Miten otan muotokuvia käyttämällä reaaliaikaista tarkennusta Galaxy S9+:lla?

”Live focus”-toiminto sallii sinun käyttävän kameraa ikuistaaksesi kohteen ja taustan erikseen. Näin voit ottaa kuvia, jossa tarkennus on kohteessa, ja jopa editoita ”Galleriassa” olevaa kuvaa.

Miten otan kuvan käyttämällä reaaliaikaista tarkennusta?

Huomaa: Paremman lopputuloksen saamiseksi kohteen tulee olla sijoitettuna 1-1,5 metrin päähän kameran linssistä.

1 Avaa ”Kamera”-sovellus ja valitse Reaaliaikainen tarkennus näytöltä.
Avaa Kamera-sovellus ja valitse Reaaliaikainen tarkennus näytöltä
2 Säädä sumennukseen tasoa liu’uttamalla kohteen tarkennuksen palkkia.
Säädä sumennukseen tasoa liu’uttamalla kohteen tarkennuksen palkkia

Miten muokkaan kuvaa käyttämällä reaaliaikaista tarkennusta?

Voit säätää myös taustan sumennusta kuvassa, joka on otettu käyttämällä Live focus-toimintoa.

1 Valitse galleriasta kuva, joka on otettu käyttämällä Live focus-toimintoa, ja klikkaa ”Säädä taustasumennusta”.
Valitse galleriasta kuva, joka on otettu käyttämällä Live focus-toimintoa, ja klikkaa ”Säädä taustasumennusta”
2 Raahaa taustan tarkennuspalkkia säätääksesi sumennuksen voimakkuutta. Sen jälkeen klikkaa Valmis-symbolia tallentaaksesi kuvan.
Raahaa taustan tarkennuspalkkia säätääksesi sumennuksen voimakkuutta