Miten ilmastointilaitteen automaattista puhdistustoimintoa käytetään?

Automaattinen puhdistustoiminto puhdistaa sisäyksikön ja poistaa kosteuden sen sisältä. On tärkeää puhdistaa sisäyksikkö, suodattimet ja ulkoinen lämmönvaihdin säännöllisesti, jotta ilmastointilaite pysyy optimaalisessa kunnossa ja kodin ilma puhtaana.

Mikä on automaattinen puhdistustoiminto?

Automaattinen puhdistustoiminto estää haitallisten mikro-organismien kasvua poistamalla kosteuden sisäyksikön sisältä. Tämä toiminto estää haihduttimen käämin ruostumisen. Ota toiminto käyttöön, jotta saat puhtaamman ja terveellisemmän ilman. Automaattisen puhdistuksen käyttö riippuu täysin käyttäjästä ja siitä, miten usein sitä käytetään. Suosittelemme käyttämään automaattista puhdistustoimintoa säännöllisesti.

Sisäyksikön näytössä on Cl-koodi

• Jos automaattinen puhdistustoiminto on kytketty päälle, Cl näkyy sisäyksikön näytössä.
  • Kun toiminta on pois päältä, automaattinen puhdistus toimii 10 minuuttia (joissakin harvoissa malleissa 15–30 minuuttia).
  • Puhdistusprosessin edistyminen näkyy sisäyksikön näytössä (1–99 %).
  • Automaattisen puhdistuksen jälkeen ilmastointilaite kytkeytyy pois päältä automaattisesti.
tarkista cl-koodi näytöstä

Automaattisen puhdistustoiminnon aktivoiminen

Kun olet asettanut automaattisen puhdistustoiminnon, se käynnistyy automaattisesti, kun ilmastointilaite kytketään pois päältä. Jos käynnistät jonkin toiminnon automaattisen puhdistuksen ollessa käynnissä, automaattinen puhdistustoiminto nollataan, ja se käynnistyy uudelleen, kun toiminto pysäytetään tai on valmis.

Vaihe 1. Pidä Option-painiketta painettuna vähintään 3 sekunnin ajan.

pidä option-painiketta 3 sekunnin ajan

Vaihe 2. Siirry suuntapainikkeisiin (nuoli oikealle tai vasemmalle) ja valitse kaukosäätimen näytöstä Puhdistus-toiminto.

valitse tilaksi puhdistus-toiminto

Vaihe 3. Vahvista painamalla Asetukset-painiketta.

vahvista painamalla asetukset-painiketta

Huomautus:

• Kaukosäätimen ulkonäkö voi olla erilainen omassa mallissasi.
  • Tämä kuva on vain esimerkki englanniksi, mutta se on saatavilla myös omalla kielelläsi.
  • Tapa 1: Pidä Option-painiketta painettuna vähintään 3 sekunnin ajan.
  • Tapa 2: Paina Option-painiketta ja siirry suuntapainikkeisiin (nuoli oikealle tai vasemmalle) ja valitse kaukosäätimen näytöstä Puhdistus-toiminto. Vahvista lopuksi painamalla Asetukset-painiketta.
2 tapaa poistaa automaattinen puhdistustoiminto kaukosäätimellä

Huomautus:

• Kaukosäätimen ulkonäkö voi olla erilainen omassa mallissasi.
  • Tämä kuva on vain esimerkki englanniksi, mutta se on saatavilla myös omalla kielelläsi.

Voit peruuttaa automaattisen puhdistuksen sen ollessa vielä käynnissä painamalla kaukosäätimen virtapainiketta kaksi kertaa 20 sekunnin sisällä.

peruuta automaattinen puhdistus sen ollessa käynnissä

Huomautus:

• Kaukosäätimen ulkonäkö voi olla erilainen omassa mallissasi.
  • Tämä kuva on vain esimerkki englanniksi, mutta se on saatavilla myös omalla kielelläsi.