Käytä Samsung-astianpesukoneen luukun automaattista avaustoimintoa

Käytä Samsung-astianpesukoneen luukun automaattista avaustoimintoa.

Sinun ei tarvitse huolehtia astianpesukoneen luukun avaamisesta ohjelman päätyttyä, koska Samsung-astianpesukone voi tehdä sen puolestasi. Aseta astianpesukone avaamaan luukku automaattisesti aina pesuohjelman päätyttyä, jotta tiskit kuivuvat mahdollisimman tehokkaasti.

Huomautus: Joissakin astianpesukonemalleissa automaattinen avaustoiminto on käytössä oletuksena kaikkien ohjelmien päätyttyä. Se tehostaa kuivumista poistamalla höyryn koneesta pesu-, huuhtelu- ja kuivausohjelman päätyttyä. Emme suosittele luukun automaattisen avaustoiminnon poistamista käytöstä.

Huomaa, että ohjeet luukun automaattisen avaustoiminnon käyttöönottoon voivat vaihdella astianpesukoneen mallin mukaan. Tämä toiminto ei ole käytettävissä kaikissa malleissa. Oman mallisi käyttöopas sisältää tarkat mallikohtaiset ohjeet.

Huomautukset:

• Kun luukku aukeaa automaattisen avauksen kuivaustilassa, luukkua ei voi sulkea manuaalisesti seuraavan kahden minuutin aikana.
  • Automaattisen avauksen kuivaustilan poistaminen käytöstä voi heikentää kuivumista. Saat paremmat tulokset ottamalla automaattisen avauksen kuivaustilan käyttöön.

• Kaikki mallit lukuun ottamatta DW60BB89*-malleja:

Paina lisähygienia- ja viivekäynnistyspainikkeita samanaikaisesti kolmen sekunnin ajan. Paina lisähygienia- ja viivekäynnistyspainikkeita samanaikaisesti kolmen sekunnin ajan.

VAIHE 1
Paina lisähygienia- ja viivekäynnistyspainikkeita samanaikaisesti kolmen sekunnin ajan.

Siirry automaattisen avauksen kuivaukseen painamalla lisähygieniapainiketta. Siirry automaattisen avauksen kuivaukseen painamalla lisähygieniapainiketta.

VAIHE 2
Paina lisähygieniapainiketta, kunnes näkyviin tulee "A1" tai "A0".

Siirry sitten alavalikkoon painamalla viivekäynnistyspainiketta. Siirry sitten alavalikkoon painamalla viivekäynnistyspainiketta.

VAIHE 3
Siirry alavalikkoon painamalla viivekäynnistyspainiketta.

Paina lisähygieniapainiketta, kunnes näkyviin tulee "A1" tai "A0". Paina lisähygieniapainiketta, kunnes näkyviin tulee "A1" tai "A0".

VAIHE 4
Paina lisähygieniapainiketta, kunnes näkyviin tulee "A1" (käytössä) tai "A0" (poissa käytöstä).

Tallenna uusi asetus painamalla viivekäynnistyspainiketta. Tallenna uusi asetus painamalla viivekäynnistyspainiketta.

VAIHE 5
Tallenna uusi asetus painamalla viivekäynnistyspainiketta.

• DW60BB89*-mallit:

Paina asetuspainiketta. Paina asetuspainiketta.

VAIHE 1
Kytke astianpesukoneeseen virta ja paina asetuspainiketta.

Siirry automaattisen avauksen kuivausasetukseen käyttämällä nuolipainikkeita vasemmalle ja oikealle. Siirry automaattisen avauksen kuivausasetukseen käyttämällä nuolipainikkeita vasemmalle ja oikealle.

VAIHE 2
Siirry automaattisen avauksen kuivausasetukseen käyttämällä nuolipainikkeita vasemmalle ja oikealle.

Siirry alavalikkoon painamalla käynnistyspainiketta. Siirry alavalikkoon painamalla käynnistyspainiketta.

VAIHE 3
Siirry alavalikkoon painamalla käynnistyspainiketta.

Valitse On (käytössä) tai Off (poissa käytöstä) käyttämällä nuolipainikkeita vasemmalle ja oikealle. Valitse On (käytössä) tai Off (poissa käytöstä) käyttämällä nuolipainikkeita vasemmalle ja oikealle.

VAIHE 4
Valitse On (käytössä) tai Off (poissa käytöstä) käyttämällä nuolipainikkeita vasemmalle ja oikealle.

Tallenna uusi asetus painamalla käynnistyspainiketta. Tallenna uusi asetus painamalla käynnistyspainiketta.

VAIHE 5
Tallenna uusi asetus painamalla käynnistyspainiketta.

Pidä painettuna AUTO-pesuohjelman painiketta viiden sekunnin ajan. Pidä painettuna AUTO-pesuohjelman painiketta viiden sekunnin ajan.

VAIHE 1
Kytke astianpesukoneeseen virta ja pidä sitten painettuna AUTO-pesuohjelman painiketta viiden sekunnin ajan. Näytössä näkyy "0:00", kun siirryt asetustilaan.

Valitse luukun automaattisen avaustoiminnon valikko painamalla nopeutuspainiketta. Valitse luukun automaattisen avaustoiminnon valikko painamalla nopeutuspainiketta.

