Support Model

Alert 1
  • Tuen uutiset 17 oct, 2017

Jälleenmyyjät, Varaosat LISÄTIETOJA

OK
960 EVO NVMe M.2 SSD

Muokkaa tuotteen mallia
Haku
  • No data

Miten löydän mallinumeron?

Tarvitsetko apua mallinumeron löytämisessä? Valitse tuote alla olevista valikoista, niin näytämme, missä numero on.

• TYYPPI

-
  • ALATYYPPI

-
  • LUOKKA

-
Sulje

Ratkaisut

Parhaat ratkaisut

Käyttöohjeen lataus

Käyttöohjeet, lataukset, tekniset tiedot ja rekisteröityminen

()

Miten löydän mallinumeron?

Tarvitsetko apua mallinumeron löytämisessä? Valitse tuote alla olevista valikoista, niin näytämme, missä numero on.

• TYYPPI

-
  • ALATYYPPI

-
  • LUOKKA

-
Sulje
  • Yleistä
    • Sovellukset

Client PCs

• Kapasiteetti

500 Gt (1 Gt = miljardi tavua) * tosiasiallinen käytettävissä oleva kapasiteetti voi olla pienempi (riippuen formatoinnista, käyttöjärjestelmästä, sovelluksista tai muista)

• Muotoilu

M.2

• Käyttöliittymä

PCIe 3.0 x4, NVMe 1.2

• Mitat (L x K x S, mm)

Kork. 80,15 x 22,15 x 2,38 mm

• Paino

Kork. 8 g

• NAND Type

Samsung V-NAND

• Controller

Samsung Polaris controller

• Cache Memory

Samsung 512 MB Low Power DDR3

• Erikoistoiminnot
    • TRIM Support

TRIM Supported

• S.M.A.R.T Support

S.M.A.R.T Supported

• GC (Garbage Collection)

Auto Garbage Collection Algorithm

• Encryption Support

AES 256-bit for User Data Encryption, TCG Opal

• Device Sleep Mode Support

5 mW(L1.2)

• Suorituskyky
    • Sequential Read

Jopa 3,200 MB/sec *Todellinen nopeus voi vaihdella riippuen formatoinnista, käyttöjärjestelmästä, sovelluksista tai muista

• Sequential Write

Jopa 1,800 MB/sec *Todellinen nopeus voi vaihdella riippuen formatoinnista, käyttöjärjestelmästä, sovelluksista tai muista

• Random Read (4KB, QD32)

Jopa 330,000 IOPS (Thread 4) *Todellinen nopeus voi vaihdella riippuen formatoinnista, käyttöjärjestelmästä, sovelluksista tai muista

• Random Write (4KB, QD32)

Jopa 330,000 IOPS (Thread 4) *Todellinen nopeus voi vaihdella riippuen formatoinnista, käyttöjärjestelmästä, sovelluksista tai muista

• Random Read (4KB, QD1)

Jopa 14,000 IOPS (Thread 1) *Todellinen nopeus voi vaihdella riippuen formatoinnista, käyttöjärjestelmästä, sovelluksista tai muista

• Random Write (4KB, QD1)

Jopa 50,000 IOPS (Thread 1) *Todellinen nopeus voi vaihdella riippuen formatoinnista, käyttöjärjestelmästä, sovelluksista tai muista

• Ympäristö
    • Virrankulutus

*Average: Typ. 5,4 Watts, Idle : 40 mW *Actual power consumption may vary depending on system hardware & configuration

• Reliability (MTBF)

1,5 Million Hours Reliability (MTBF)

• Toimintaympäristön lämpötila

0 °C - 70 °C (Measured by SMART Temperature. Proper airflow recommended)

• Shock

1500 G , duration 0.5m sec, 3 axis

• Käyttöjärjestelmä
    • Management SW

Magician Software for SSD management

• Installation Kit

Not Available

• Takuu

Enintään 3 vuotta tai 200 TBW

Hyödyllisiä ohjelmistoja

Tarkista linkin kautta hyödyllisiä ohjelmistoja.

Vuorovaikutteinen opas ICON

Vuorovaikutteinen opas

Vuorovaikutteinen demo, joka opastaa laitteen ominaisuuksien käytössä.

Yhteisö

Voit selata vastauksia, kysyä kysymyksiä ja löytää ratkaisuja
muiden Samsungin asiakkaiden avulla.

RATKAISTU

Hyväksyttyjä vastauksia
Samsung-yhteisöstä

Haku
Haku

Vastaavat tuotteet

Suositeltuja vastaavia tuotteita ja lisävarusteita

OTA YHTEYTTÄ
Ma-pe | 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Huollon rekisteröinti kodinkoneille tai televisioille Soita tukipuhelimeen.

Aukioloajat B2B-tuki
Ma-pe | 8:00 – 17:00

*Samsung käyttää TDC Oy:n palveluita

Puhelun hinta määräytyy liittymäsopimuksesi perusteella yritysnumeroon soitettaessa. Voit tarkistaa tämän puhelinliittymäsi hinnastosta tai operaattorilta

Jos sinulla on tulostin kyselyjä ,ole hyvä ja käy HP: n Web-sivulla https://www.support.hp.com