Kuinka mukauttaa Koti-näppäimen asetuksia Samsung Galaxy Watchissa

Voit määrittää useita ominaisuuksia itse Samsung Galaxy Watchissa. Voit avata tietyn sovelluksen nopeasti asettamalla Koti-näppäimen kaksoispainalluksen näppäintoiminnon.
Lue alta, miten voit muuttaa kellosi painikeasetuksia. Voit asettaa kellollesi haluamasi toiminnon.

Koti-näppäin (virtanäppäin) on kellon oikeassa yläkulmassa oleva painike. Painikkeen asetustoiminnolla voit suorittaa suosikkisovelluksesi heti kaksoisnapsauttamalla kotipainiketta.

Vaihe 1. Siirry kohtaan Asetukset ja napauta Edistykselliset toiminnot.

Vaihe 2. Napauta Mukauta näppäimet.

Vaihe 3. Valitse Paina kaksi kertaa. Voit asettaa näppäimen, jolla käynnistetään haluamasi sovellus.

kellon kaksinkertainen painallus

Vaihe 4. Kun asetus on valmis, valitsemasi sovellus käynnistyy, kun painat Kotinäppäin kahdesti.

kellon asetukset kellon asetukset

Vaihe 1. Siirry Galaxy Wearable -sovellukseen ja napauta Kellon asetukset.

lisäominaisuudet lisäominaisuudet

Vaihe 2. Valitse Edistykselliset toiminnot.

alkuasetukset alkuasetukset

Vaihe 3. Tarkista Kotinäppäin asetukset. Napauta Paina kaksi kertaa nähdäksesi, mitkä sovellukset voidaan valita, ja valitse sovellukset, joita käytät usein.

Huomautus:

• Käytettävissä olevat näytöt ja asetukset voivat vaihdella langattoman palveluntarjoajan, ohjelmistoversion, älypuhelimen tai kellon mukaan.