Kuuntele mediaa Galaxy Buds Pro -kuulokkeiden 360 Audio -toiminnolla

Tunne todenmukainen ääni joka suunnasta niin, että voit uppoutua siihen. 360 Audio -toiminnon avulla Galaxy Buds Pro -kuulokkeet vievät sinut suosikkivideoidesi, elokuviesi ja televisio-ohjelmiesi keskipisteeseen. Älykäs liikkeentunnistin kohdistaa äänen kääntäessäsi päätäsi, jolloin kuuntelukokemus on voimakas ja todenmukainen.

Ennen kuin kokeilet alla olevia ratkaisuja ongelmaasi, tarkista, että laitteessasi ja käyttämissäsi sovelluksissa on asennettuna viimeisin päivitys. Tarkista seuraavasti, kuinka voit päivittää mobiililaitteesi ohjelmiston.

Vaihe 1. Valitse Asetukset > Ohjelmistopäivitys.

Vaihe 2. Napauta Lataa ja asenna.

Vaihe 3. Noudata näytöllä annettavia ohjeita.

Surround-ääni 360 Audio -toiminnolla

Kolmiulotteinen 360 Audio -toiminto tuottaa 360 asteen surround-äänen, johon voit uppoutua nauttiessasi mediasta. Se seuraa pääsi liikkeitä ja saa äänen kuulostamaan siltä, että se tulisi näytöstä, koska kuulokkeiden äänen voimakkuus vaihtelee puolelta toiselle.

Galaxy Buds Pro -kuulokkeiden 360-asteen äänen toiminta

Huomautus: 360 Audio -toiminnon yhteensopivuus riippuu sovelluksesta ja sisällöstä yhteensopivassa Samsung-laitteessa, jonka käyttöliittymä on One UI 3.1 tai uudempi.

Vaihe 1. Avaa Galaxy Wearable -sovellus ja valitse Lisäasetukset-valikko.

Vaihe 2. Valitse 360 Audio. Nyt voit nauttia 360 asteen surround-äänestä.

Galaxy Wearables -sovelluksen 360 Audio -toiminto

Vinkkejä 360 Audio -toiminnon ääniongelmiin

• Tarkista, että kuulokkeet on asetettu korviin oikein

Jos huomaat ääniongelmia 360 Audio -toiminnossa, varmista, että kuulokkeet on asetettu korviin oikein. Jos et aseta kuulokkeita oikein, ne eivät välttämättä toimi 360 Audio -toiminnossa ja äänenlaatu saattaa olla heikko.

Pidä kuulokkeita kädessä niin, että näet painetut suuntamerkit. Aseta kuulokkeet korviin ja säädä niitä kiertämällä, kunnes ne istuvat mukavasti korvissa. Kosketusanturit tunnistavat, että kuulokkeet ovat korvissasi, kun olet asettanut ne paikoilleen. Sen jälkeen kumpikin kuuloke antaa merkkiäänen, josta tiedät, että kumpikin kuuloke on havaittu.

• Tarkista, että kuulokkeet ovat lähellä yhdistettyä laitetta

Varmista, että kuulokkeet ja yhdistetty laite ovat lähellä toisiaan. Suosittelemme tämän toiminnon käyttämistä etäisyydellä, johon yletät kädelläsi. Muuten ääni ei välttämättä kuulu tasaisesti ja saattaa välillä katketa.

Huomautus::

• Toimintoa ei välttämättä tueta riippuen median toistotavasta.
  • Jos alueella on heikko signaali, yhteys mobiililaitteeseen voi katketa tilapäisesti.
  • Laitteen näyttökuvat ja valikot voivat vaihdella laitteen mallin ja ohjelmistoversion mukaan.