SmartThings-sovelluksen käyttäminen televisiossa

SmartThings-sovellus toimii kaikkien tuotemerkkien mobiililaitteissa ja se tukee yli tuhatta eri älylaitetta. Näitä ovat Samsung-laitteiden lisäksi tuotemerkkien, kuten Amazon, Google, Philips Hue, Ring ja monen muun laitteet.

Yhdistä, automatisoi ja hallinnoi kaikkea yhdellä helppokäyttöisellä SmartThings-sovelluksella puhelimestasi.

Laitteiden yhdistäminen ja käyttäminen television SmartThings-sovelluksella

Tässä on lueteltu viisi eri laitetyyppiä, joita voi käyttää television SmartThings-sovelluksella. Lue alla olevat ohjeet ja yhdistä laitteesi ja käytä niitä.

Smartthings-laitteet näytössä.

Voit yhdistää SmartThings-sovelluksen Samsung-televisioon käyttämällä SmartThings-laitetta. Yhdistä SmartThings-sovellus noudattamalla alla olevia ohjeita.

Ennen kuin yhdistät SmartThings-sovelluksen televisioosi, avaa televisio ja lataa SmartThings-sovellus mobiililaitteeseesi. Voit käyttää television SmartThings-sovelluksessa SmartThings-(pilvi)laitteita, jotka on rekisteröity aiemmin mobiililaitteella. Laitteen rekisteröinti tapahtuu seuraavasti.

Vaihe 1. Valitse SmartThings mobiililaitteessa.

Vaihe 2. Napauta lisäyskuvaketta (+) ja valitse Laite.

Vaihe 3. Valitse tuotemerkki ja laite.

Vaihe 4. Valitse sijainti ja huone ja napauta Seuraava.

Vaihe 5. Kirjaudu televisiossa samalle Samsung-tilille kuin mobiililaitteessa ja näet rekisteröidyt laitteet television SmartThings-sovelluksessa. Voit käyttää sitä het napauttamalla.

Lähdelaitteet valittuna smartthings-smartThings-sovelluksessa.

Lähdelaite on laite, joka yhdistetään ulkoiseen porttiin, kuten HDMI- tai USB-porttiin. Esimerkiksi seuraavat laitteet ovat lähdelaitteita.

• DVD-soittimet ja Blu-ray-soittimet
• Kotiteatterijärjestelmät
• Pelikonsolit
• OTT-vastaanottimet ja digiboksit
• USB-muistilaitteet

Yhdistä SmartThings-sovellus lähdelaitteisiin seuraavasti.

Vaihe 1. Käytä lähdelaitteita, kuten ulkoisiin portteihin liitettyjä pelikonsoleita, valitsemalla SmartThings-sovellus television valikosta.

Vaihe 2. Voit valita ja käyttää haluamaasi laitetta SmartThings-sovelluksella.

Perinteiset laitteet valittuna smartthings-smartThings-sovelluksessa.

Perinteinen laite on kodin laite, jota käytetään kauko-ohjaimella.

Yhdistä SmartThings-sovellus perinteiseen laitteeseen seuraavasti.

Vaihe 1. Voit tarkistaa television ponnahdusikkunat käyttämällä perinteisen laitteen kauko-ohjainta television lähellä.

Vaihe 2. Valitse Rekisteröinti ja näkyviin tulee ponnahdusikkuna perinteisen laitteen ohjauksen testaamista varten.

Vaihe 3. Valitse Kyllä ja uusia ponnahdusikkunoita avautuu.

Vaihe 4. Valitse Siirry SmartThings-sovellukseen ja näet SmartThings-sovelluksen koko näytössä.

Yhteensopivia perinteisiä laitteita ja niiden toimintoja ovat seuraavat.

Table 1
Yhteensopiva laite
Toiminnot
 Ilmastointilaite  Virta päälle/pois, lämpötila ylös/alas, tuuletus ylös/alas
 Ilmanpuhdistin Virta päälle/pois, tuuletus ylös/alas
Sähkötuuletin  Virta päälle/pois, tuuletus ylös/alas
 Robotti-imuri Virta päälle/pois, käynnistys/pysäytys
 Ilmankostutin Virta päälle/pois, tuuletus ylös/alas

Yhteensopivien laitteiden tuotemerkkejä ovat seuraavat.

