Mitkä ovat parhaat asetukset UHD-pelaamiseen televisiossa?

Videopeleistä tulee yhä realistisempia. Niissä on korkealaatuisia pelinäyttöjä, jotka tuntuvat aivan siltä kuin olisit pelin sisällä. Parhaan pelikokemuksen saavuttamiseksi on säädettävä joitakin asetuksia. Lue alta, miten asetukset määritetään.

Ota Input Signal Plus käyttöön

Samsung-televisiossa on valmiiksi hyvä kuvanlaatu, mutta Input Signal Plus tekee siitä vielä paremman. Se laajentaa HDMI-liitäntöjen tulosignaalin aluetta. Näet grafiikat paljon selkeämmin ja tunnet olevasi pelin sisällä.

Vaihe 1. Avaa Asetukset televisiosta.

Ota käyttöön input signal plus1.

Vaihe 2. Valitse Yleiset ja Ulkoisten laitteiden hallinta.

Ota käyttöön input signal plus2.

Vaihe 3. Valitse Input Signal Plus.

Ota käyttöön input signal plus3.

Vaihe 4. Valitse HDMI-portti, johon Xbox liitetään.

Ota käyttöön input signal plus4.

Huomautus: Tämä asetus on nimeltään HDMI UHD -väri 2018 ja vanhemmissa malleissa.

Ota käyttöön Pelitila

Pelitila pienentää tulosignaalin viivettä, mikä parantaa huomattavasti vastetaajuutta pelattaessa. Voit ottaa Pelitilan helposti käyttöön ja pois käytöstä Samsung-television kotinäytössä.

Pikapelitila.

Pääset pelitilaan myös valitsemalla Asetukset -> Yleiset -> Ulkoisten laitteiden hallinta -> Pelitilan asetukset.

Pelitilan asetus.

Game Motion Plus -asetuksista löydät lisää asetuksia, joilla voit muokata pelikokemustasi vieläkin enemmän. (Blur Reduction/Judder Reduction/LED Clear Motion)

Säädä kuva-asetuksia

Ihmisillä on erilainen näkö, väriherkkyys ja valoherkkyys. Omat silmäsi kertovat, mikä näyttää parhaalta. Säädä kuva-asetuksia tarpeen mukaan.

Asetusten Kuva-valikosta voit vaihtaa Kuvatilan, Kuvakoon asetukset ja Lisäasetukset, joista voit valita useita asetuksia, kuten Kirkkaus, Kontrasti, Terävyys ja Taustavalo.

Huomautus: Laitteen näyttökuvat ja valikot ovat englanninkielisiä esimerkkejä. Ne ovat saatavilla myös maasi kielellä.