Jotkut laitteeni ovat offline-tilassa SmartThings-keskittimessä

Älypuhelin ja SmartThings-keskittimen laitteet.

Jos jotkut keskittimeen yhdistetyt laitteet ovat offline-tilassa, toimi seuraavasti:

• Tarkista, että laitteissa on virta.

Jos laitetta ei ole yhdistetty hetkeen, sen akku tai paristo on saattanut tyhjentyä. Tarkasta akku/paristo, ja vaihda tarvittaessa. Tarkista laitteen yhteys uudelleen.

• Tarkista keskittimen ja laitteen välinen etäisyys ja mahdolliset esteet signaalin alueella. Toinen laite on saattanut toimia toistajana (Zigbee-toistajana) heikosti toimivan laitteen ja keskittimen välillä. Kyseisen laitteen poistaminen voi vaikuttaa muiden laitteiden yhteyksiin.

Siirrä yhteydetön laite mahdollisimman lähelle keskitintä, varmista, ettei niiden välillä ole esteitä, ja tarkista yhteyden tila uudelleen.

• Katkaise SmartThings-keskittimen virta ja kytke se uudelleen. Tarkista yhteyden tila uudelleen.
  • Jos laitteet ovat edelleen offline-tilassa, poista laitteet ja rekisteröi ne uudelleen.

1. Poista rekisteröity laite SmartThings-sovelluksesta

Vaihe 1. Laitteen kuvake korostettuna SmartThings-aloitusnäytössä. Vaihe 1. Laitteen kuvake korostettuna SmartThings-aloitusnäytössä.

Laite

Vaihe 2. Poista laite SmartThings-sovelluksesta pitämällä sitä painettuna. Vaihe 2. Poista laite SmartThings-sovelluksesta pitämällä sitä painettuna.

Poista laite pitämällä sitä painettuna.

Vaihe 3. Muokkaa laitteen asetuksia SmartThings-sovelluksessa. Vaihe 3. Muokkaa laitteen asetuksia SmartThings-sovelluksessa.

Muokkaa

Vaihe 4. Poista laite SmartThings-sovelluksesta. Vaihe 4. Poista laite SmartThings-sovelluksesta.

Poista laite

2. Rekisteröi laite samalla tavalla kuin alkuperäisellä rekisteröintikerralla

Vaihe 1. Pluskuvake valittuna SmartThings-sovelluksessa. Vaihe 1. Pluskuvake valittuna SmartThings-sovelluksessa.

Pluspainike

Vaihe 2. Valitse Lisää laite. Vaihe 2. Valitse Lisää laite.

Laite

Vaihe 3. Laitteiden luettelo Lisää laite -toiminnossa SmartThings-sovelluksen ylälaidassa. Vaihe 3. Laitteiden luettelo Lisää laite -toiminnossa SmartThings-sovelluksen ylälaidassa.

Laitteen tyyppi