Kuinka käyttää Quick Share -toimintoa tiedoston jakamiseen puhelinten välillä

Quick Share Galaxy-laitteilla mahdollistaa sisällön siirron vaivattomasti useisiin laitteisiin samanaikaisesti käyttäen Bluetoothia ja Wi-Fiä. Olivatpa kyseessä työasiakirjat tai henkilökohtaiset valokuvat ja videot, tämä ominaisuus varmistaa, että siirretyt tiedostot säilyttävät alkuperäisen laatunsa eikä tietoa häviä kompression vuoksi.

Galaxy S24 jakaa kuvan Colosseumista.

Ennen tiedostojen jakamista tai vastaanottamista sinun täytyy valita, kuka voi lähettää tiedostoja sinulle, mikä voi antaa sinulle suojakerroksen joltain henkilöltä, jolta et ehkä halua vastaanottaa tiedostoja.

Pikavalikkopaneeli Galaxy S24:llä. Pikavalikkopaneeli Galaxy S24:llä.

Vaihe 1. Käytä kahta sormea ja pyyhkäise alaspäin puhelimesi näytön yläosasta > Napauta Quick Share.

Vaihtoehdot siitä, kuka voi jakaa tiedostoja kanssasi. Vaihtoehdot siitä, kuka voi jakaa tiedostoja kanssasi.

Vaihe 2. Valitse yksi kolmesta vaihtoehdosta: Ei keneltäkään, Vain yhteyshenkilöt, or Kaikki > Napauta Valmis.

• Ei keneltäkään: Vain omat laitteesi voivat jakaa kanssasi.
  • Vain yhteyshenkilöt: Vain yhteystietoihisi tallennetut käyttäjät Samsung-tilien kanssa voivat jakaa kanssasi.
  • Kaikki: Kaikki voivat jakaa kanssasi.

Huomio: Laitteet, jotka ovat kirjautuneet samaan Samsung-tiliin, voivat aina jakaa tietoja keskenään asetuksista riippumatta.

Quick Share tarjoaa Galaxy-laitteen käyttäjille kolme vaihtoehtoa tiedoston jakamiseen: Jaa lähellä oleviin laitteisiin, QR-koodi tai Jaa yhteyshenkilöiden kanssa. Voit myös valita aktivoida Yksityinen jako -toiminnon, joka estää muita ottamasta kuvakaappauksia, tallentamasta tai uudelleen lähettämästä jaettuja tiedostoja.

Huomautukset: Jotkin tiedostot eivät ehkä ole tuettuja riippuen tiedostonjakomenetelmästä.

• Jakaminen lähellä olevien laitteiden kanssa: ei tiedostotyyppirajoituksia
  • Tiedostojen jakaminen QR-koodeilla ja yhteystiedoilla: tietyt tiedostotyypit eivät ole tuettuja, kuten: .exe, .com, .bat, .cmd, .vbs, .reg, .msi
Omat tiedostot -aloitusnäyttö. Omat tiedostot -aloitusnäyttö.

Vaihe 1. Avaa Omat tiedostot > Valitse tiedostoluokka.

Galleriakuva pienestä koirasta. Galleriakuva pienestä koirasta.

Vaihe 2. Valitse tiedosto > Napauta Jaa -kuvaketta.

Kuvakkeet sovelluksista, jotka voivat jakaa kuvan ja pienen koiran valokuva. Kuvakkeet sovelluksista, jotka voivat jakaa kuvan ja pienen koiran valokuva.

Vaihe 3. Valitse Quick Share > Valitse yksi seuraavista vaihtoehdoista: Jaa lähellä oleviin laitteisiin, QR-koodi tai Jaa yhteyshenkilöiden kanssa.

Jaa lähellä oleviin laitteisiin

Vastaanottajalla on oltava Quick Share ja Bluetooth käytössä pikavalikossa. Heidän on myös pidettävä näyttö päällä, jotta heidät voidaan havaita.

* Ei vaadi mobiilidataa.

Quick Share -aloitusnäyttö. Quick Share -aloitusnäyttö.

Vaihe 1. Valitse laite Jaa lähellä oleviin laitteisiin -paneelissa.

Ponnahdusikkuna, jossa voi hyväksyä tai hylätä jaettavan tiedoston. Ponnahdusikkuna, jossa voi hyväksyä tai hylätä jaettavan tiedoston.

