Miten poistan muistikortin Galaxy A8-A8+ 2018:sta?

Ennen kuin poistat muistikortin, käy katkaisemassa yhteys puhelimen puolella.
Kotinäytöllä olessasi 1. klikkaa Sovellukset → 2. näpäytä Asetukset → 3. paina Laitteen ylläpito → 4. klikkaa Tallennustila → 5. Näpäytä kolmea pistettä ja kohtaa Tallennusasetukset → paina SD-kortti ja → 7. Klikkaa Poista käytöstä.

5

7

Huomaa: Älä poista ulkoisia muistilaitteita, kuten muistikorttia tai USB-muistia, kun laite on siirtämässä tietoa. Älä myöskään tee tätä heti tiedonsiirron jälkeen, sillä tiedot voivat korruptoitua tai vaurioittaa laitetteen ulkoista muistia. Samsung ei vastaa menetyksistä (esimerkiksi tietojen tai tiedostojen), jotka johtuvat ulkoisten muistilaitteiden väärinkäytöstä.

1. Laita poistotyökalu kelkassaolevaan reikään vapauttaaksesi kelkan

2. Vedä kelkka varovaisesti ulos aukosta

3. Poista SD-kortti.

4. Laita kelkka takaisin aukkoon