Valitse sijainti ja kieli.
Tuen uutiset

Kuinka One UI 6.0 näyttää sisäisen tallennustilan kapasiteetin

Mobiililaitteet
27 nov, 2023
One UI 6.0:n julkaisun myötä Galaxy-laitteiden käyttäjät saattavat huomata joitain eroja siinä, miten tietyt ominaisuudet näkyvät verrattuna aiempiin One UI -versioihin. Erojen pääasiallinen syy on tietokoodi, jota käytetään ohjelmiston luomiseen, ja yksi paikka, jossa käyttäjät saattavat huomata koodin muutosten vaikutukset, on se, miten tallennustila näytetään.

Miten tallennustila näytetään One UI 6.0:ssa

Tallennuskapasiteetti, joka on määritelty One UI 6.0:n ja myöhempien Samsung Galaxy -mobiilituotteiden teknisissä tiedoissa, voi poiketa näytön kapasiteetista One UI 6.0:ta edeltävissä versioissa.
One UI 6.0:ssa ja myöhemmissä tuotteissa kapasiteetin näyttö käyttää desimaalijärjestelmää, kun taas aikaisemmat versiot älypuhelimista, tableteista, Microsoft Windowsista ja Watch OS:sta käyttävät binäärijärjestelmää.

※ Huomautus: Jotkut kolmannen osapuolen sovellukset, kuten OneDrive, käyttävät binääriä, mikä saattaa saada näytetyn kapasiteetin näyttämään erilaiselta My Files -sovelluksessa Samsung Galaxy -mobiilituotteissa, jotka käyttävät One UI 6.0:ta tai uudempaa versiota.

Tietoja sisäisestä tallennustilasta

Galaxy-älypuhelimien järjestelmätallennustila on varattu käyttöjärjestelmälle ja One UI:lle. Vanhemmissa One UI -versioissa toimivat Galaxy-laitteet käyttävät binääriä järjestelmäkapasiteetin laskemiseen. Kuitenkin One UI 6.0:sta alkaen ne käyttävät desimaaliyksiköitä järjestelmäkapasiteetin laskemiseen.

(Viimeksi päivitetty: marras, 2023)