Toisen näytön käyttäminen tabletin kanssa

Samsungilla tiedämme, kuinka hyödyllistä on pystyä näyttämään tabletin näytöllä näkyvää sisältöä suuremmalla näytöllä. Siksi näytämme sinulle, miten se tehdään nopeasti ja helposti.

Kuva kannettavaan tietokoneeseen liitetystä tabletista.

Voit määrittää tabletin muodostamaan yhteyden eri laitteisiin noudattamalla seuraavia ohjeita.

1 Avaa tabletin Pika-asetukset-paneeli pyyhkäisemällä kaksi kertaa alas puhelimen näytön yläreunasta.
2 Tuo Pika-asetukset-paneelissa valikko näkyviin pyyhkäisemällä oikealle.
3 Napauta toisessa valikossa Toinen näyttö -kuvaketta.
Kuva Pika-asetukset-paneelin toisesta paneelista, jossa Toinen näyttö -kohta on korostettu.
4 Valitse haluamasi yhteystila: Piirtäminen/pelaaminen tai Video. Älä poistu Toinen näyttö -sivulta, kun olet valinnut haluamasi yhteystilan.
5 Kirjaudu sisään tietokoneellesi ja paina Windows-näppäintä ja K-näppäintä samanaikaisesti. Sitten sinun on valittava laite käytettävissä olevien laitteiden luettelosta. Tablettisi näkyy tietokoneella auki olevassa luettelossa niin kauan kuin pidät Toinen näyttö -sivun auki.
6 Nyt tietokoneesi näyttö tulee näkyviin tablettisi näytölle. Molempien näyttöjen yläosaan tulee näkyviin työkalupalkki. Voit kiinnittää tai irrottaa tämän työkalupalkin valitsemalla nastakuvakkeen.
Tabletin näyttö, kun se on liitetty toiseen laitteeseen. Tällä näytöllä näkyviin tulee työkalupalkki nastakuvakkeen valitsemisen jälkeen.
7 Kun olet valmis, katkaise yhteys valitsemalla Katkaise yhteys.

Huomautus: Toisen näytön ominaisuus on käytettävissä vain Galaxy Tab S8- ja S7-sarjojen laitteilla, jotka käyttävät One UI 3.1:tä tai myöhempää versiota. Valitse myös PC, jossa on langaton näyttö ja Windows 10 v2004 tai myöhempi.