Multi View -toiminnon käyttäminen

2021 Multi View -toiminnon avulla voit nauttia kaikesta suosikkisisällöstäsi kerralla televisiossasi, mukaan lukien livekanavat, sovelluksen, pelikonsolit ja mobiililaitteiden peilattu sisältö.

Se tarkoittaa, että voit katsella samanaikaisesti treenivideoita ja suosikkisarjaasi tai peliä jäämättä mistään paitsi.

Multi View -näkymän avaaminen Samsung-älytelevisiossa

Multi View -toiminto parantaa katselukokemusta tarjoamalla samanaikaista sisältöä jokaiseen elämäntyyliin ja tilanteeseen. Ota Multi View -toiminto käyttöön noudattamalla alla olevia ohjeita.

Vaihe 1. Avaa Multi View -valikko painamalla kauko-ohjaimen Multi View -painiketta.

Multi view valittuna kauko-ohjaimella.

Vaihe 2. Aloita heti valitsemalla jokin suositelluista esiasetuksista.

• Urheilu: Nauti suosikkilajiesi katselemisesta samanaikaisesti tai puhu samalla puhelimessa.
  • Kotitreenit: Kokeile kuntoilua samalla, kun katsot sisältöä. Näet itsesi treenin aikana valitsemalla asettelun, jossa on mobiililaitteesi tai kamera.

Tai yhdistä sisältöä eri sovelluksista tai lähteistä haluamallasi tavalla valitsemalla Lisää näkymä ja/tai Lisää sisältöä.

Multiview-toiminnon aloitusvalikko.

Huomautus:

• Tuetut sovellukset vaihtelevat alueittain ja niitä voidaan päivittää ilman erillistä ilmoitusta.
  • Näytön asettelujen määrä vaihtelee malleittain.

Multi View -asetusten muokkaaminen sisältövalikossa

Voit vaihtaa kunkin näytön fokusointia kauko-ohjaimella.

Sisältövalikko, kun painat kauko-ohjaimen valintapainiketta korostetussa näytössä.

Lue, miten voit muokata Multi View -asettelua ja -asetuksia sisältövalikossa.

Katso lisätietoja Multi View -toiminnosta alla olevasta sisältövalikosta.

Sisältövalikko.

① Vaihda sovellus/lähde: Voit vaihtaa korostetun näytön sovelluksen tai lähteen.

② Valitse sisältö valintatilassa: Voit selata ja valita sisältöä sisällön valintatilassa. Palaa Multi View -tilaan pitämällä kauko-ohjaimen paluupainiketta painettuna.
Voit siirtyä sisällön valintatilaan pitämällä painettuna kauko-ohjaimen valintapainiketta.

③ Muuta näytön kokoa: Voit säätää näytön kokoa pienemmäksi ja suuremmaksi.

④ Määritä kuva kuvassa (PIP): Voit valita, mihin nurkkaan haluat asetta PIP-näytön ja voit myls vaihtaa taustanäyttöä ja etunäyttöä.

⑤ Määritä äänen jakautuminen: Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat kuunnella molempien näyttöjen ääntä samanaikaisesti.
Tämä toimii esimerkiksi katsoessasi televisiosarjaa ja treenivideota samanaikaisesti.

⑥ Määritä äänilähtö: Yhdistä Bluetooth-kuulokkeet näyttöön ja kuuntele ääntä erillisenä.
Tämä toimii videoklippien katselussa samalla, kun muut katsovat televisiosarjaa.

⑦ Poista näyttö

⑧ Poistu koko näytön tilasta:  Tallenna Multi View -suosikkiasetuksesi Tallenna/poistu-ponnahdusikkunassa. Tämä tallentaa asetuksen ja pääset suoraan suosikkiasetukseesi seuraavalla kerralla, kun käytät Multi View -toimintoa.

Multi View -toiminnon tukemat laitteet ja tekniset tiedot

Multi View -toiminnon käyttämiseen Samsung-televisiossa on tiettyä tuettuja televisiomalleja, lähteitä, mobiililaitteita, USB-kameroita ja sovelluksia Lue lisätietoja alta.

Käytettävissä olevien näkymien määrä vuoden 2021 mallistossa

Käytettävissä olevien näkymien määrä riippuu mallista. Voit tarkistaa mallisi näkymien määrän alta.

Kategoria

Vuoden 2021 mallisto

Näkymien määrä

The Wall

Micro LED (MS1A)

2–5 näkymää x 4 videota

QLED 8K TV

Q900A/Q800A

2–5 näkymää x 4 videota

QLED 8K TV

Q700A

2 näkymää

QLED 4K TV

Q95A/Q90A/Q85A/Q80A/Q70A

2 näkymää

QLED 4K TV

Q60A

2 näkymää

Crystal UHD TV

AU9000A

2 näkymää

Lifestyle TV

The Frame (LS03A)

2 näkymää

Multi View -toiminnon tukemat lähteet

Multi View -toiminto tukee seuraavia lähteitä.

• HDMI-lähteet (digiboksi, konoli, OTT-vastaanotin, BDP, kannettava tietokone jne.)
  • Tuner
  • Mobiililaitteen heijastaminen (Android/iOS)
  • Kannettavan tietokoneen heijastaminen (iOS/Windows10↑)
  • YouTube Casting
  • USB-kamera
  • SmartThings-kamera
  • Ambient (kello, sää)

Multi View -toiminnon tukemat mobiililaitteet

Multi View -toiminto tukee seuraavia mobiililaitteita.

• Tuetut heijastamista tukevat laitteet, kuten älypuhelimet ja tabletit. (Android 4.2 ja uudemmat)
  • Tuetut AirPlay 2 -yhteensopivat laitteet, kuten iPhone, iPad, iPod Touch ja Mac book.
  • Kannettavat tietokoneet ja pöytätietokoneet, joissa on Windows 10.

Multi View -toiminnon tukemat sovellukset

Multi View -toiminto tukee seuraavia sovelluksia.

• Samsung TV Plus
  • YouTube
  • YouTube TV

Lataa sovelluksia televisioosi noudattamalla alla olevia ohjeita.

Vaihe 1. Paina Samsung-kauko-ohjaimen kotipainiketta.
 Vaihe 2.
 Valitse Sovellukset 〉Hae.
 Vaihe 3. Hae haluamasi sovellukset.
 Vaihe 4. Valitse Lataa.

Huomautus:

• Laitteen näyttökuvat ja valikot voivat vaihdella laitteen mallin ja ohjelmistoversion mukaan.
  • Tuettujen mobiililaitteiden, USB-kameroiden ja sovellusten luetteloa voidaan päivittää ilman erillistä ilmoitusta.