Kuinka OneDrive synkronoidaan Galaxy-laitteesi kanssa

OneDrive on Microsoftin pilvipalvelu, joka tukee tiedon, kuten valokuvien ja videoiden, tallentamista ja jakamista. Voit synkronoida sisältöä sellaisten laitteiden välillä, joissa on asennettuna OneDrive, ja ladata tiedostoja puhelimeesi.

Henkilö, jolla on Galaxy-puhelin lähellä kannettavaa tietokonetta ja synkronoi puhelimen OneDriveen.

Huomio: Kun käytetään kaikkia synkronointitoimintoja, mukaan lukien OneDrive, tämä voi aiheuttaa tiedonsiirtokustannuksia riippuen verkosta.

Synkronoimalla kuvat ja videot OneDriveen voit päivittää niitä reaaliajassa ja pitää ne turvassa kaikilla laitteillasi.

Galleria-sovelluksen aloitusnäyttö Galleria-sovelluksen aloitusnäyttö

Vaihe 1. Avaa Galleria-sovellus > Valitse Valikko-välilehti (3 vaakasuoraa viivaa).

Gallerian valikkoasetukset Gallerian valikkoasetukset

Vaihe 2. Valitse Asetukset.

Gallerian asetukset -näyttö Gallerian asetukset -näyttö

Vaihe 3. Valitse Synkronoi kohteen OneDrive kanssa.

*Katso huomautus alla.

Muodosta yhteys Microsoft OneDriveen -näyttö Muodosta yhteys Microsoft OneDriveen -näyttö

Vaihe 4. Napauta Jatka.

Microsoft-tilin kirjautumisnäyttö Microsoft-tilin kirjautumisnäyttö

Vaihe 5. Kirjaudu sisään.

Microsoft Yhdistä tilisi -käyttöoikeusnäyttö Microsoft Yhdistä tilisi -käyttöoikeusnäyttö

Vaihe 6. Valitse Hyväksy > Samsung-tilisi on nyt linkitetty OneDriveen, ja OneDrive on synkronoitu Galleriasi kanssa.

Gallerian asetukset -näyttö Gallerian asetukset -näyttö

Huomio: Jos puhelimesi on linkitetty Microsoft-tiliisi, mutta Galleriasi ei ole synkronoitu OneDriven kanssa, ota käyttöön Synkronoi kohteen OneDrive kanssa, kun siirryt Gallerian asetuksiin.

Yksittäisten tiedostojen lisäksi voit myös valita albumit, jotka haluat synkronoida OneDriven kanssa.

Galleria-sovelluksen aloitusnäyttö Galleria-sovelluksen aloitusnäyttö

Vaihe 1. Avaa Galleria-sovellus > Valitse Valikko-välilehti (3 vaakasuoraa viivaa).

Galleria-sovelluksen valikkoasetukset Galleria-sovelluksen valikkoasetukset

Vaihe 2. Valitse Asetukset.

Gallerian asetukset -näyttö Gallerian asetukset -näyttö

Vaihe 3. Valitse Synkronoi kohteen OneDrive kanssa.

Huomio: Varmista, että kytkin on päällä ennen kuin napautat Synkronoi kohteen OneDrive kanssa.

Gallerian synkronointi OneDriven kanssa -näyttö Gallerian synkronointi OneDriven kanssa -näyttö

Vaihe 4. Valitse Synkronoitavat albumit.

Synkronoitavat albumit -näyttö Synkronoitavat albumit -näyttö

Vaihe 5. Kytke päälle ne albumit, jotka haluat synkronoida. (Synkronointi tapahtuu automaattisesti.)

Aivan kuten Galleria-sovelluksen kanssa, voit myös synkronoida Omat tiedostot OneDriven kanssa.

Samsung-sovellusten aloitusnäyttö Samsung-sovellusten aloitusnäyttö

Vaihe 1. Mene kohtaan Omat tiedostot.

Omat tiedostot -aloitusnäyttö Omat tiedostot -aloitusnäyttö

Vaihe 2. Valitse OneDrive.

Microsoft-tilin kirjautumisnäyttö Microsoft-tilin kirjautumisnäyttö

Vaihe 3. Kirjaudu sisään Microsoft-tilillesi ja napauta Seuraava.

Microsoft kysyy, oletko yrittänyt kirjautua sisään kohtaan Omat tiedostot. Microsoft kysyy, oletko yrittänyt kirjautua sisään kohtaan Omat tiedostot.

Vaihe 4. Valitse Jatka.

OneDrive-tiedostonäyttö synkronoitujen tiedostojen kanssa OneDrive-tiedostonäyttö synkronoitujen tiedostojen kanssa

Vaihe 5. Omat tiedostot ja OneDrive on nyt synkronoitu.

