Galaxy Watch -kellotaulun mukauttaminen

Yksi tehokkaimmista tavoita mukauttaa Galaxy Watch -kelloa on mahdollisuus vaihtaa kellotaulua. Voit valita haluamasi laajasta kellotauluvalikoimasta älypuhelimessa tai Galaxy Watch -kellossa. Lue alta, miten se tapahtuu.

Kuva mukautetusta Galaxy Watch -näytöstä.

Voit mukauttaa kellotaulun käyttämällä Galaxy Watch -kelloa tai älypuhelinta.

Galaxy Watch -kellolla:

Mukauta kellotaulu Galaxy Watch -kellolla toimimalla seuraavasti:

Kuva kellotaulun mukauttamisesta pitämällä painettuna keskeltä. Kuva kellotaulun mukauttamisesta pitämällä painettuna keskeltä.

Vaihe 1. Pidä painettuna aloitusnäyttö.

Kuva mukautusnäytöstä ja pyyhkäisystä vasemmalle. Kuva mukautusnäytöstä ja pyyhkäisystä vasemmalle.

Vaihe 2. Pyyhkäise vasemmalle ja valitse haluamasi kellotaulu.

Kuva mukautetusta kellotaulusta "Mukauta"-painike korostettuna. Kuva mukautetusta kellotaulusta "Mukauta"-painike korostettuna.

Vaihe 3. Kun olet löytänyt haluamasi kellotaulun, napauta "Mukauta"-painiketta ja kyseinen kellotaulu tulee näkyviin Galaxy Watch -kellon päänäyttöön.

Huomaathan: Valitsemastasi kellotaulusta riippuen voit vaihtaa viisareiden värit, valmiustilan taustavärin tai tiettyjen sovellusten pikavalintojen värit. Muista, että kaikkia kellotauluja ei voi mukauttaa tällä tavoin.

Älypuhelimella:

Voit mukauttaa kellotaulun myös suoraan älypuhelimesta: Avaa Galaxy Wearable -sovellus → Valitse Kellotaulut → Valitse haluamasi kellotaulu ja ota se käyttöön Galaxy Watch -kellossa napauttamalla sitä.

Voit mukauttaa kellotaulun myös siirtymällä Galaxy Wearable -sovellukseen suoraan Galaxy Watch -kellossa. Toimi seuraavasti:

Kuva kellotaulun mukauttamisesta pitämällä painettuna keskeltä. Kuva kellotaulun mukauttamisesta pitämällä painettuna keskeltä.

Vaihe 1. Pidä painettuna aloitusnäyttö.

Kuva mukautusnäytöstä muokkaa puhelimella -kuvake korostettuna. Kuva mukautusnäytöstä muokkaa puhelimella -kuvake korostettuna.

Vaihe 2. Avaa "Kellotaulut"-näyttö älypuhelimessa napauttamalla muokkaa puhelimella -kuvaketta.

Kuva älypuhelimen "Kellotaulut"-näytöstä. Kuva älypuhelimen "Kellotaulut"-näytöstä.

Vaihe 3. Valitse älypuhelimessa kellotaulu, jota haluat käyttää Galaxy Watch -kellossa ja ota se käyttöön napauttamalla sitä. Jos valitsemassasi kellotaulussa on mukautustoiminto, voit mukauttaa sitä valitsemalla näytön ylälaidasta "Mukauta".

Voit hankkia uusia kellotauluja milloin tahansa. Jos haluat uuden taulun kelloosi etkä löydä mieleistäsi ehdotetuista vaihtoehdoista, toimi seuraavasti:

Kuva Galaxy Wearable -sovelluksesta ja "Kellotaulut"-asetuksen valitsemisesta. Kuva Galaxy Wearable -sovelluksesta ja "Kellotaulut"-asetuksen valitsemisesta.

Vaihe 1. Avaa Galaxy Wearable -sovellus ja valitse "Kellotaulut". Voit avata sovelluksen myös Galaxy Watch -kellossa edellisten vaiheiden tapaan.

Kuva älypuhelimen "Kellotaulut"-näytöstä. Kuva älypuhelimen "Kellotaulut"-näytöstä.

Vaihe 2. Vieritä alas "Kellotaulut"-näyttöä ja valitse "Hae lisää kellotauluja".

Kuva "Google Play" -näytöstä yksi kellotauluvaihtoehto korostettuna. Kuva "Google Play" -näytöstä yksi kellotauluvaihtoehto korostettuna.

Vaihe 3. Älypuhelimesi ohjaa sinut "Google Play" -sovelluskauppaan, josta löydät kaikki saatavilla olevat kellotaulut. Napauta mieleistäsi kellotaulua.

Kuva valitusta kellotaulusta ja "Asenna"-painikkeen napauttamisesta. Kuva valitusta kellotaulusta ja "Asenna"-painikkeen napauttamisesta.

Vaihe 4. Valitse "Asenna". Kun uusi kellotaulu on asennettu, se on käytettävissä kellossasi ja Wearable-sovelluksen "Kellotaulut"-valikossa.

Huomaathan: Joistakin kellotauluista voidaan veloitta lisämaksuja, jotka ovat suurempia kuin puhelinoperaattorisi tarjoamissa vaihtoehdoissa. Vaihtoehdot ja kellotaulujen yhteensopivuus voivat vaihdella laitteesi mallin mukaan.