eSIM-yhteystietojen tallennustoiminnon tuki lopetettu

Yhteystietoja voidaan tallentaa useisiin paikkoihin Galaxy-laitteen lisäksi, mukaan lukien USIM-kortteihin, käyttäjän Samsung/Google-tiliin ja eSIM-kortteihin, jotka hyödyntävät laitteen tallennustilaa. One UI 6.1 tai sitä uudemmissa laitteissa eSIM-yhteystietojen tallennustoimintoa ei enää tueta. Galaxy-laitteen käyttäjät voivat siirtää yhteystietonsa puhelimensa, Samsung-tilinsä, Google-tilinsä tai muiden tilien avulla.

Galaxy-puhelin, jossa on yhteystietojen logo yliviivattuna eSIM-logon vieressä.

Huomiot:

• eSIM-palvelu voi vaihdella maan ja operaattorin mukaan.
  • eSIM-palvelua ei tueta joissakin maissa.

Kuinka siirtää yhteystiedot eSIM-kortilta

Tarkista, kuinka monta yhteystietoa sinulla on tallennettuna kussakin tallennuspaikassa samanaikaisesti, mukaan lukien eSIM-korttisi. Yhteystiedot, jotka on tallennettu eSIM-kortillesi ja muualle, voidaan siirtää vaihtoehtoisiin paikkoihin.

Näytä yhteystiedot tallennuspaikan mukaan

• Avaa Yhteystiedot-sovellus > Valikko (kolme vaakasuoraa viivaa) > Valitse Kaikki yhteystiedot.

Siirrä yhteystiedot toiseen tallennustilaan

Yhteystiedot-sovelluksen valikko Yhteystiedot-sovelluksen valikko

Vaihe 1. Avaa Yhteystiedot-sovellus > Valikko (kolme vaakasuoraa viivaa) > Napauta Yhteystietojen hallinta.

Vaihtoehtojen luettelo valikossa Yhteystietojen hallinta Vaihtoehtojen luettelo valikossa Yhteystietojen hallinta

Vaihe 2. Valitse Siirrä yhteystiedot.

Luettelo siitä, mistä siirtää yhteystiedot Luettelo siitä, mistä siirtää yhteystiedot

Vaihe 3. Valitse eSIM.

Valitun sijainnin yhteystietoluettelo Valitun sijainnin yhteystietoluettelo

Vaihe 4. Valitse yhteystiedot, jotka haluat siirtää. > Napauta Valmis.

Luettelo siitä, minne siirtää valitut yhteystiedot Luettelo siitä, minne siirtää valitut yhteystiedot

Vaihe 5. Valitse Puhelin, Samsung account tai Google. > Napauta Siirrä.