Verenpaineen mittaaminen Samsung Health Monitor -sovelluksella

Mittaa verenpaineesi Galaxy-kellolla ja Samsung Health Monitor -sovelluksella  Seuraa verenpainettasi videon ohjeiden mukaan.

Huomaathan:

• Samsung Health Monitor -sovellus on yhteensopiva Galaxy Watch Active2- ja Galaxy Watch3 -kellojen kanssa.
  • Kellon kalibrointiin tarvitaan verenpainemittari.
Verenpaineen mittaaminen Samsung  Health Monitor -sovelluksella Verenpaineen mittaaminen Samsung  Health Monitor -sovelluksella

Avaa kellosta Samsung Health Monitor -sovellus.

Valitse Verenpaine.

Valitse Lataa sovellus.

Asenna Samsung Health Monitor -sovellus älypuhelimeen, joka on liitetty kellon pariksi.

Valitse Hyväksy.

Ota käyttöön käyttöoikeudet ja valitse Valmis.

Luo profiili.

Valitse päävalikosta Verenpaine ja kalibroi kello.

Lue ohjeet huolellisesti, ennen kuin valitset Aloita.

Varmista, että kello on tiiviisti ranteessa.

Aseta verenpainemittarin mansetti eri käteen kellon kanssa.

Käynnistä verenpainemittari.

Molemmat laitteet mittaavat samanaikaisesti.

Syötä lukemat verenpainemittarista.

Kalibrointimittaus on toistettava kolme kertaa peräkkäin.

Kello on nyt kalibroitu.

Tarkkuuden varmistamiseksi kello on kalibroitava uudelleen neljän viikon välein.

Kalibroinnin jälkeen voit mitata verenpaineen pelkällä kellolla.

Lukemat siirretään älypuhelinsovellukseen, jossa näet myös aiemmat lukemat.

SAMSUNG