Tervetuloa Samsung Support Center

Korjaamme mobiili sekä PC tuotteesi

Tarvitseeko Samsung tuotteesi korjausta? Koulutetut teknikkomme huoltavat tuotteesi noudattaen meidän korkeita laatustandardeja. Olipa tuotteesi takuunalainen tai ei, voimme auttaa sinua jotta pääset jatkamaan Samsung laitteesi käyttöä.

• Näytön vaihto
    Menikö matkapuhelimesi näyttö rikki? Ei hätää me autamme. Vaihdamme näyttösi noudattaen korkeita laatustandardeja ja testausmenetelmiä. Korjauksen jälkeen laitteen Takuu jatkuu normaalisti sekä IP luokitukset säilyvät.
  • Kokemus
    Vieraile meillä ja koe meidän uusimmat mobiilituotteet.
  • Konsultointi
    Tule myymälään ja voimme tehdä laitediagnoosin ilmaiseksi.
  • Care+
    Jos olet hankkinut Samsung Care+ vakuutuksen. Tuo tuote meille niin huollamme sen vakuutusehtojen mukaisesti kuntoon.
  • Myynti
    Harkitsetko uuden laitteen hankintaa? Tule tutustumaan meidän uusimpiin mobiili ja pc tuotteisiin ja pyydä tarjous myymälähenkilökunnaltamme.
  • Tietojen siirto
    Autamme sinua siirtämään kaikki tiedot vanhasta puhelimestasi uuteen.
    *tarkista palvelun hinta paikanpäällä

Astu Samsungin maailmaan

Tervetuloa Samsung Support Centeriin, löydät meidät osoitteesta Nilsaksenpolku 2 Vantaan Tammistosta tai Vasarakatu 29 Jyväskylästä. Täällä voit kokea aivan uuden maailman, joka on täynnä meidän viimeisimpiä innovaatioita. Kokeile mobiili ja pc tuotteitamme paikanpäällä. Saat apuja ja vinkkejä myös meidän ammattitaitoiselta henkilökunnalta

Korjaamme Mobiili tai PC tuotteesi

Voit jättää Samsung tuotteesi meille huoltoon, oli se sitten matkapuhelin, tabletti, kello, kuulokkeet tai pc tuote. Huollon jälkeen tehdastakuu jatkuu normaalisti. Voit toimittaa laitteesi meille joko postitse tai vierailemalla paikanpäällä. Tervetuloa

Koe tuotteemme

Inspiroidu, kokeile ja osta viimeisimpiä mobiililaitteita, wearable tai pc tuotteita Löydät myymälöistämme aina uusimmat innovaatiot ja saat neuvoja Samsung asiantuntijoilta, jotka näyttävät miten kaikki toimivat.

Autamme sinua

Voimme auttaa sinua huolto sekä myyntiasioissa. Autamme sinua myös jotta mahdollinen vaihtosi uusimpaan Samsung tuotteeseesi sujuisi ongelmitta. Tule käymään ja keskustelemaan meidän asiantuntijoiden kanssa.

Samsung Support Box

Jyväskylän pisteessämme on käytössä Samsung Support Box. Voit jättää tai noutaa laitteesi kun sinulle sopii. Support box mahdollistaa joustavan toimituksen tai noudon jotta sinun ei tarvitse järjestää aikataulujasi uudelleen.

Löydä meidät

Vantaa

Nilsaksenpolku 2, 01510 Vantaa

Puhelinnumero: 0306363840
Aukioloajat: Ma-Pe 9-17

Jyväskylä

Vasarakatu 29, 40320 Jyväskylä

Puhelinumero: 0306363840
Aukioloajat: Ma-Pe: 09:00 – 17:00

Jos haluat tietää lisää Samsungin tukikeskuksen toiminnasta Suomessa, löydät aiheeseen liittyvät artikkelit alta.