Television ohjaaminen mobiililaitteen SmartThings-sovelluksella

Jos sinulla on SmartThings-sovellus älylaitteissasi, voit ohjata kaikkia kotisi laitteita SmartThings-sovelluksella. SmartThings-sovelluksella voit luoda unelmiesi älykodin.

Television ohjaaminen mobiililaitteen SmartThings-sovelluksella

Smartthings-laitteet.

Voit yhdistää SmartThings-sovelluksen televisioon käyttämällä SmartThings-laitteita. Yhdistä SmartThings-sovellus noudattamalla alla olevia ohjeita.

Ennen kuin yhdistät SmartThings-sovelluksen televisioosi, avaa televisio ja lataa SmartThings-sovellus mobiililaitteeseesi.

Vaihe 1. Valitse SmartThings mobiililaitteessa.

Vaihe 2. Napauta lisäyskuvaketta (+) ja valitse Laite.

Vaihe 3. Valitse TV ja Samsung.

Vaihe 4. Valitse TV uudelleen ja sitten Aloita.

Vaihe 5. Valitse sijainti ja huone, jossa katsot televisiota ja napauta Seuraava.

Vaihe 6. Mobiililaitteen on oltava yhdistettynä Samsung-televisioosi. Enne vuotta 2020 valmistetuissa malleissa vaaditaan PIN-koodi television yhdistämiseen.

Jos mobiililaitteessasi on SmartThings-sovellus ja olet yhdistänyt SmartThings-sovelluksen televisioosi, voit nyt ohjata televisiota mobiililaitteen SmartThings-sovelluksella.

Vaihe 1. Avaa SmartThings-sovellus mobiililaitteessa ja valitse TV-laitekortti.

Vaihe 2. Valittavana on TV päälle/pois, Sisällön haku, Kauko-ohjaus ja Sovellukset sekä muita vaihtoehtoja.

Vaihe 3. Haku-valikossa voit hakea television sisältöä mobiililaitteen näppäimistön avulla ja aloittaa sisällön toistamisen napauttamalla puhelinta.

Vaihe 4. Kauko-ohjain-valikossa voit ohjata TV-kanavia, äänenvoimakkuutta, kotia ja asetuksia.

Huomautus:

• Television on oltava lisättynä SmartThings-sovelluksen laitteeksi.
  • Laitteen näyttökuvat ja valikot voivat vaihdella laitteen mallin ja ohjelmistoversion mukaan.