Samsung Soundbar -kaiuttimen lisääminen SmartThings-sovellukseen

Samsungin Soundbar-kaiuttimen avulla voit nauttia sisällöstä, kuten elokuvista ja peleistä muhkeilla ja eloisilla äänillä. Lisää Soundbar-kaiutin SmartThings-sovellukseen nyt.

Eikö olisi kätevää, jos voisit ohjata olohuoneen Soundbar-kaiutinta makuuhuoneesta tai keittiöstä? Rekisteröimällä laitteesi SmartThings-sovellukseen voit käyttää puhelintasi Soundbar-kaiuttimen kytkimiseen päälle ja pois sekä äänenvoimakkuuden säätämiseen ja äänitilan vaihtamiseen. Voit myös yhdistää helposti ja nopeasti muita laitteita, kuten televisioita ja Bluetotth-kuulokkeita, jotka on rekisteröity samaan sovellukseen.

Kuva SmartThings-sovelluksesta muodostamassa yhteyttä älytelevisioon

Varmista liittämisvaatimukset

Varmista ennen mobiililaitteen yhdistämistä Soundbar-kaiuttimeen, että seuraavat vaatimukset täyttyvät.

Tarkista mobiililaitteesi käyttöjärjestelmä

• SmartThings-sovellus on yhteensopiva Android 6.0 -version ja uudempien versioiden sekä iOS 10.0 -version ja uudempien versioiden puhelimien kanssa.

Yhdistä mobiililaite samaan verkkoon

• Molempien laitteiden on oltava yhdistettynä samaan Wi-Fi verkkoon.
  • Älypuhelimessa: Valitse Asetukset > Yhteys > Wi-Fi > Valitse reititin, johon yhdistetään.

Asenna SmartThings-sovellus

• Lataa ja asenna SmartThings-sovellus sovelluskaupasta.
  • Hae sovellus hakusanalla SmartThings.

Määritä Samsung-tili

• Sinun on kirjauduttava Samsung-tilille ennen kuin voit käyttää SmartThings-sovellusta.
  • Älypuhelimen ja Samsung Soundbar -kaiuttimen on oltava kirjautuneena samalle Samsung-tilille, jotta ne voidaan liittää laitepariksi.
  • Jos sinulla on Samsung-älypuhelin, voit lisätä Samsung-tilin älypuhelimen asetuksista. Näin kirjaudut automaattisesti Samsung-tilille.

Kun otat SmartThings-sovelluksen käyttöön mobiililaitteessa, se tunnistaa automaattisesti lähellä olevan Samsung Soundbar -kaiuttimen ja avaa rekisteröitymisikkunan.

SmartThings-sovelluksen etusivu SmartThings-sovelluksen etusivu

Vaihe 1. Käynnistä Samsung Soundbar -kaiutin ja avaa SmartThings-sovellus.

Lisää nyt valittuna SmartThings-sovelluksessa Lisää nyt valittuna SmartThings-sovelluksessa

Vaihe 2. Kun ponnahdusikkuna aukeaa, valitse Lisää nyt.

Aloita valittuna SmartThings-sovelluksessa Aloita valittuna SmartThings-sovelluksessa

Vaihe 3. Valitse Aloita.

Sijainti ja Huone korostettuna SmartThings-sovelluksessa Sijainti ja Huone korostettuna SmartThings-sovelluksessa

Vaihe 4. Valitse Soundbar-kaiuttimen Sijainti ja Huone. Odota, kunnes rekisteröinti on valmis.

Jos mobiililaitteesi SmartThings-sovellus ei tunnista Soundbar-kaiutinta automaattisesti, voit rekisteröidä Soundbar-kaiuttimen sovellukseen manuaalisesti.

Pluskuvake (Lisää) valittuna SmartThings-sovelluksessa Pluskuvake (Lisää) valittuna SmartThings-sovelluksessa

Vaihe 1. Avaa SmartThings-sovellus ja napauta lisäyskuvaketta (+-merkki).

Laite valittuna SmartThings-sovelluksessa Laite valittuna SmartThings-sovelluksessa

Vaihe 2. Valitse Laite.

Laitteen tyypin mukaan ja AV valittuna Lisää laite -valikossa Laitteen tyypin mukaan ja AV valittuna Lisää laite -valikossa

Vaihe 3. Valitse Laitteen mukaan ja AV.

Samsung valittuna Lisää laite -valikossa Samsung valittuna Lisää laite -valikossa

Vaihe 4. Valitse Samsung.

Hyväksy valittuna Hyväksy valittuna

Vaihe 5. Valitse Hyväksy.

Aloita valittuna Aloita valittuna

Vaihe 6. Valitse Aloita.

Sijainti ja Huone valittuna SmartThings-sovelluksessa Sijainti ja Huone valittuna SmartThings-sovelluksessa

Vaihe 7. Valitse Soundbar-kaiuttimen Sijainti ja Huone.

Soundbar-kaiuttimen valmistelusivu näytettynä Soundbar-kaiuttimen valmistelusivu näytettynä

Vaihe 8. Odota, että Samsung Soundbar -kaiutin on rekisteröity Samsung-tiliin.

Huomautus:

• Jos sinulla on ongelmia Samsung Soundbar -kaiuttimen kanssa, tarkista aina ensin, onko ohjelmistopäivityksiä saatavilla. Ne voivat sisältää korjauksen ongelmaasi.
  • Laitteen näyttökuvat ja valikot voivat vaihdella laitteen mallin ja ohjelmistoversion mukaan.