Kuinka käyttää uuden älykkään skannauksen kasvojentunnistusta Galaxy S9-S9+: ssäni?

Älykäs skannaus käyttää kasvojasi ja iiristäsi turvallisuuden ja käytettävyyden parantamiseen. Toiminto mahdollistaa näytön avaamisen ongelmitta sekä pimeässä että kirkkaassa valossa.
Mikäli valitset Näytön lukitustavaksi joko Pyyhkäisyn tai Ei mitään, biometriset tietosi poistetaan. Jos haluat käyttää biometrisiä tietojasi sovelluksissa tai toiminnoissa (kuten esimerkiksi Samsung Pay:ssä), sinun täytyy tallentaa biometriset tietosi uudelleen.
Rekisteröityminen Älykkääseen skannaukseen:

1 Avaa asetukset ja napauta kohtaa ”Lukitusnäyttö ja suojaus”.
2 Napauta ”Älykäs skannaus”.
3 Avaa näyttö käyttämällä olemassaolevaa lukitusmenetelmää. Jos sinulla ei ole sellaista asetettuna, luo sellainen.
4 Lue näytöllä olevat ohjeet ja napauta ”Jatka”.
5 Rekisteröi kasvosi ja iiriksesi oheisten ohjeiden mukaan.
6 Kun Älykkään skannuksen näytön avaamiskohta aukeaa, napauta ”Ota käyttöön”, käyttääksesi kasvojasi ja iiristäsi näytön avaamiseen.