Astianpesukoneen Wi-Fi-yhteyden määrittäminen uudelleen

Jos sinulla on ongelmia astianpesukoneen yhdistämisessä SmartThings-sovellukseen, määritä Wi-Fi-yhteys uudelleen noudattamalla videon ohjeita.

Astianpesukoneen Wi-Fi-yhteyden määrittäminen uudelleen Astianpesukoneen Wi-Fi-yhteyden määrittäminen uudelleen

Mallinumerot, jotka alkavat DW60A807* / DW60A806* / DW60A805*

Avaa astianpesukoneen luukku, jotta näet ohjauspaneelin

Paina ohjauspaneelin Speed Booster- ja Smart Control -painikkeita samanaikaisesti vähintään kolmen sekunnin ajan

Kun Wi-Fi-tila on käytössä, ohjauspaneelissa näkyy 1

Kun Wi-Fi-tila on poissa käytössä, ohjauspaneelissa näkyy 0

Mallinumerot, jotka alkavat DW60BG750* ja DW60BG850*

Kytke astianpesukoneeseen virta painamalla virtapainiketta

Paina ohjauspaneelin Alakori- ja Smart Control -painikkeita samanaikaisesti vähintään kolmen sekunnin ajan.

Kun Wi-Fi-tila on käytössä, ohjauspaneelissa näkyy 1.

Kun Wi-Fi-tila on poissa käytössä, ohjauspaneelissa näkyy 0.

Katkaise astianpesukoneen virta painamalla virtapainiketta

Wi-Fi-yhteys on nyt määritetty uudelleen

SAMSUNG

Huomautus: Jos et ole varma, onko astianpesukoneesi varustettu WiFi-yhteydellä, tutustu Samsung.fi-sivustolla olevaan käyttöohjeeseen.