VAIHE 2
Valitse luukun automaattisen avaustoiminnon valikko painamalla nopeutuspainiketta. Näytössä näkyy nykyinen asetus (oletusasetus on A1).

Muuta asetusta painamalla AUTO-pesuohjelmapainiketta Muuta asetusta painamalla AUTO-pesuohjelmapainiketta

VAIHE 3
Muuta asetusta painamalla AUTO-pesuohjelmapainiketta.

A0: Toiminto poissa käytöstä A0: Toiminto poissa käytöstä

A0
Toiminto poissa käytöstä

A1: Toiminto käytössä A1: Toiminto käytössä

A1
Toiminto käytössä

Huomautus: Odota viisi sekuntia, jotta asetus tallentuu.

Pidä painettuna AUTO- tai ohjelmapainiketta viiden sekunnin ajan. Pidä painettuna AUTO- tai ohjelmapainiketta viiden sekunnin ajan.

VAIHE 1
Kytke astianpesukoneeseen virta ja pidä sitten painettuna AUTO- tai ohjelmapainiketta viiden sekunnin ajan. Näytössä näkyy "0:00", kun siirryt asetustilaan.

Valitse luukun automaattisen avaustoiminnon valikko painamalla TABS-painiketta. Näytössä näkyy nykyinen asetus (oletusasetus on A1). Valitse luukun automaattisen avaustoiminnon valikko painamalla TABS-painiketta. Näytössä näkyy nykyinen asetus (oletusasetus on A1).

VAIHE 2
Valitse luukun automaattisen avaustoiminnon valikko painamalla TABS-painiketta. Näytössä näkyy nykyinen asetus (oletusasetus on A1).

Muuta asetusta painamalla AUTO- tai ohjelmapainiketta. Muuta asetusta painamalla AUTO- tai ohjelmapainiketta.

VAIHE 3
Muuta asetusta painamalla AUTO- tai ohjelmapainiketta.

A0: Toiminto poissa käytöstä A0: Toiminto poissa käytöstä

A0
Toiminto poissa käytöstä

A1: Toiminto käytössä A1: Toiminto käytössä

A1
Toiminto käytössä

Huomautus: Odota viisi sekuntia, jotta asetus tallentuu.

Huomautus: Luukun automaattinen avaustoiminto ei ole käytettävissä DW60M5042F*-malleissa.

Pidä painettuna ohjelmapainiketta viiden sekunnin ajan. Pidä painettuna ohjelmapainiketta viiden sekunnin ajan.

VAIHE 1
Kytke astianpesukoneeseen virta ja pidä sitten painettuna ohjelmapainiketta viiden sekunnin ajan. Näytössä näkyy "0:00", kun siirryt asetustilaan.

Valitse luukun automaattisen avaustoiminnon valikko painamalla TABS-painiketta. Valitse luukun automaattisen avaustoiminnon valikko painamalla TABS-painiketta.

VAIHE 2
Valitse luukun automaattisen avaustoiminnon valikko painamalla TABS-painiketta. Näytössä näkyy nykyinen asetus (oletusasetus on A1).

Muuta asetusta painamalla ohjelmapainiketta. Muuta asetusta painamalla ohjelmapainiketta.

VAIHE 3
Muuta asetusta painamalla ohjelmapainiketta.

A0: Toiminto poissa käytöstä A0: Toiminto poissa käytöstä

A0
Toiminto poissa käytöstä

A1: Toiminto käytössä A1: Toiminto käytössä

A1
Toiminto käytössä

Huomautus: Odota viisi sekuntia, jotta asetus tallentuu.

Pidä painettuna AUTO- tai normaalipesuohjelman painiketta viiden sekunnin ajan. Pidä painettuna AUTO- tai normaalipesuohjelman painiketta viiden sekunnin ajan.

VAIHE 1
Kytke astianpesukoneeseen virta ja pidä sitten painettuna AUTO- tai normaalipesuohjelman painiketta viiden sekunnin ajan. Näytössä näkyy "0:00", kun siirryt asetustilaan.

Valitse luukun automaattisen avaustoiminnon valikko painamalla huuhteluaineen lisäyspainiketta. Näytössä näkyy nykyinen asetus (oletusasetus on A1). Valitse luukun automaattisen avaustoiminnon valikko painamalla huuhteluaineen lisäyspainiketta. Näytössä näkyy nykyinen asetus (oletusasetus on A1).

VAIHE 2
Valitse luukun automaattisen avaustoiminnon valikko painamalla huuhteluaineen lisäyspainiketta. Näytössä näkyy nykyinen asetus (oletusasetus on A1).

Muuta asetusta painamalla AUTO-pesuohjelmapainiketta. Muuta asetusta painamalla AUTO-pesuohjelmapainiketta.

VAIHE 3
Muuta asetusta painamalla AUTO-pesuohjelmapainiketta.

A0: Toiminto poissa käytöstä A0: Toiminto poissa käytöstä

A0
Toiminto poissa käytöstä

A1: Toiminto käytössä A1: Toiminto käytössä

A1
Toiminto käytössä

Huomautus: Odota viisi sekuntia, jotta asetus tallentuu.