Voit myös ottaa käyttöön "Salaa offline-sijainti" -toiminnon, jos haluat, että laitteesi löydetään vain sinun toimestasi.

Kun yksi Samsung-laitteistasi, kuten S Pen Pro, katoaa, voit käyttää SmartThings Find -toimintoa sen nopeaan ja helppoon paikantamiseen.

Vaihe 1. Avaa SmartThings-sovellus > Elämä-välilehti > Find-kortti.

SmartThings Elämä -sivu, jossa on valittuna Find-kortti. SmartThings Elämä -sivu, jossa on valittuna Find-kortti.

Vaihe 2. Pyyhkäise vasemmalle (tarvittaessa) ja napauta S Pen Pro -korttia. Sen jälkeen napauta Päivitä päivittääksesi S Pen Pron sijainnin kartalla.

S Pen Pro -kortti, jossa on valittuna Päivitä-kuvake. S Pen Pro -kortti, jossa on valittuna Päivitä-kuvake.

Vaihe 3. Napauta Lisää ja napauta sitten Navigoi nähdäksesi, miten pääset sijainnistasi S Pen Pro -kynän sijaintiin.

Navigoi-vaihtoehto on valittuna Lisää-valikossa. Navigoi-vaihtoehto on valittuna Lisää-valikossa.

Varoitus: Jos uskot laitteesi tulleen varastetuksi, älä mene kartalla näkyvään sijaintiin. Ota sen sijaan yhteyttä viranomaisiin.