Päivitä Samsung-pelinäyttö USB-laitteen avulla

Samsung-pelinäyttö

Samsung parantaa jatkuvasti pelinäyttövalikoimansa vakautta ja suorituskykyä uusien ohjelmistoversioiden avulla. Näytön ohjelmiston päivittäminen voi auttaa estämään mahdollisia näyttöön liittyviä ongelmia ja varmistaa, että näyttö toimii hyvin. Voit päivittää pelinäyttösi ohjelmiston tämän oppaan ohjeiden ja USB-laitteen avulla uusimpaan saatavilla olevaan versioon.

Huomaa: Wi-Fi-yhteydellisissä malleissa ohjelmistopäivitykset voidaan suorittaa automaattisesti, kun näyttö on yhdistetty verkkoon.

Joku pitelee USB-asemaa Samsung-pelinäytön edessä

Voit päivittää Samsung-pelinäyttösi USB-laitteella seuraavien ohjeiden avulla:

1 Siirry tietokoneen verkkoselaimessa osoitteeseen Samsung.com ja pidä osoitinta sitten sivun yläreunassa olevan kohdan Tuki yllä.
2 Valitse Manuaalit & ohjelmistot ja syötä sitten pelinäyttösi mallikoodi hakupalkkiin. Voit myös valita tuotekategorian ja etsiä oman mallisi.
Syötä mallikoodisi on korostettu Samsungin Tuki-sivulla
3 Valitse mallisi uusin päivitystiedosto ja lataa päivitystiedosto tietokoneellesi.

Huomaa: Formatoi USB-laite FAT32-muotoon ennen tiedoston lataamista.

4 Kun olet purkanut ladatun ZIP-päivitystiedoston tietokoneellesi, tallenna kaikki tiedostot (jotka ovat .bin- tai .img-muodossa) USB-laitteen ylimpään mahdolliseen kansiotasoon.
Resurssienhallinta, jossa USB-asema on valittuna

Huomaa: Älä nimeä tiedostoa uudelleen lataamisen jälkeen. Älypelinäyttöjen tapauksessa tallenna purettu kansio USB-laitteen ylimpään mahdolliseen kansiotasoon. Varo, ettei kansioita ole vahingossa kahta.

5 Irrota USB-laite tietokoneesta ja yhdistä se pelinäytön takana olevana USB-huoltoporttiin.
USB-asema on liitetty Samsung-pelinäytön takana olevaan USB-porttiin

Huomaa: Näytön liitännät saattavat vaihdella mallin mukaan. Sinun on esimerkiksi mahdollisesti käytettävä mallista riippuen USB-A–USB-C-sovitinta.

6 Sammuta näyttö ja käytä sitten Jog-painiketta siirtyäksesi kohtaan Valikko > Tuki > Ohjelmistopäivitys.
Support-valikkonäyttö Samsung-pelinäytöllä

Huomaa: Jog-painikkeen ja Menu-kohdan ulkoasu ja sijainti saattavat vaihdella eri mallien välillä.

7 Päivitys tapahtuu automaattisesti. Kun päivitys on käynnissä, näyttö sammuu ja käynnistyy automaattisesti. Näyttö saattaa käynnistyä uudelleen useita kertoja. Kun näyttö käynnistyy uudelleen päivityksen valmistumisen jälkeen, päivityksen ponnahdusikkuna ei enää tule näkyviin.
Päivitysnäyttö Samsung-pelinäytöllä

Huomaa: Älä käytä tai sammuta näyttöä ennen kuin päivitys on valmis.

8 Kun päivitys on valmis, irrota näytön virtajohto ja kytke se sitten takaisin.
9 Käytä lopuksi Jog-painiketta ja siirry kohtaan Valikko > Tuki > Tiedot ja tarkista, että ohjelmistoversion numero on päivittynyt.
Support-valikkonäyttö Samsung-pelinäytöllä

Huomautukset:

• Jos päivitys epäonnistuu, näyttö yrittää asentaa päivityksen uudelleen automaattisesti.
  • Video- ja ääniasetukset saattavat nollautua oletusarvoihin ohjelmistopäivityksen jälkeen.