Kuinka pysyä kirjautuneena tai kirjautua ulos Samsung.com-tililtäsi

Vaihtoehto ”Pysy kirjautuneena sisään” on kätevä tapa käyttää Samsung.comia. Kun valitset pysyä kirjautuneena sisään, voit käyttää Samsung.comin palveluita ja hallita tiliäsi heti kun avaat verkkosivuston ja välttää ylimääräisen vaiheen, jossa sinun täytyy syöttää tunnistetietosi joka kerta kun vierailet sivustolla.

Henkilö, joka käyttää Samsung.com-tiliään ja palveluitaan kannettavalla tietokoneella.

Huomautukset:

• ”Pysy kirjautuneena sisään” -ominaisuus on saatavilla vain verkkoselaimessa ja se voi vaihdella maittain.
  • Turvallisuussyistä tämän ominaisuuden käyttämistä suositellaan vain omilla laitteilla.
  • ”Pysy kirjautuneena sisään” -ominaisuus ei välttämättä ulotu muihin verkkosivustoihin, kuten SmartThings Find (Web), Members-yhteisö jne.
Samsung.com-verkkoselain. Samsung.com-verkkoselain.

Vaihe 1. Mene osoitteeseen Samsung.com > Klikkaa profiilikuvaketta oikeassa yläkulmassa > Valitse Kirjaudu sisään/Rekisteröidy.

Samsung-tilin sisäänkirjautumissivu. Samsung-tilin sisäänkirjautumissivu.

Vaihe 2. Syötä tilisi sähköpostiosoite > Valitse Pysy kirjautuneena sisään > Napsauta Seuraava > Syötä salasanasi > Napsauta Kirjaudu sisään.

Kun "Pysy kirjautuneena sisään" on otettu käyttöön, tämä toiminto pysyy aktiivisena yhden vuoden ajan siitä hetkestä lähtien, kun kirjaudut tilillesi Samsung.com-sivustolla. Tätä ajanjaksoa pidennetään yhdellä vuodella joka kerta, kun käytät tiliäsi sivustolla.

Huomaa: Jos et käytä Samsung-tiliäsi uudelleen vuoden kuluessa "Pysy kirjautuneena sisään" -toiminnon aktivoinnista, toiminto poistetaan automaattisesti käytöstä.

Jos et enää halua pysyä kirjautuneena Samsung-tilillesi, on kolme tapaa poistaa käytöstä tai kytkeä pois päältä "Pysy kirjautuneena sisään" -toiminto: kirjautuminen ulos, Samsung-tilisi salasanan vaihtaminen tai verkkoselaimen välimuistin ja evästeiden tyhjentäminen.

Kirjaudu ulos Samsung-tililtäsi

• Kirjaudu ulos tililtäsi napsauttamalla näytön oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta ja valitsemalla Kirjaudu ulos.

Vaihda Samsung-tilisi salasana.

Samsung-tilin valikko. Samsung-tilin valikko.

Vaihe 1. Päästäksesi tilin asetuksiin, siirry osoitteeseen Samsung.com > klikkaa profiilikuvaketta oikeassa yläkulmassa > valitse valikosta nimesi.

Tilin asetukset -sivu. Tilin asetukset -sivu.

Vaihe 2. Valitse Suojaus-välilehti tilin asetussivulla.

Vahvista henkilöllisyys -näyttö. Vahvista henkilöllisyys -näyttö.

Vaihe 3. Syötä nykyinen salasanasi vahvistaaksesi henkilöllisyytesi, ja napsauta sitten Vahvista.

Suojaus-asetusten sivu. Suojaus-asetusten sivu.

Vaihe 4. Klikkaa Vaihda salasana.

”Vaihda salasana” -sivu. ”Vaihda salasana” -sivu.

Vaihe 5. Vaihda salasanasi syöttämällä ”Nykyinen salasana”, ”Uusi salasana”, vahvista uusi salasana ja napsauta Vaihda.

Vahvista "Kirjaudu kaikista laitteista ulos" -sivu. Vahvista "Kirjaudu kaikista laitteista ulos" -sivu.

Vaihe 6. Kun saat kehotteen, valitse Kirjaudu kaikista laitteista ulos kirjautuaksesi ulos nykyisestä ja olemassa olevista istunnoista.

Huomio: Kaikki nykyiset ja olemassa olevat kirjautumissessiot kirjataan ulos, kun valitset Kirjaudu kaikista laitteista ulos.

Tyhjennä selaimen välimuisti ja evästeet

• Sinut kirjataan ulos nykyisistä ja olemassa olevista kirjautumissessioista, jos tyhjennät tai poistat verkkoselaimen välimuistin ja evästeet.

Ole varovainen valitessasi vaihtoehtoa pysyä kirjautuneena sisään. Henkilökohtaisten tietojesi ja laitteidesi suojaamiseksi suositellaan, että käytät tätä ominaisuutta vain omilla laitteillasi ja muistat kirjautua ulos tililtäsi käytettäessä sitä julkiselta tietokoneelta.

Jos "Pysy kirjautuneena sisään" on aktivoitu laitteessa, jonka olet menettänyt, muista vaihtaa salasanasi välttääksesi ei-toivotun pääsyn henkilökohtaisiin tietoihisi ja tilisi yksityiskohtiin.

”Pysy kirjautuneena” -työkaluvinkki.