Yksittäiset tiedostot, kuten albumit, jotka sijaitsevat Omat tiedostot -sovelluksessa, voidaan synkronoida OneDrive-sovelluksen kanssa.

Samsung-sovelluksen aloitusnäyttö Samsung-sovelluksen aloitusnäyttö

Vaihe 1. Siirry Omat tiedostot -sovellukseen.

Oma tiedostot -sovelluksen aloitusnäyttö Oma tiedostot -sovelluksen aloitusnäyttö

Vaihe 2. Valitse haluamasi tiedosto luokasta ja kansioista, joissa se sijaitsee.

Galaxy-puhelimen näytöllä näkyy tiedosto ja valittuna on jakamisvaihtoehto Galaxy-puhelimen näytöllä näkyy tiedosto ja valittuna on jakamisvaihtoehto

Vaihe 3. Pidä tiedostoa, jonka haluat synkronoida OneDrive-sovelluksen kanssa, pitkään painettuna > valitse Jaa.

Pop up-ikkuna, jossa näytetään sovellusvaihtoehdot valitun tiedoston jakamiseen Pop up-ikkuna, jossa näytetään sovellusvaihtoehdot valitun tiedoston jakamiseen

Vaihe 4. Valitse OneDrive.

Lataa OneDriveen -näyttö Lataa OneDriveen -näyttö

Vaihe 5. Valitse kansio tai napauta kansikuvaketta luodaksesi uuden > napauta valintamerkkiä ladataksesi tiedostosi.

OneDrive mahdollistaa synkronoitujen kuvien, videoiden ja muiden tiedostojen lataamisen useille laitteille.

Galaxy-puhelimen sovellusluettelo Galaxy-puhelimen sovellusluettelo

Vaihe 1. Avaa OneDrive-sovellus.

OneDriven alkuperäinen aloitusnäyttö OneDriven alkuperäinen aloitusnäyttö

Vaihe 2. Valitse Valokuvat-välilehti.

OneDriven valokuvat-näyttö OneDriven valokuvat-näyttö

Vaihe 3. Valitse valokuvat tai videot, jotka haluat ladata puhelimeesi, ja valitse Lataa (↓).

OneDriven Tallenna tähän sijaintiin -näyttö OneDriven Tallenna tähän sijaintiin -näyttö

Vaihe 4. Valitse, minne (kansioon) tiedostot tallennetaan puhelimeesi > Tallenna.

Poistetut valokuvat ja videot, jotka on tallennettu OneDriveen, säilytetään väliaikaisesti Roskakorissa, josta voit halutessasi palauttaa tiedostot.

Galaxy-puhelimen sovellusluettelo Galaxy-puhelimen sovellusluettelo

Vaihe 1. Mene OneDriveen.

OneDrive-sovelluksen aloitusnäyttö OneDrive-sovelluksen aloitusnäyttö

Vaihe 2. Valitse Minä.

OneDrive-sovelluksen Minä-näyttö OneDrive-sovelluksen Minä-näyttö

Vaihe 3. Valitse Roskakori.

OneDriven Roskakori OneDriven Roskakori

Vaihe 4. Valitse palautettavat valokuvat tai videot > Napauta Lisää -kuvaketta (kolme pystysuoraa pistettä).

OneDrive Roskakori Lisää vaihtoehtoja OneDrive Roskakori Lisää vaihtoehtoja

Vaihe 5. Valitse Palauta > Tiedosto on siirretty roskakorista takaisin alkuperäiseen sijaintiinsa.

  Voit poistaa Microsoft-tilisi linkityksen, mikä puolestaan lopettaa puhelimesi ja OneDriven synkronoinnin.

Puhelimen asetukset -aloitusnäyttö Puhelimen asetukset -aloitusnäyttö

Vaihe 1. Siirry kohtaan Asetukset > Valitse Samsung-tili.

Samsung-tilin aloitusnäyttö Samsung-tilin aloitusnäyttö

Vaihe 2. Valitse Linkitetyt tilit.

Linkitetyt tilit -näyttö Linkitetyt tilit -näyttö

Vaihe 3. Etsi Microsoft ja napauta Lisää -kuvaketta (kolme pystysuoraa pistettä).

Linkitetyt tilit -näyttö Linkitetyt tilit -näyttö

Vaihe 4. Napauta Poista linkitys.

Näyttö, jossa vahvistetaan, että haluat poistaa linkityksen. Näyttö, jossa vahvistetaan, että haluat poistaa linkityksen.

Vaihe 5. Vahvista valitsemalla Poista linkitys.