Bluetooth-kuulokkeiden epävakaan äänen vianmääritys

Voit kuunnella musiikkia tai soittaa puheluita yhdistämällä Bluetooth-kuulokkeet laitteeseesi. Jos ääni on epävakaa käytettäessä Bluetooth-kuulokkeita, ongelma voi aiheutua viallisesta yhteydestä laitteesi ja kuulokkeiden välillä, ympärillä olevasta ympäristöstä tai Bluetooth-välimuistista. Tee Bluetooth-kuulokkeidesi ääniongelman vianmääritys noudattamalla alla olevaa opasta.

Ennen kuin kokeilet alla olevia suosituksia, varmista, että laitteesi ohjelmisto ja liittyvät sovellukset on päivitetty uusimpaan versioon. Päivitä mobiililaitteesi ohjelmisto noudattamalla seuraavia vaiheita:

Vaihe 1. Siirry Asetukset > Ohjelmistopäivitys.

Vaihe 2. Napauta Lataa ja asenna.

Vaihe 3. Noudata näytöllä olevia ohjeita.

Kokeile ensin käynnistää uudelleen sekä laitteesi että Bluetooth-kuulokkeesi. Jos ongelma jatkuu, tee Bluetooth-kuulokkeidesi ääniongelman vianmääritys noudattamalla alla olevia vaiheita.

Kokeile muodostaa laitteen ja Bluetooth-kuulokkeiden laitepari uudelleen

Epävakaa yhteys laitteesi ja kuulokkeiden välillä voi aiheuttaa ääniongelmasi. Katkaise kuulokkeidesi yhteys ja yhdistä ne uudelleen noudattamalla alla olevaa opasta.

laitteen bluetoothin korjaaminen, vaihe 1 laitteen bluetoothin korjaaminen, vaihe 1

1. vaihe Avaa Asetukset ja napauta Yhteydet.

laitteen bluetoothin korjaaminen, vaihe 2 laitteen bluetoothin korjaaminen, vaihe 2

2. vaihe Napauta Bluetooth.

laitteen bluetoothin korjaaminen, vaihe 3 laitteen bluetoothin korjaaminen, vaihe 3

3. vaihe Ota Bluetooth käyttöön ja napauta Asetukset yhdistettyjen Bluetooth-kuulokkeiden vieressä.

laitteen bluetoothin korjaaminen, vaihe 4 laitteen bluetoothin korjaaminen, vaihe 4

4. vaihe Napauta Erota.

laitteen bluetoothin korjaaminen, vaihe 5 laitteen bluetoothin korjaaminen, vaihe 5

5. vaihe Napauta Takaisin.

laitteen bluetoothin korjaaminen, vaihe 6 laitteen bluetoothin korjaaminen, vaihe 6

6. vaihe Ota Bluetooth käyttöön ja ota pariliitostila käyttöön kuulokkeissa. Kun kuulokkeet tulevat näkyviin Käytettävissä olevat laitteet -osioon, napauta ja yhdistä kuulokkeet laitteeseen.

Ympäröivä ympäristö voi vaikuttaa Bluetooth-yhteyteen. Myös äkkinäinen liike tai laitteiden välinen etäisyys voi häiritä yhteyttä. Yhteys saattaa katketa myös, jos olet alueella, jossa on paljon ihmisiä, tai jos käytät metallisia tarroja tai metallista suojakuorta laitteesi antennin lähellä.

• Pidä sekä Galaxy-laitteesi että Bluetooth-kuulokkeesi lähelläsi ja varmista, ettei niiden välissä ole mitään.
  • Yhteys saattaa olla epävakaa, jos laite on taskussasi tai laukussasi, joten pidä laite lähellä kuulokkeitasi.
  • Siirry pois alueilta, joissa on paljon ihmisiä tai jossa Wi-Fi-yhteyttä käytetään paljon.
  • Pysy loitolla paljaista kaapeleista, mikroaaltouuneista ja langattomista kaiuttimista tai poista kyseiset laitteet käytöstä, jos sinun on oltava lähellä niitä.
  • Kun suoratoistat musiikkia verkossa, yhteyden tila saattaa vaikuttaa äänenlaatuun. Kokeile tässä tapauksessa ladata toistettava musiikki palvelimesta.

Huomautus:

• Jos Bluetooth-kuulokkeiden yhteys katkeaa jatkuvasti, vieraile lähimmässä palvelukeskuksessa, jotta laitteesi voidaan tarkistaa asianmukaisesti.
  • Laitteen ruutukaappaukset ja valikot voivat poiketa laitteen mallista ja ohjelmistoversiosta riippuen.

Samsung Members -sovelluksen käyttö

Jos Samsung-matkapuhelimessa, -tabletissa tai puettavissa laitteissa on ongelmia, voit lähettää kysymyksen Samsung Members -sovelluksessa. Lähetä virheraportti saadaksesi lisätietoja.