Miten käytän kahta SIM- tai USIM-korttia Galaxy A8-A8+ 2018:ssa?

Jos käytät kahta SIM- tai USIM-korttia, voit pitää kahta puhelinnumeroa tai palveluntarjoajaa yhdessä laitteessa.

Näin aktivoit SIM- tai USIM-kortit:

Kotinäytöllä ollessasi paina Sovellukset > Asetukset > Yhteydet > SIM-kortin hallinta > näpäytä SIM- tai USIM-kortin hallinta > Raahaa aktivointipalkki oikealle aktivoidaksesi.

Miten käytä n kahta SIM- tai USIM-korttia Galaxy A8/A8+ 2018:ssa? Jatkuu.

Miten muutetaan SIM- ja USIM-korttien näyttönimeä ja ikonia?

Kotinäytöllä ollessasi. 1. Paina Sovellukset > 2. Näpäytä Asetukset > 3. Paina Yhteydet SIM-kortinhallinta > 4. Näpäytä SIM-kortin hallinta > 5. Paina SIM 1 tai SIM 2 valitaksesi SIM- tai USIM-kortinja > 6. NäpäytäN imi tai Kuvake. Voit asettaanäyttönimen jakuvak keen kummallekin kortille.

Sovellukset
Asetukset
Yhteydet
SIM-kortin hallinta näpäytä SIM- tai USIM-kortin hallinta
Raahaa aktivointipalkki oikealle aktivoidaksesi

Huomioi: Jos molemmat kortit ovat aktivoituja, voit saada puheluita ja viestejä molempiin kortteihin.

Huom: Jos kuitenkin olet puhelussa toisella kortilla, ei toiseen korttiin voi soittaa. Lue usein kysytyt kysymykset-kohdasta ”Miten vaihdetaan korttien välillä” lisäinformaation saamiseksi.