Vaihe 2. (Vastaanottajan laite): Napauta Hyväksy.

Jaa QR-koodin avulla

Tämä ominaisuus vaatii Wi-Fi:n tai mobiilidatan käytön, ja Wi-Fi:tä suositellaan suurille tiedonsiirroille.

Quick Share -aloitusnäyttö. Quick Share -aloitusnäyttö.

Vaihe 1. Napauta QR-koodi -kuvaketta.

Ponnahdusikkuna, jossa QR-koodi ja URL-osoite. Ponnahdusikkuna, jossa QR-koodi ja URL-osoite.

Vaihe 2. (Vastaanottajan laite): Skannaa QR-koodi Lähettäjän puhelimen näytöltä.

QR-koodin lukija vastaanottajan puhelimessa. QR-koodin lukija vastaanottajan puhelimessa.

Vaihe 3. (Vastaanottajan laite): Noudata näytön ohjeita lähetetyn kuvan noutamiseksi.

Jaa URL:n kautta

Quick Share -aloitusnäyttö. Quick Share -aloitusnäyttö.

Vaihe 1. Napauta QR-koodi -kuvaketta.

Ponnahdusikkuna, jossa QR-koodi ja URL-osoite. Ponnahdusikkuna, jossa QR-koodi ja URL-osoite.

Vaihe 2. Kopioi URL.

Viestisovellus jakaa URL-osoitteen. Viestisovellus jakaa URL-osoitteen.

Vaihe 3. Lähetä linkki messenger-sovelluksen kautta tai sähköpostitse.

Jaettu tiedosto, joka on valmis lataamista varten. Jaettu tiedosto, joka on valmis lataamista varten.

Vaihe 4. (Vastaanottajan laite): Napauta linkkiä > Napauta Lataa kaikki.

Jaa yhteyshenkilöiden kanssa

Tämä ominaisuus vaatii Wi-Fi:n tai mobiilidatan käytön, ja Wi-Fi:tä suositellaan suurille tiedonsiirroille.

Quick Share -aloitusnäyttö. Quick Share -aloitusnäyttö.

Vaihe 1. Valitse yhteyshenkilö Jaa yhteyshenkilöiden kanssa -paneelista.

* Jos tarvitsemasi yhteyshenkilö ei näy paneelissa, napauta Näytä kaikki ja valitse tai kirjoita yhteyshenkilö Yhteyshenkilöluettelostasi.

Vastaanottajan puhelin näyttää kaikki vastaanotetut tiedostot ja on valmis lataamaan. Vastaanottajan puhelin näyttää kaikki vastaanotetut tiedostot ja on valmis lataamaan.

Vaihe 2. (Vastaanottajan laite): Napauta Quick Share -ilmoitusta > Napauta Lataa kaikki.

* Jos saat ponnahdusikkunan, valitse haluatko hyväksyä kuvan vai et.

Yksityinen jako

Quick Share -aloitusnäyttö. Quick Share -aloitusnäyttö.

Vaihe 1. Valitse Lisää vaihtoehtoja (kolme pystysuoraa pistettä) > Valitse Ota yksityinen jako käyttöön.

Aseta vanhenemisikkuna Quick Share -toimintoon. Aseta vanhenemisikkuna Quick Share -toimintoon.

Vaihe 2. Napauta Aseta viimeinen voimassaolopäivä > Valitse vanhenemisaika > Napauta Valmis.

Quick Share -aloitusnäyttö, jossa on aktivoitu Yksityinen jakaminen. Quick Share -aloitusnäyttö, jossa on aktivoitu Yksityinen jakaminen.

Vaihe 3. Jatka kohtaan Jaa lähellä oleviin laitteisiin tai Jaa yhteyshenkilöiden kanssa.

* Vain Galaxy-käyttäjät voivat nähdä salatut tiedostot, joten QR-koodin kautta jakaminen ei ole vaihtoehto tässä tapauksessa.

Huomio: Voit tehdä saman myös muiden sovellusten kanssa, joilla on jakamismahdollisuudet.

Lähellä oleva jakaminen on sulautunut Samsung Quick Shareen. Aiemmin Quick Share oli saatavilla yksinomaan Samsung-laitteissa, ja Läheinen jakaminen oli ensisijainen vaihtoehto muille Android-laitteille. Nyt nämä ominaisuudet ovat yhdistyneet toimimaan yhtenä tiedostojenjakosovelluksena kaikille Android-laitteille.