Miten voin säätää veden annostelijaa jääkaapin ohjauspaneelissa?

Katso määrittämistä varten soveltuva malli kahdesta alla olevasta veden annostelijan tyypistä.

Ohjauspaneeli: Tyyppi 1

Ohjauspaneelin tyyppi 1.

Vaihda jäätyyppiä koskettamalla jäätyypin painiketta. Jäätyyppi vaihtuu joka kerta, kun painat jäätyypin painiketta ja Cubed Ice (jääpala)- tai Crushed Ice (jäähile) -kuvakkeesta näet, kumpi tila on käytössä.

Jäätyyppi.

Voit asettaa annostelijan LED-valon (näytön alla) palamaan jatkuvasti painamalla Cubed (jääpala) -painiketta kolmen sekunnin ajan.

Jos haluat, että annostelijan valo syttyy vain, kun annostelijaa käytetään, ota jatkuva tila pois käytöstä painamalla samaa painiketta uudelleen kolmen sekunnin ajan.

Vaihdettuasi vesisuodattimen, pidä Crushed/Hold 3 sec for Filter Reset (Hile/Nollaa suodatin painamalla 3 s) -painiketta painettuna kolmen sekunnin ajan, jotta vesisuodatin nollautuu. Punainen merkkivalo häviää.

Suodattimen nollaaminen.

Paina Ice Maker Off (jääpala-annostelija pois päältä) -painiketta kolmen sekunnin ajan, kunnes Ice Maker Off (jääpala-annostelija pois päältä) -merkkivalo syttyy.

Vesi- ja jääannostelijan käyttäminen.
  • Jään annosteleminen

Vaihe 1. Valitse haluamasi jäätyyppi painamalla jääpalojen tai jäähileen painiketta.

Vaihe 2. Paina jääannostelijan vipua (1) varovasti lasilla. Annostelija annostelee jään.

• Veden annosteleminen

Paina vesiannostelijan vipua (2) varovasti lasilla. Annostelija annostelee veden.

• Jää- ja vesiannostelijan käyttäminen yhdessä

Saat jäätä ja vettä painamalla ensin jäävipua (1), siirtämällä lasia alaspäin ja painamalla sitten vesivipua (2).

Huomautus:

• Jos painat vesi- ja jäävipua samanaikaisesti, annostelija valitsee vaihtoehdon, jota todellisuudessa painoit ensin.
  • Odota yksi sekunti ennen kuin otat lasin pois roiskeiden välttämiseksi. Älä vedä annostelijan vipua ulospäin annosteltuasi jäätä tai vettä. Se palaa alkuasentoon automaattisesti.

Ohjauspaneeli: Tyyppi 2

Ohjauspaneelin tyyppi 2.
  • Vesi: Annostele kylmää vettä painamalla Water (vesi) -painiketta. Vastaava merkkivalo syttyy.
  • Lukitus (annostelijan näyttö ja vipu): Voit estää annostelijan painikkeiden ja vivun käytön pitämällä Water (vesi) -painiketta painettuna vähintään kolme sekuntia. Lukitus avautuu, kun pidät painiketta painettuna uudelleen kolmen sekunnin ajan.

Huomautus: Annostelijan paneelin lukitus ei vaikuta pääpaneelin painikkeiden käyttämiseen. Jos haluat lukita pääpaneelin, käytä pääpaneelin Control Lock (ohjaimien lukitus) -painiketta.

Annostele jääpaloja painamalla Cubed Ice (jääpala) -painiketta. Vastaava merkkivalo syttyy.

Annostele jäähilettä painamalla Crushed Ice (jäähile) -painiketta. Vastaava merkkivalo syttyy.

Annostelijan käyttäminen.
  • Jään annosteleminen

Vaihe 1. Kun jääpala-annostelija on käytössä, valitset jäätyyppi painamalla Cubed Ice (jääpala)- tai Crushed Ice (jäähile) -painiketta.

Vaihe 2.
Aseta lasi annostelijan alle ja paina annostelijan vipua lasilla. Annostelija annostelee jään lasiin.

• Veden annosteleminen

Vaihe 1. Paina annostelijan paneelin Water (vesi) -painiketta.

Vaihe 2. Aseta lasi annostelijan alle ja paina annostelijan vipua lasilla.

Huomautus:

• Annostelija pysäyttää annostelun, kun annostelijan vipua on painettu noin yksi minuutti. Voit annostella lisää vettä vapauttamalla vivun ja painamalla sitä uudelleen.
  • Varmista, että lasi on annostelijan kohdalla, jos annostelija ei roiski vettä.