Samsung SolarCell -kauko-ohjaimen lataaminen ja käyttäminen

Esittelemme kätevän ja ekologisen Samsung SolarCell -kauko-ohjaimen. Sano hyvästit ajan ja rahan tuhlaamiselle kauko-ohjaimen paristojen vaihtamisessa.

Samsung SolarCell -kauko-ohjainta voi käyttää helposti ja ekologisesti missä tahansa. Nyt voi käyttää älytelevisiotasi vieläkin älykkäämmin!

Mitä hyötyjä aurinkokennolla toimivassa kauko-ohjaimessa on?

Kauko-ohjaimen takana oleva aurinkokenno kerää auringonvaloa tai huoneen valoa sisäisen akun lataamiseen. Yksi täyteen ladattu akku voi kestää jopa kaksi vuotta, mikä tekee siitä taloudellisen vaihtoehdon kertakäyttöisille paristoille. On arvioitu, että seuraavien seitsemän vuoden aikana käytetään 99 miljoonaa alkaliparistoa. Aurinkokennolla toimiva kauko-ohjain sopii loistavasti ympäristöystävälliseen aikakauteen ja me voimme tehdä osamme tuon valtavan paristomäärän pienentämiseksi.

Samsung-kauko-ohjain

Jos akun virta on vähissä, kauko-ohjain ei välttämättä toimi oikein tai vasteessa voi olla viiveitä. Käytä nopeampaan lataamiseen USB-liitintä. Kun kauko-ohjain ei ole käytössä, aseta se valoon. Se pidentää kauko-ohjaimen käyttöikää.

Vaihtoehto 1. Nopea lataus USB-C-liittimellä

Ennen kauko-ohjaimen käyttämistä ensimmäistä kertaa, liitä se USB-liittimeen nopeaa lataamista varten.

Vaihe 1. Liitä USB-C-kaapeli kauko-ohjaimen pohjassa olevaan liittimeen.

Vaihe 2. Kauko-ohjaimen etuosassa oleva LED-valo syttyy, kun lataus käynnistyy ja sammuu, kun lataus on valmis.

USB-latauksen kaavio

Huomautus:

• Älä käytä kauko-ohjainta sen latautuessa, jotta latausaika on mahdollisimman lyhyt ja käyttöaika mahdollisimman pitkä.
  • USB-C-kaapelia ja laturia ei toimitetaan tuotteen mukana.

Vaihtoehto 2. Ympäristöystävällinen lataaminen aurinkokennoilla

Aseta kauko-ohjain näppäimistö alaspäin suoraan valoon niin, että takana oleva aurinkokenno on näkyvissä.

Aurinkokennolatauksen kaavio

Huomautus: Varmista, että kauko-ohjain ei pääse siirtymään aurinkokennon latautuessa.

Täysi lataus voi kestää jopa kaksi vuotta käytöstä riippuen. Tarkista akun virtatila noudattamalla alla olevia ohjeita.

Vaihe 1. Älytelevision avaaminen pitäisi liittää television ja kauko-ohjaimen automaattisesti pariksi.
Jos laitepariksi liittäminen ei onnistu, katso kohta "Laiteparin asetusten nollaaminen".

Vaihe 2. Paina kaukosäätimen kotipainiketta ja valitse Asetukset-valikko.

Vaihe 3. Tarkista kauko-ohjaimen akun virtatila valitsemalla Yleiset -> Virta ja energiansäästö -> Käytettävissä oleva kauko-ohjaimen akku.

Virta ja energiansäästö -asetus valittuna televisiossa

Huomautus: Kauko-ohjaimet voivat vaihdella malleittain. Tätä toimintoa tuetaan vain ympäristöystävällisissä älykauko-ohjaimien malleissa.

Jos akun virta on vähissä, kauko-ohjain ei välttämättä toimi oikein tai vasteessa voi olla viiveitä. Käytä nopeampaan lataamiseen USB-liitintä. Katso alta ohjeet helppoon lataamiseen.

Vaihe 1. Avaa televisio ja liitä kauko-ohjain television laitepariksi painamalla mitä tahansa kauko-ohjaimen painiketta.

Jos yhteys ei muodostu automaattisesti tai se katkeaa käytön aikana, kokeille alla olevia vaiheita.

Vaihe 2. Kun televisio on päällä, pidä painettuina paluu- ja toisto/keskeytyspainiketta samanaikaisesti kolme sekuntia.

Vaihe 3. Television ja kauko-ohjaimen liittäminen laitepariksi käynnistyy. Noudata näytössä annettavia ohjeita ja pariksi liittämistä.

Television liittäminen aurinkokennolla toimivan kauko-ohjaimen pariksi

Huomautus: On suositeltavaa käyttää Samsung-älytelevisiota ja SolarCell-kauko-ohjainta kuuden metrin säteellä toisistaan.

Kun kauko-ohjaimen akun virta on vähissä, se ei toimi vaikka virtapainiketta painetaan ja kauko-ohjaimen LED-merkkivalo vilkkuu noin kolme sekuntia.

Tämä lukitustoiminto suojaa akun toimivuutta ja kauko-ohjain on nollattava ka liitettävä uudelleen television pariksi.

Huomaathan: Tämä lukitustoiminto on käytettävissä vain 2021-kaukosäätimissä, joissa on aurinkopaneeli.

• Nollaa kauko-ohjain painamalla paluu- ja Enter-painiketta samanaikaisesti noin 10 sekuntia.
  • Katso edeltä ohjeet kauko-ohjaimen liittämiseen television laitepariksi.
Enter- ja paluupainike valittuna television kauko-ohjaimessa

Huomautus:

• Jos sinulla on ongelmia Samsung-älytelevision kanssa, tarkista aina ensin, onko ohjelmistopäivityksiä saatavilla. Ne voivat sisältää korjauksen ongelmaasi.
  • Laitteen näyttökuvat ja valikot voivat vaihdella laitteen mallin ja ohjelmistoversion mukaan.