Miksi Galaxy Buds+ -paristonäyttö on muuttunut?

Vanhemmissa Galaxy Wearable -sovelluksen versioissa paristojen jäljellä oleva virta näytettiin erikseen kummallekin kuulokkeelle. Galaxy Wearable -sovelluksen uusimmassa versiossa paristojen tila näytetään yleensä yhdistettynä prosenttiosuutena. Paristojen tila näytetään yksittäin vain tietyissä tilanteissa.

Ennen päivitystä

Päivityksen jälkeen

Jos yksi kuuloke on harmaana Galaxy Wearable sovelluksessa, se voi johtua siitä että kuulokkeesi käyttävät eri ohjelmistoversioita. Seuraa näytöllä olevia ohjeita ohjelmiston päivittämiseksi:

Yksi kuuloke on näytettynä Galaxy Wearable sovelluksessa

Päivittääksesi ohjelmiston:

1 Valitse "Näytä päivitys".
2 Valitse "Päivitä".