• Ilmastointilaitteet: Carrier, Century, Chigo, Conia, Coolfree, Daewoo, Daikin, Derby, Frigidaire, Goodman, Gree, Haier, Hauzen, Himade, Hitachi, Homsys, Hyundai, Lennox, LG, Mitsubishi, Panasonic, Rheem, Samsung, Sharp, Toshiba, Trane, Whirlpool, Whisen, Winia, Yonan, York
  • Ilmanpuhdistimet: Amway, BLUEAIR, Cairs, Carrier, COWAY, Daikin, Dyson, Electrolux, GE, Gree, Hitachi, Idylis, IQAir, Kenmore, LG, Panasonic, Rabbit Air, Sharp, Shinil, Toshiba, Winix
  • Robotti-imurit: Ariete, Auto Vacuum, Bobsweep, Ecovacs, Hoover, iRobot, LG, Lifero, MIDEA, Monoprice, Philips, Samsung, Sharp, Vileda, Wap, Yujin Robot
  • Ilmankostuttimet: Bionaire, Crane, Daewoo, Dyson, Electrolux, Haan, Lasko, Levoit, OA. RedCore, Winia
  • Sähkötuulettimet: Airmate, Around, Asahi, Aucma, Balmuda, Bionaire, Black & Decker, Bokuk, Borg, Cecotec, Cuchen, Daewoo, Diamond, Dimplex, Dyson, Ecolighters, Electroman, EMK, Europace, Fusibo, Goldstar, Haan, Haier, Hanabishi, Hanil, Hitachi, HJ, Holmes, Honeywell, Inoq, KDK, KUL, Kuyal, Lasko, LG, Lian, Magic Chef, Midea, Mitsubishi Electric, Moretti, Mylek, Optimus, Panasonic, Rowenta, Samsung, Sharp, Shinil, Smartech, Taurus, Toshiba, Vornado, WindMere

Huomautus: Kaikki toiminnot eivät välttämättä toimi.

Lisää laite valittuna smartthings-smartThings-sovelluksessa.

Bluetooth-laitteita voi käyttää SmartThings-sovelluksella samalla tavoin kuin mobiililaitteessa. Bluetooth-laitteet eivät anna hälytyksiä televisioon.

Yhdistä SmartThings-sovellus Bluetooth-laitteeseen seuraavasti.

Vaihe 1. Valitse Lisää laite television SmartThings-sovelluksessa. Televisio hakee lähellä olevat Bluetooth-laitteet ja näyttää ne Lisää laite -luettelossa.

Vaihe 2. Valitse ja rekisteröi Bluetooth-laite television kauko-ohjaimella.

Vaihe 3. Voit yhdistää laitteen ja katkaista sen yhteyden helposti napauttamalla laitetta television SmartThings-sovelluksessa.

SmartThings-yhteyttä tukevia laitteita ovat esimerkiksi seuraavat.

• Bluetooth-kaiuttimet, Bluetooth-kuulokkeet, Bluetooth Soundbar -kaiuttimet (Bluetooth-vakioprotokollaa tukevat laitteet: Bluetooth A2DP -profiili)
  • Bluetooth-näppäimistöt, Bluetooth-hiiret, Bluetooth-peliohjaimet.
Musiikkiseinä.

SmartThings-sovelluksen yhdistäminen mobiililaitteeseen on vastaava kuin SmartThings-rekisteröinti.

Vaihe 1. Valitse Lisää laite television SmartThings-sovelluksessa. Televisio hakee lähellä olevat mobiililaitteet ja näyttää ne Lisää laite -luettelossa.

Vaihe 2. Valitse mobiililaite ja noudata rekisteröintiohjeita. (Muodosta Bluetooth-yhteys.)

Vaihe 3. Yhteyden muodostamisen jälkeen voit toistaa musiikkia mobiililaitteella ja nauttia television "musiikkiseinästä".

Vaihe 4. Voit valita television SmartThings-sovelluksessa mobiililaitteen ja napauttaa Äänen heijastaminen -valikkoa. Musiikkiseinä käynnistyy.

Huomautus:

• Bluetooth-vakioprotokollan tukemat laitteet: Bluetooth A2DP -profiili.
  • Musiikkiseinä näyttää musiikkiin optimoituja visuaalisia kuvioita ja liikkeitä.

SmartThings-sovelluksen ohjaaminen ääniohjauksella (Bixby-toiminolla)

Pyydä televisiota toistamaan suosikkisisältöäsi kauko-ohjaimen käyttämisen sijaan. Voit jopa ohjata televisiota ja muita yhdistettyjä laitteita kodissasi.

Bixbyn määrittäminen Samsung-tiliin yhdistää sen automaattisesti SmartThings-laitteisiisi. Aloita älykotisi ohjaaminen vain sanomalla "Hei Bixby".

Ääniohjaus.

Vaihe 1. Avaa äänivalikko ja määritä Bixby.

Vaihe 2. Voit ohjata SmartThings-laitteitasi Bixbyn komennoilla. Sano "Hei Bixby. Käynnistä ilmanpuhdistin /sytytä lamppu".

Vaihe 3. Kun televisio on päällä tai pois päältä, voit ohjata kodin laitteita television Bixby-toiminnolla.