Galaxy Watch -kellon yhdistäminen älypuhelimeen

Galaxy Watch on suunniteltu tekemään elämästäsi helpompaa kaikin mahdollisin tavoin. Se analysoi hengitystäsi, seuraa aktiivisuuttasi, antaa sinun soittaa musiikkia ja soittaa puheluita. Lue alta, miten voit yhdistää Galaxy Watch -kellon älypuhelimeesi.

Kuva erilaisista Samsung Watch -malleista, joissa on Wear-kuvake.

Yhdistä Galaxy Watch älypuhelimeen Bluetooth-yhteydellä

Yhdistä Galaxy Watch älypuhelimeen Bluetooth-yhteydellä toimimalla seuraavasti:

Varmista, että Galaxy Watch -kellossa on virta ja siirry älypuhelimeen:

• Avaa Galaxy Wearable → Käynnistä → Kun Bluetooth-käynnistysikkuna avautuu, valitse yhdistettävä laite.
Näkymä Galaxy Wearable -kuvakkeesta korostettuna. Näkymä Galaxy Wearable -kuvakkeesta korostettuna.

Vaihe 1. Valitse "Galaxy Wearable".

Näkymä Käynnistä-painikkeesta korostettuna. Näkymä Käynnistä-painikkeesta korostettuna.

Vaihe 2. Valitse ”Käynnistä”.

Jos olet jo yhdistänyt lisälaitteen:

• Valitse Galaxy Wearable → Valikko (3 vaakaviivaa vasemmassa yläkulmassa) → Lisää uusi laite.
Näkymä Galaxy Wearable -kuvakkeesta korostettuna. Näkymä Galaxy Wearable -kuvakkeesta korostettuna.

Vaihe 1. Valitse "Galaxy Wearable".

Näkymä valikkokuvakkeesta korostettuna. Näkymä valikkokuvakkeesta korostettuna.

Vaihe 2. Valitse valikkokuvaketta.

Näkymä "Lisää uusi laite" -vaihtoehdosta korostettuna. Näkymä "Lisää uusi laite" -vaihtoehdosta korostettuna.

Vaihe 1. Valitse "Lisää uusi laite" -vaihtoehto.

Huomaathan: Sinun on asennettava Galaxy Wearable -sovellus, jotta voit muodostaa yhteyden älypuhelimeen. Samsungin Android™-älypuhelimissa voi käyttää Galaxy Store- tai Play Store™ -sovelluskauppaa. Muissa Android™-älypuhelimissa on käytettävä the Play Store™-sovelluskauppaa.

Galaxy Watch -kellon yhdistäminen uuteen älypuhelimeen

Tee varmuuskopio kaikista Galaxy Watch -kellon tiedoista turvalliseen paikkaan ennen kuin yhdistät Galaxy Watch -kellon uuteen älypuhelimeen.

Kun uusi älypuhelin yhdistetään, Galaxy Watch tunnistaa uuden laitteen automaattisesti ja näkyviin tulee aloitusohje.

Galaxy Watch -kellossa:

Vedä näyttöä alas ja napauta asetuskuvaketta → Yhdistä uuteen puhelimeen → Siirry Bluetooth-rekisteröinnin valmiustilaan käynnistyksen jälkeen.

Kuva Samsung Watch -kellon päänäytöstä asetukset korostettuna. Kuva Samsung Watch -kellon päänäytöstä asetukset korostettuna.

Vaihe 1. Valitse kellon asetukset.

Kuva asetusvalikosta Yleiset-vaihtoehto korostettuna. Kuva asetusvalikosta Yleiset-vaihtoehto korostettuna.

Vaihe 2. Valitse ”Yleiset”.

Kuva yleisasetusten näytöstä Yhdistä uuteen puhelimeen -vaihtoehto korostettuna. Kuva yleisasetusten näytöstä Yhdistä uuteen puhelimeen -vaihtoehto korostettuna.

Vaihe 3. Valitse ”Yhdistä uuteen puhelimeen”.

Kuva Yhdistä uuteen puhelimeen -näytöstä ja kehotuksesta varmuuskopioida tiedot. Kuva Yhdistä uuteen puhelimeen -näytöstä ja kehotuksesta varmuuskopioida tiedot.

Vaihe 4. Tee varmuuskopio tiedoistasi ennen uuden puhelimen yhdistämistä.

Kuva Varmuuskopioi tiedot -näytöstä ja Jatka-painike korostettuna. Kuva Varmuuskopioi tiedot -näytöstä ja Jatka-painike korostettuna.

Vaihe 5. Määritä kello uudelleen ja muodosta yhteys uuteen puhelimeen valitsemalla ”Jatka”.