Bluetooth-laitteen rekisteröiminen tai yhdistäminen SmartThings-sovellukseen ei onnistu

Henkilö yhdistämässä Bluetooth-laitetta SmartThings-sovellukseen.

Jos et pysty rekisteröimään tai yhdistämään Bluetooth-laitetta, toimi seuraavasti:

• Varmista, että Bluetooth-laite on päällä.

Jos mobiililaitteesi on asetettu lentokonetilaan, poista se käytöstä.

• Varmista, että Bluetooth-laite on kantaman alueella.
  • Varmista, että Bluetooth on käytössä Bluetooth-laitteessa.
  • Varmista, että laite, jota yrität etsiä, on muiden laitteiden löydettävissä.
  • Valitse mobiililaitteen Bluetooth-asetuksissa Etsi ja katso, onko yhdistettävä laite näkyvissä. Jos laite näkyy Bluetooth-asetuksissa, yhdistä laite.
  • Jos laite näkyy jo yhdistettynä etkä silti voi muodostaa yhteyttä, poista laite yritä yhdistää se uudelleen.

Huomaathan: Katso ohjeet Bluetooth-yhteyden määrittämiseen laitteen mukana toimitetusta oppaasta.

1. Poista rekisteröity laite SmartThings-sovelluksesta

Vaihe 1. Avaa SmartThings-sovellus ja valitse alavalikosta Laitteet. Vaihe 1. Avaa SmartThings-sovellus ja valitse alavalikosta Laitteet.

Vaihe 1: Valitse Laitteet, jotta näet laitteesi.

Vaihe 2. Pidä painettuna laitetta, jonka haluat poistaa. Vaihe 2. Pidä painettuna laitetta, jonka haluat poistaa.

Vaihe 2: Pidä painettuna laitetta, jonka haluat poistaa.

Vaihe 3. Valitse Muokkaa. Vaihe 3. Valitse Muokkaa.

Vaihe 3: Valitse Muokkaa.

Vaihe 4. Valitse Poista. Vaihe 4. Valitse Poista.

Vaihe 4: Valitse Poista.

2. Rekisteröi laite samalla tavalla kuin ensimmäisellä rekisteröintikerralla

Vaihe 1. Avaa SmartThings-sovellus ja napauta pluskuvaketta näytön ylälaidassa. Vaihe 1. Avaa SmartThings-sovellus ja napauta pluskuvaketta näytön ylälaidassa.

Vaihe 1. Napauta pluskuvaketta näytön ylälaidassa.

Vaihe 2. Lisää laite napauttamalla Laite. Vaihe 2. Lisää laite napauttamalla Laite.

Vaihe 2. Lisää laite napauttamalla Laite.

Vaihe 3. Valitse lisättävän laitteen tyyppi. Vaihe 3. Valitse lisättävän laitteen tyyppi.

Vaihe 3. Valitse lisättävän laitteen tyyppi.

Huomaathan: Jos olet rekisteröinyt Bluetooth-laitteen, mutta et näe sitä, toimi seuraavasti:

Valitse SmartThings > Laitteet-välilehti > Omat laitteet.