Miten jääkaappia voi käyttää SmartThings-sovelluksella?

Yhdistä Samsung-jääkaappi SmartThings-sovellukseen ja ohjaa sitä yhdellä kosketuksella. SmartThings-sovellus auttaa säätämään jäähdytyslämpötilaa ja löytämään parhaan tavan pitää elintarvikkeet tuoreina.

Tutustu SmartThings-sovelluksen erilaisiin toimintoihin

SmartThings-sovellus on yksinkertainen ja helppokäyttöinen laitteidesi kauko-ohjain. Jotta voit käyttää käteviä jääkaapin toimintoja sovelluksella, yhdistä Samsung-jääkaappi älypuhelimesi SmartThings-sovellukseen. Napauta vain haluamaasi toimintoa ja hallitse asetuksia.

Varmista, että jääkaappi ja älypuhelin on yhdistetty Wi-Fi-verkkoon ennen aloittamista. Kaikkia toimintoja käytetään Wi-Fi-yhteydellä. Muista synkronoida Samsung-tili ja SmartThings-sovellus jääkaappiin.

Huomaa, että SmartThings-sovelluksen yhteys ja käytettävissä olevat toiminnot voivat vaihdella jääkaappisi mallin mukaan.

Samsung-jääkaappi ja smartthings

Tutustu jääkaapin SmartThings-toimintoihin

SmartThings-sovelluksen aloitusnäytön asetukset voivat vaihdella paikallisten olosuhteiden tai laitteesi mallin mukaan.

Avaa perusasetukset napauttamalla jääkaapin kuvaa ja kolmea pistettä näytön oikeassa ylänurkassa.

• Sovellusasetukset: Hae ja määritä maa ja sijainti.
  • Energiaseuranta: Voit seurata energian kulutusta energiaseurannalla.
  • Itsediagnoosi: Voit katsoa vianmäärityksen ohjeet suoraan älypuhelimellasi.
  • Tiedot: Tästä näet laitteen mallinumeron, tiedot ja tyypin.
jääkaapin smartthings-asetukset

1. Lämpötila

Aseta jääkaapin ja pakastimen lämpötila.

jääkaapin smartthings-lämpötila-asetukset jääkaapin smartthings-lämpötila-asetukset

Aseta haluamasi lämpötilat napauttamalla yläosasta Jääkaapp tai Pakastin.

jääkaapin smartthings-lämpötila-asetukset jääkaapin smartthings-lämpötila-asetukset

Voit valita haluamasi lämpötilan jääkaappiin.

jääkaapin smartthings-lämpötila-asetukset jääkaapin smartthings-lämpötila-asetukset

Voit valita haluamasi lämpötilan pakastimeen.

2. Valitse tila

Voit valita haluamasi tilan elintarvikkeiden tyypin mukaan.

jääkaapin smartthings-asetus valitse tila jääkaapin smartthings-asetus valitse tila

Hallitse haluamaasi jääkaapin tilaa valitsemalla Flex Crisper.

jääkaapin smartthings-asetus valitse tila jääkaapin smartthings-asetus valitse tila

VValitse tila ja napauta OK.

jääkaapin smartthings-asetus valitse tila jääkaapin smartthings-asetus valitse tila

Hallitse haluamaasi pakastimen tilaa valitsemalla Cool Select+ (FlexZone).

jääkaapin smartthings-asetus valitse tila jääkaapin smartthings-asetus valitse tila

Valitse tila ja napauta OK.

3. Power cool / Power freeze

Jos haluat jäähdyttää ruoan nopeammin optimaalisen tuoreuden varmistamiseksi, valitse Power cool- tai Power freeze -toiminto. Jääkaappiin puhalletaan kylmää ilmaa niin, että lämpötila laskee 1 celsiusasteeseen nopeasti mutta väliaikaisesti.

10samsung jääkaapin power cool -toiminto

4. Elintarvikeluettelo

Voit hallita elintarvikkeitasi luomalla niistä luettelon.

jääkaapin smartthings-elintarvikeluettelo jääkaapin smartthings-elintarvikeluettelo

Luo luettelo napauttamalla Lisää tuotteita.

jääkaapin smartthings-elintarvikeluettelo jääkaapin smartthings-elintarvikeluettelo

Määritä elintarvikkeen säilytyspaikka valitsemalla Sijainti .

jääkaapin smartthings-elintarvikeluettelo jääkaapin smartthings-elintarvikeluettelo

Voit ottaa kuvan jokaisesta elintarvikkeesta ja kirjata viimeisen käyttöpäivän ja asettaa myös muistutuksen vanhenemisesta. Jos asetat vanhenemisilmoituksen, se ilmoittaa sinulle elintarvikkeen jäljellä olevan käyttöajan.

• Jääpalakone: Voit ottaa jääpalatoiminnon käyttöön tai pois käytöstä ja tarkistaa toiminnon nykyiset asetukset. Voit myös tarkistaa jääpalojen valmistumisen tilan ja edistymisen.
  • Hälytykset: Aseta hälytykset oven avaamiselle, vesisuodattimen vaihtamiselle, epänormaalin korkealle lämpötilalle jne.
  • HomeCare Wizard: Tästä näet laitteen hallinnan viikkoraportin.
jääkaapin smartthings ja homecare wizard

Huomautus:

• Käytettävissä oleva tekniikka ja toiminnot voivat vaihdella maan, palveluntarjoajan, verkkoympäristön ja laitteen mukaan.
  • Ennen kuin kokeilet sovelluksen ehdotuksia, tarkista, että laitteessasi ja käyttämissäsi sovelluksissa on asennettuna viimeisin päivitys.
  • Mobiililaitteen kuvat ja sisältö voivat vaihdella laitteen mallin mukaan.