Mitä tehdä, jos SmartThings-sovellukseen rekisteröity televisio katoaa?

Jos televisio tai muu SmartThings-sovellukseen rekisteröity laite katoaa tai ei ole näkyvissä, voit kokeilla muutamaa menetelmää ennen sen rekisteröimistä uudelleen. Noudata alla olevia ohjeita, koska ongelmaan voi olla yksinkertainen ratkaisu.

Kuva SmartThings-sovelluksesta muodostamassa yhteyttä älytelevisioon

Tiedonsiirto voi olla hidasta tai katketa väliaikaisesti sovelluksen lataamisen aikana. Jos reititin ja televisio ovat kaukana toisistaan, yhteys ei välttämättä ole vakaa ja rekisteröityminen voi epäonnistua.

1 Valitse älypuhelimesta Asetukset.
Asetukset valittuna älypuhelimessa
2 Valitse Yhteydet.
Yhteydet valittuna asetusvalikossa
3 Napauta Wi-Fi.
WiFi valittuna Yhteydet-valikossa
4 Valitse Datan käyttö ja ota Mobiilidata käyttöön.
Datan käyttö valittuna Yhteydet-valikossa

Huomautus: Jos reitittimeen on yhdistetty yli kymmenen laitetta, rekisteröinti voi epäonnistua.

Jos et löydä näytöstä televisiotasi SmartThings-sovelluksen rekisteröinnin jälkeenkään, vaihda sijaintia ja tarkista kaikkien laitteiden luettelo.

1 Valitse Laite alavalikosta ja napauta sijainnin nimeä.
Makuuhuone 1 valittuna SmartThings-sovelluksen laitevalikossa
2 Kun ponnahdusikkuna aukeaa, valitse Kaikki laitteet.
Kaikki laitteet valittuna SmartThings-sovelluksen laitevalikossa
3 Tarkista kaikkien laitteiden luettelo.
Laiteluettelo näytettynä
4 Jos televisiosi ei ole luettelossa, vaihda sijaintia napauttamalla kotikuvaketta.
Kotikuvake valittuna SmartThings-sovelluksessa
5 Etsi televisiota valitsemalla toinen sijainti.
Oma koti valittuna SmartThings-sovelluksen sijaintivalikossa
6 Huomaat, että laite tulee näkyviin näyttöön.
Olohuone korostettuna SmartThings-sovelluksessa
7 Valitse Kaikki laitteet.
Kaikki laitteet valittuna SmartThings-sovelluksessa
8 Katso, onko televisiosi kaikkien rekisteröityjen laitteiden luettelossa.
TV valittuna rekisteröityjen laitteiden luettelossa

Varmista, että älypuhelimen ohjelmisto ja SmartThings-sovellus ovat ajan tasalla ja päivitä tarvittaessa myös television laiteohjelmisto.

Huomautus: SmartThings-sovellus on yhteensopiva Android 8.0 -version ja uudempien versioiden sekä iOS 12.0 -version ja uudempien versioiden puhelimien kanssa.

SmartThings-sovelluksen päivittäminen

1 Valitse Valikko (kolme viivaa).
Valikko valittuna SmartThings-sovelluksessa
2 Valitse SmartThings-asetukset.
Asetukset valittuna SmartThings-sovelluksessa
3 Pyyhkäise ja napauta SmartThings-tiedot.
SmartThings-tiedot valittuna SmartThings-asetusvalikossa
4 Jos päivitys on saatavilla, valitse Päivitä.
Ohjelmiston päivitysvalikko näytettynä

Television laiteohjelmiston päivittäminen

1 Paina kaukosäätimen kotipainiketta ja valitse Asetukset.
Asetukset valittuna television kotivalikossa
2 Valitse Tuki > Ohjelmistopäivitys.
Ohjelmistopäivitys valittuna television asetusvalikossa
3 Valitse Päivitä nyt.
Päivitä nyt valittuna ohjelmiston päivitysvalikossa

Huomautus:

• Jos sinulla on ongelmia Samsung-älytelevision kanssa, tarkista aina ensin, onko ohjelmistopäivityksiä saatavilla. Ne voivat sisältää korjauksen ongelmaasi.
  • Laitteen näyttökuvat ja valikot voivat vaihdella laitteen mallin ja ohjelmistoversion mukaan.