PlayStation 4- ja PlayStation 5 -konsolien liittäminen älytelevisioon

Samsung-televisiolla nautit eniten PlayStation 4- ja PlayStation 5 -konsoleista. Saat jännittävämmän kokemuksen oikeilla asetuksilla, jotka parantavat kuvan, värin ja äänen laatua Samsung-televisiossa ja uusissa peleissä. Liitä PlayStation Samsung televisioon alla annettujen ohjeiden mukaan.

Liitä PlayStation Samsung-televisioon

Kun pelikonsoli on liitetty televisioon, Pelitila ja Input Signal Plus otetaan käyttöön automaattisella tunnistuksella.

Vaihe 1. Liitä HDMI-kaapelin toinen HDMI OUT -porttiin PlayStation-konsolin takan ja liitä toinen pää mihin tahansa HDMI IN -porttiin Samsung-televisiossa. Voit kokea parhaan 4K 120 Hz -pelisuorituskyvyn, kun HDMI-kaapeli liitetään HDMI IN 4 -porttiin, jossa on pelikuvake.

Playstationin liittäminen1.

Huomautus: Kaikki mallit eivät välttämättä tue 4K 120 Hz -taajuutta.

Vaihe 2. Liitä virtajohto AC IN -liittimeen PlayStationin taakse ja liitä virtapistoke pistorasiaan.

Playstationin liittäminen2.

Vaihe 3. Avaa televisio ja käynnistä PlayStation. Paina television kaukosäätimen kotipainiketta ja valitse Lähde-valikosta PlayStation (Pelikonsoli).

Playstationin liittäminen3.

Huomautus: Pelikonsolin ja television liittäminen voi vaihdella malleittain.

PlayStation tukee HDR-videokuvaa, jolloin peli- ja toistokokemus on entistä parempi. Toimi seuraavasti.

Playstationin hdr asetukset.

Vaihe 1. Valitse PlayStation-konsolissa Asetukset.

Vaihe 2. Valitse Ääni ja näyttö ja valitse Videoulostulon asetukset.

Vaihe 3. Valitse HDR- ja Syvävärilähtö-asetuksiksi Automaattinen.

Vaihe 4. Valitse Säädä HDR-asetukset ja noudata näytöllä annettavia ohjeita.

Jos televisio ei ota Input Signal Plus -asetuksia käyttöön automaattisesi, kun pelikonsoli yhdistetään, voit ottaa asetukset käyttöön manuaalisesti noudattamalla alla olevia ohjeita.

Vaihe 1. Avaa Asetukset televisiosta.

Tulosignaalin asetukset 1.

Vaihe 2. Valitse Yleiset ja Ulkoisten laitteiden hallinta.

Tulosignaalin asetukset 2.

Vaihe 3. Valitse Input Signal Plus.

Tulosignaalin asetukset 3.

Vaihe 4. Valitse HDMI-portti, johon PlayStation on liitetty.

Tulosignaalin asetukset 4.

Huomautus: Vuotta 2018 vanhemmissa malleissa HDMI UHD-väri tarkoittaa Input Signal Plus -asetusta.

Huomautus: Laitteen näyttökuvat ja valikot ovat englanninkielisiä esimerkkejä. Ne ovat saatavilla myös maasi kielellä.