Sovelluksia ei voi käyttää Samsung-television Smart Hubin aloituksesta

Samsung-älytelevisio näyttää Tervetuloa, käynnistä Smart Hubisi! Näyttö

Tarvitset vuoden 2023 Samsung-älytelevisioiden ja älynäyttöjen käyttöön Samsung Account -tilin, jotta voit käyttää Smart Hubia, verkkopohjaista älypalveluamme, johon sisältyy sovelluksia (kuten suoratoistopalvelusovelluksia) ja muita älyominaisuuksiamme, jotka ovat saatavilla laitteesi kautta. Saatat tarvita toista laitetta (kannettava tietokone, pöytätietokone tai matkapuhelin) Samsung Account -tilin luomiseen tai sisäänkirjautumiseen. Jos päätät olla kirjautumatta Samsung Account -tilille, voit yhdistää vain ulkoisia laitteita (kuten HDMI ja maanpäällinen over-the-air-TV antennivirittimien avulla). Lisäksi televisiosi ei voi käyttää Smart Hub -sovelluksia. Siihen sisältyy sovellukset, kuten Netflix ja YouTube, ja Samsung-palvelut, kuten Samsung Health. Ratkaise ongelma kirjautumalla Samsung Account -tilillesi ja hyväksy älytelevision ehdot.

Huomautus: näytetyt ominaisuudet ja kuvat voivat vaihdella laitteistasi mallista tai maantieteellisestä alueesta riippuen.

Samsung-älytelevision aloitusnäyttö esittelee erilaisia ohjelmia ja vaihtoehtoja

Kun kirjaudut Samsung Account -tilillesi, voit nauttia useista palveluista ja ominaisuuksista, kuten:

• Katsoa elokuvia tai sarjoja televisiosovelluksilla
  • Katsoa useita kanavia, kuten uutisia ja viihdettä, Samsung TV Plus -palvelun avulla
  • Räätälöidä sisältösuosituksia asetustesi mukaan
  • Hallinnoida laitteita SmartThings-sovelluksella
  • Käyttää Samsung-palveluja, kuten Sovelluskauppaa ja ohjelmistopäivityksiä
  • Ladata tuhansia maksuttomia sovelluksia ja vastaanottaa automaattisia päivityksiä Sovelluskaupasta
  • Etsiä sisältöä Bixby-äänikomennon avulla

Huomautus: jotkin ominaisuudet ja palvelut voivat vaihdella laitteen, mallin ja maan mukaan.

Voit kirjautua tai luoda Samsung Account -tilin television alkuasennuksen aikana. Jos ohitit sen alkuasennuksen aikana valitsemalla tilivaiheessa Myöhemmin, voit rekisteröidä tilisi Smart Hubin aloitusnäytössä, kun televisio on asennettu.

1 Aloita siirtymällä Smart Hubin aloitusnäyttöön ja valitse sitten Aseta nyt.
Samsung-älytelevisio näyttää Tervetuloa, käynnistä Smart Hubisi! Näyttö
2 Skannaa television QR-koodi puhelimesi kameralla.

Huomautus: jos ohitit verkkoasennuksen alkuasennuksen aikana, voit rekisteröidä Samsung Account -tilisi verkon asettamisen jälkeen.

Samsung Account -tilin QR-koodi Samsung-älytelevisiossa, vieressä sama QR-koodi Galaxy-puhelimessa
3 Seuraa puhelimesi näytöllä näkyviä ohjeita ja kirjaudu sisään tilillesi tai luo uusi tili.
Samsung Account -tilin QR-koodi Samsung-älytelevisiossa, vieressä Samsung Account -tilin kirjautumisnäyttö Galaxy-puhelimessa
  • Jos sinulla on jo Samsung Account -tili, voit kirjautua televisioon syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi puhelimestasi.
  • Jos Galaxy-puhelin on kirjautunut Samsung Account -tilillesi, voit kirjautua televisioon samalla Samsung Account -tilillä. Tee niin napauttamalla ponnahdusikkunaa, joka ilmestyy, kun skannaat QR-koodia.
  • Jos sinulla ei ole Samsung Account -tiliä, voit luoda uuden tilin tai kirjautua televisioon Google-tilillä.

Huomautukset:

• Samsung Account -tilin rekisteröinnin ikärajoitus voi vaihdella maittain.
4 Kun olet kirjautunut Samsung Account -tilillesi, suorita jäljellä olevat asennusvaiheet. Sinun on hyväksyttävä Samsungin ehdot. Jos ohitat Ehdot-vaiheen myös silloin, kun kirjaudut Samsung Account -tilillesi, sinut kirjataan ulos Samsung Account -tililtäsi.
Samsung-älytelevisio näyttää Samsung Account -tilin Samsung-käyttäjänäytön
5 Kun asennus on valmis, voit käyttää television Smart Hub -sovelluksia.
Samsung-älytelevisio näyttää Smart Hubin aloitusnäytön

Jos sinulla on Samsung Account -tili, mutta et yhdistänyt sitä älytelevisioosi alkuasennuksen aikana, voit myös kirjautua sisään television näytöstä kaukosäätimellä.

1 Aloita siirtymällä Smart Hubin aloitusnäyttöön ja valitse sitten Aseta nyt.
Samsung-älytelevisio näyttää Tervetuloa, käynnistä Smart Hubisi! Näyttö
2 Valitse kaukosäädin.
Samsung-älytelevisio näyttää Samsung Account -tilin eri kirjautumisvaihtoehtoja

Huomautus: Lue edellä oleva kappale saadaksesi lisätietoja Samsung Account -tilin luomisesta tai kirjautumisesta mobiililaitteelta. Jos ohitit verkkoasennuksen alkuasennuksen aikana, voit rekisteröidä Samsung Account -tilisi verkon asettamisen jälkeen.

3 Syötä Samsung Account -tilin kirjautumistiedot.
Kirjaudu sisään kaukosäätimellä -vaihtoehto näkyy Samsung-älytelevisiossa kaukosäädintä pitelevän käden vieressä
4 Jatka seuraavaksi kaksivaiheiseen todennukseen. Vahvista henkilöllisyytesi valitsemalla Lähetä koodi.
5 Syötä sitten vastaanottamasi koodi. Valitse Vahvista.

Huomautus:Samsung Account -tilisi tarjoaa lisäsuojausta kaksivaiheisella todennuksella. Voit muokata tai lisätä puhelinnumeron Samsung Account -verkkosivustolla.

6 Kun olet kirjautunut Samsung Account -tilillesi, suorita jäljellä olevat asennusvaiheet. Sinun on hyväksyttävä Samsungin ehdot. Jos ohitat Ehdot-vaiheen myös silloin, kun kirjaudut Samsung Account -tilillesi, sinut kirjataan ulos Samsung Account -tililtäsi.
Samsung-älytelevisio näyttää Samsung Account -tilin Samsung-käyttäjänäytön
7 Kun asennus on valmis, voit käyttää television Smart Hub -sovelluksia.
Samsung-älytelevisio näyttää Smart Hubin aloitusnäytön