Tehtävät toimet, kun puhelut katkeavat tai verkkosignaalia ei ole Galaxy-laitteessa

Jos puhelusi katkeavat yhtäkkiä tai verkkosignaalia ei ole Galaxy-laitteessasi, ongelma voi liittyä laitteen asetukseen tai operaattoriin. Tutki laitteesi kunto noudattamalla alla olevaa opasta.

Ennen kuin kokeilet alla olevia suosituksia, varmista, että laitteesi ohjelmisto ja liittyvät sovellukset on päivitetty uusimpaan versioon. Päivitä mobiililaitteesi ohjelmisto noudattamalla seuraavia vaiheita:

Vaihe 1. Siirry Asetukset Ohjelmistopäivitys.

Vaihe 2. Napauta Lataa ja asenna.

Vaihe 3. Noudata näytöllä olevia ohjeita.

Tarkista laitteesi asetukset

Laitteen asetukset saattavat haitata kykyäsi soittaa tai vastaanottaa puheluita. Tarkista, onko Lentotila käytössä tai onko tuntemattomien tai yksityisten numeroiden puhelut estetty laitteessa.

Ota Lentotila käyttöön

1. vaihe Avaa Asetukset ja napauta Yhteydet.

2. vaihe Jos Lentotila on käytössä, poista se käytöstä ja tarkista, vakautuuko yhteytesi.

poista lentotila käytöstä

Tarkista, estääkö laitteesi tuntemattomat tai yksityiset numerot

Tuntemattomien numeroiden eston tarkistaminen, vaihe 1 Tuntemattomien numeroiden eston tarkistaminen, vaihe 1

1. vaihe Avaa Puhelin-sovellus ja napauta Lisää (kolme pistettä oikeassa yläkulmassa)

Tuntemattomien numeroiden eston tarkistaminen, vaihe 2 Tuntemattomien numeroiden eston tarkistaminen, vaihe 2

2. vaihe Napauta Asetukset.

Tuntemattomien numeroiden eston tarkistaminen, vaihe 3 Tuntemattomien numeroiden eston tarkistaminen, vaihe 3

3. vaihe Napauta Estä numerot.

Tuntemattomien numeroiden eston tarkistaminen, vaihe 4 Tuntemattomien numeroiden eston tarkistaminen, vaihe 4

4. vaihe Poista Estä tuntem./yksityiset numerot käytöstä ja tarkista, vastaanotatko puheluita.

Saatat joutua palauttamaan verkkoasetuksesi, jos puhelusi katkeavat tai laitteesi verkkoyhteys katoaa jatkuvasti.

palauta verkkoasetukset, vaihe 1 palauta verkkoasetukset, vaihe 1

1. vaihe Avaa Asetukset ja napauta Yleinen hallinta.

palauta verkkoasetukset, vaihe 2 palauta verkkoasetukset, vaihe 2

2. vaihe Napauta Palauta.

palauta verkkoasetukset, vaihe 3 palauta verkkoasetukset, vaihe 3

3. vaihe Napauta Palauta verkkoasetukset.

palauta verkkoasetukset, vaihe 4 palauta verkkoasetukset, vaihe 4

4. vaihe Tarkista näytön tiedot ja napauta Asetusten nollaus.

palauta verkkoasetukset, vaihe 5 palauta verkkoasetukset, vaihe 5

5. vaihe Napauta Palauta.

Huomautus:

• Huomaa, että verkkoasetusten palauttaminen palauttaa myös Wi-Fi-asetukset, Bluetooth-asetukset ja muut verkkoasetukset.

Virheelliset yhteyspisteen nimen asetukset voivat estää verkkoyhteyden Määritä yhteyspisteasetukset noudattamalla alla olevia ohjeita.

palauta verkkoasetukset, vaihe 1 palauta verkkoasetukset, vaihe 1

1. vaihe Avaa Asetukset ja napauta Yhteydet.

palauta verkkoasetukset, vaihe 2 palauta verkkoasetukset, vaihe 2

2. vaihe Napauta Matkapuhelinverkot.

palauta verkkoasetukset, vaihe 3 palauta verkkoasetukset, vaihe 3

3. vaihe Napauta Yhteyspisteiden nimet.

palauta verkkoasetukset, vaihe 4 palauta verkkoasetukset, vaihe 4

4. vaihe Napauta Lisää (kolme pistettä) oikeassa yläkulmassa ja napauta Palauta oletukseen.

palauta verkkoasetukset, vaihe 5 palauta verkkoasetukset, vaihe 5

5. vaihe Määritä yhteyspisteasetukset uudelleen napauttamalla Nollaa.

Ongelma voi ilmetä, kun laitteesi on yhdistetty operaattoriin, johon et ole rekisteröitynyt. Valitse operaattorisi noudattamalla alla olevia ohjeita.

palauta verkkoasetukset, vaihe 1 palauta verkkoasetukset, vaihe 1

1. vaihe Avaa Asetukset ja napauta Yhteydet.

palauta verkkoasetukset, vaihe 2 palauta verkkoasetukset, vaihe 2

2. vaihe Napauta Matkapuhelinverkot.

palauta verkkoasetukset, vaihe 3 palauta verkkoasetukset, vaihe 3

3. vaihe Napauta Verkko-operaattorit.

palauta verkkoasetukset, vaihe 4 palauta verkkoasetukset, vaihe 4

4. vaihe Poista Valitse automaattisesti käytöstä ja valitse operaattorisi.

Huomautus: Laitteen ruutukaappaukset ja valikot voivat poiketa laitteen mallista ja ohjelmistoversiosta riippuen.

Samsung Members -sovelluksen käyttö

Jos Samsung-matkapuhelimessa, -tabletissa tai puettavissa laitteissa on ongelmia, voit lähettää kysymyksen Samsung Members -sovelluksessa. Lähetä virheraportti saadaksesi lisätietoja.