POWERbot-imurin asentaminen

POWERbot-robotti-imurissa on matalampi runko, mutta sama tehokas imukyky. Lisäksi se puhdistaa tehokkaasti lian ja pölyn syvältä kuitujen ja mattojen sisältä. Asenna POWERbot noudattamalla alla olevia ohjeita ja nauti imuroinnista.

Telakka-aseman asentaminen

• Asenna telakka-asema esteettömän paikkaan, jossa lattia ja seinät ovat suorassa ja josta imuri ei pääse putoamaan.
  • Varmista, että telakka-aseman virtapistoke on aina kytkettynä ja siinä on virta. (Pidä telakka-aseman virta aina kytkettynä päälle.)
  • Jos telakka-asema ei saa virtaa, POWERbot ei löydä sitä eikä se pääse latautumaan automaattisesti.

(1) Telakka-asema: Liitä laturin liitin telakka-asemaan.

(2) Laturi: Liitä virtajohto laturiin (tarrapuoli alaspäin).

(3) Virtajohto: Liitä virtajohto pistorasiaan.

Asenna telakka-asema.

Huomautus:

• Laitteen muoto saattaa vaihdella laitteesi tyypin mukaan.
  • Tämä kuva on englanninkielinen, mutta se on saatavilla omalla kielelläsi omassa maassasi.
  • Jos POWERbot sammutetaan hätäkytkimestä, se ei lataa, vaikka se olisi telakka-asemassa.
  • Jos POWERbot jätetään irti telakka-asemasta, sen akku tyhjenee ajan mittaan.
  • Jos POWERbot on lepotilassa, se ei käynnisty, vaikka hätäkytkin käännetään pois ja takaisin päälle. Poista POWERbot lepotilasta pitämällä painettuna [Start/Stop]-käynnistyspainiketta.
  • Kun laite jää pitkäksi aikaa käyttämättä, esimerkiksi matkan ajaksi, sammuta POWERbot hätäkytkimestä ja irrota laturi virtalähteestä.
Käytä hätäkytkintä.

Huomautus:

• Laitteen muoto saattaa vaihdella laitteesi tyypin mukaan.
  • Tämä kuva on englanninkielinen, mutta se on saatavilla omalla kielelläsi omassa maassasi.

Lataaminen

POWERbot-imurin lataaminen manuaalisesti

Vaihe 1. Paina pohjassa oleva hätäkytkin päälle. (Hätäkytkin on kytkettävä päälle, jotta voit käynnistää POWERbot-imurin.)

Vaihe 2. Lataa POWERbot manuaalisesti asettamalla se telakka-asemaan.

Vaihe 3. Tarkista latauksen tila.

Huomautus: Akun merkkivalo vilkkuu yhden sekunnin välein latauksen aikana ja palaa tasaisesti, kun laite on ladattu täyteen.

Älykäs lataus

Jos POWERbot-imurin akun varaus loppuu automaattisen imurointitilan aikana, se palaa automaattisesti telakka-asemaan latautumaan ja aloittaa imuroinnin uudelleen, kun akun varaustaso on kaksi kolmasosaa. (Enintään 2 kertaa.)

Automaattinen lataus

Jos akun merkkivalo vilkkuu 0,4 sekunnin välein, POWERbot palaa automaattisesti telakka-asemaan latautumaan.

Akun merkkivalo vilkkuu.

Lisälataus

Voit ohjata POWERbot-imurin latautumaan telakka-asemaan, kun se on imurointitilassa. Paina näytön painiketta.

Akun virta vähissä (Lo)

Lataa POWERbot manuaalisesti asettamalla se telakka-asemaan.

Akun matalanvarauksen koodi näytössä.

Varoitukset: Tarkista latausyksikön teho- ja siivoustila

Jos on tapahtunut sähkökatko tai latausyksikkö ei ole kytkettynä virtalähteeseen, POWERbot ei löydä latausyksikköä eikä se lataudu automaattisesti. Pidä aina latausyksikön virta kytkettynä päälle. Varmista, että latausliitin on puhdas. Pyyhi POWERbot-imurin ja latausyksikön latausliittimet kuivalla liinalla.

Huomautus: Käytä virtalähdettä, jonka jännite on vähintään 100–220 V.