Galaxy Buds -korvanappien laitteen nimen vaihtaminen

Yhdistettyäsi Galaxy Buds -korvanapit laitteeseesi, voit määrittää korvanapit haluamallasi tavalla Galaxy Wearable -sovelluksessa. Yksi tämän sovelluksen toiminnoista on Galaxy Buds -korvanappien nimen vaihtaminen laitteessasi.

Kuva erilaisista Galaxy Buds -korvanapeista latauskoteloissaan.

Ennen Galaxy Buds -korvanappien nimen vaihtamista sinun on ladattava Galaxy Wearable -sovellus, jonka avulla voit käyttää, muokata ja määrittää korvanappisi. Lataa sovellus seuraavasti:

Kuva sovellusnäytöstä ja "Galaxy Store" -kuvakkeen napauttamisesta. Kuva sovellusnäytöstä ja "Galaxy Store" -kuvakkeen napauttamisesta.

Vaihe 1. Avaa "Galaxy Store" -sovellus.

Kuva Galaxy Store -päänäytöstä ja suurennuslasikuvakkeen napauttamisesta. Kuva Galaxy Store -päänäytöstä ja suurennuslasikuvakkeen napauttamisesta.

Vaihe 2. Napauta suurennuslasikuvaketta näytön oikeassa ylälaidassa.

Kuva hakunäytöstä "Galaxy Wearable" -sovellus korostettuna. Kuva hakunäytöstä "Galaxy Wearable" -sovellus korostettuna.

Vaihe 3. Kirjoita hakupalkkiin sovelluksen nimi ja valitse "Galaxy Wearable".

Kuva "Sovellukset"- ja "Teemat"-näytöistä ja asennuskuvakkeen napauttamisesta.  Kuva "Sovellukset"- ja "Teemat"-näytöistä ja asennuskuvakkeen napauttamisesta.

Vaihe 4. Napauta asennuskuvaketta.

Kuva ladatusta sovelluksesta ja toistokuvakkeen napauttamisesta.. Kuva ladatusta sovelluksesta ja toistokuvakkeen napauttamisesta..

Vaihe 5. Kun lataus on valmis, avaa sovellus Galaxy Store -sovelluskaupasta napauttamalla toistokuvaketta tai siirry sovellusnäyttöön ja napauta "Galaxy Wearable" -logoa.

Galaxy Buds -korvanappien nimen vaihtaminen

Yhdistettyäsi Galaxy Buds -korvanapit laitteeseesi, voit vaihtaa korvanappien nimen käyttämällä Galaxy Wearable -sovellusta ja toimimalla seuraavasti:

Kuva Galaxy Wearable -sovelluksesta Galaxy Buds -korvanapit yhdistettyinä ja "Korvanappien asetukset" korostettuna. Kuva Galaxy Wearable -sovelluksesta Galaxy Buds -korvanapit yhdistettyinä ja "Korvanappien asetukset" korostettuna.

Vaihe 1. Avaa Galaxy Wearable -sovellus ja valitse "Korvanappien asetukset".

Kuva "Korvanappien asetukset" -näytöstä "Tietoja korvanapeista" -asetus korostettuna. Kuva "Korvanappien asetukset" -näytöstä "Tietoja korvanapeista" -asetus korostettuna.

Vaihe 2. Valitse "Tietoja korvanapeista".

Kuva "Tietoja korvanapeista" -näytöstä "Muokkaa"-asetus korostettuna. Kuva "Tietoja korvanapeista" -näytöstä "Muokkaa"-asetus korostettuna.

Vaihe 3. Valitse "Muokkaa" ja Galaxy Buds -korvanapeille haluamasi nimi.

Kuva laitteen nimen ponnahdusikkunasta "Nimeä uudelleen" -vaihtoehto korostettuna. Kuva laitteen nimen ponnahdusikkunasta "Nimeä uudelleen" -vaihtoehto korostettuna.

Vaihe 4. Valitse "Nimeä uudelleen".