Varotoimet Galaxy Z Fold2 -laitteen käytössä

Jos Galaxy Z Fold2 -laitteen näytössä on naarmuja, painaumia, koloja tai halkeamia, ota yhteyttä Samsungin huoltokeskukseen ja tarkista, onko sinulla oikeus takuuhuoltoon. Naarmujen tai vaurioiden tyypistä riippuen takuu ei välttämättä kata huoltoa ja huollosta voi aiheutua lisäkustannuksia. Lue alta alan johtavan taitettavan laitteen käyttöön liittyvät varotoimet.

1. Älä paina näyttöä tai etukameran linssiä kovalla tai terävällä esineellä, kuten kynällä tai kynnellä. Älä paina laitetta liian kovaa. Liian voimakas painaminen tai työkalun käyttäminen päänäytöllä voi aiheuttaa naarmuja tai vaurioita.

Älä paina näyttöä terävillä esineillä

2. Poista kaikki vieraat esineet näytöltä. Kun taitat laitteen, älä aseta mitään esineitä, kuten kortteja, kolikoita tai avaimia, näyttöjen väliin, koska se voi vaurioittaa päänäyttöä. Taita laite ennen sen laittamista pois tai säilyttämistä. Älä säilytä laitetta taittamattomana, koska jokin esine saattaa naarmuttaa tai puhkaista näytön.

Älä aseta mitään näyttöjen väliin

3. Älä päästä nesteitä tai pieniä hiukkasia laitteeseen. Tämä laite ei ole vesi- tai pölytiivis

4. Älä poista näytön suojakalvoa tai kiinnitä siihen muita kalvoja tai tarroja, koska se voi vahingoittaa näyttöä. Hyväksymättömät kalvot voivat aiheuttaa antureiden toimintahäiriöitä.

5. Laite sisältää magneetteja. Pidä laite turvallisella etäisyydellä muista laitteista, joihin magneetit voivat vaikuttaa.

6. Käyttäessäsi langatonta latausta, taita laite ennen lataamista ja aseta laitteen takapinnan keskikohta langattoman laturin keskelle. Koska laitteessa on sisäinen magneetti ja langattoman latauskäämin sijainti vaihtelee laitekohtaisesti, asettele laite niin, että yhteys on hyvä, kuten alla olevassa kuvassa. Muuten laite ei välttämättä lataudu kunnolla ja voi kuumentua. Jos asetat laitteen eri asentoon tai suuntaan kuin kuvassa, se voi pudota laitteen kaltevuuden ja magneettien voiman vuoksi.

Langattoman laturin keskelle