The Freestyle -näytön mukauttaminen selkeämmäksi

Samsungin kannettava projektori, The Freestyle, on joka paikan projektori, jonka pienen koon ansiosta sitä voi käyttää milloin ja missä tahansa. Voit luoda näytön seinään, kattoon, lattiaan tai muuhun haluamaasi pintaan. Pieni ja tyylikäs The Freestyle kulkee kanssa kaikkialle. Tutustu, miten voit säätää kuvatilaa ympäristön mukaan, riippuen oletko olohuoneessa vai telttailemassa, ja nauttia terävästä kuvasta kaikkialla.

Jos käytät projektoria valoisassa paikassa, heijastettu kuva voi vaikuttaa suhteellisen tummalta. Jos näin käy, valojen sammuttaminen tai verhojen käyttäminen ympäristön pimentämiseksi saa kuvan näyttämään kirkkaammalta. Kuvat voivat näkyä selkeämpinä ja kirkkaampina myös, jos siirrät projektoria lähemmäksi heijastuspintaa.

Freestyle-projektorin kuva

Kuva-asetusten tarkistaminen

Valoisassa ympäristössä voit säätää kuvatilaa niin, että kuva näkyy kirkkaampana ja selkeämpänä. The Freestylen kirkkaus on 550 LED-luumenia (välillä 30–100 tuumaa), mikä tekee kuvasta yhtenäisen riippumatta näytön koosta tai katseluetäisyydestä.

LED-luumen on valoyksikkö, joka osoittaa ihmissilmän vastaanottaman kirkkauden ja viittaa valonlähteen lähettämään valon kokonaismäärään. Samoin kuin LED- ja laservalonlähteet The Freestyle tuottaa kirkkaamman kuvan suurennettaessa saturaatiota. (Toinen huomautus: ANSI-luumen on American National Standards Institute -laitoksen määrittämä näytön kirkkauden mittari.)

The Freestylen LED-valonlähteen linssin optiseen käyttöikään perustuva takuu on noin 20 000 tuntia. LED-valonlähde ei sammu takuuajan päätyttyä, mutta kirkkaus heikkenee hieman.

Huomautus:

• LED-linssin voi vaihtaa. Ota tarvittaessa yhteys asiakaspalveluun ja pyydä neuvoja ammattiasentajalta.
  • Lue lisää The Freestylen vianmäärityksestä napauttamalla linkkiä.

Valoisassa ympäristössä kuvatilan vaihtaminen dynaamiseksi voi lisätä kuvan kirkkautta ja selkeyttä.

Vaihe 1. Käynnistä The Freestyle ja paina kaukosäätimen kotipainiketta.

Kotipainike valittuna kaukosäätimessä

Vaihe 2. Valitse Valikko ja Asetukset.

Asetukset-valikko valittuna

Vaihe 3. Valitse Kaikki asetukset > Kuva > Kuvatila.

Kaikki asetukset valittuna

Vaihe 4. Valitse Dynaaminen.

Dynaaminen valittuna

Huomautus: The Freestyle -kaukosäädintä on käytettävä 6 metrin säteellä projektorista.

Vaihe 1. Käynnistä The Freestyle ja paina kaukosäätimen kotipainiketta yli kaksi sekuntia.

Kotipainike valittuna kaukosäätimessä

Vaihe 2. Kun virtuaalinen numeronäppäimistö tulee näkyviin, valitse Asetukset käyttämällä nuolta ylös.

Nuoli ylös valittuna näytön valikossa

Vaihe 3. Valitse näytöstä Kaikki asetukset.

Kaikki asetukset valittuna

Bemærk: Freestyle-fjernbetjeningen skal bruges inden for 6m fra projektoren.

Auto Keystone -toiminto muuttaa kuvan nopeasti ja tarkasti 16:9-kuvasuhteen tasaiseksi suorakulmaiseksi näytöksi heijastuskulmasta riippumatta. Jos Keystone-kalibrointi ei toimi oikein, tarkista seuraavat:

Tapaus 1. Keystone-kalibrointi ei välttämättä toimi tai siinä voi olla häiriöitä, jos linssin suojakalvoa ei ole poistettu. Poista suojakalvo ennen toiminnon käyttämistä. Pyyhi linssi tarvittaessa pehmeällä liinalla, sillä se on erittäin herkkä pölylle.

Kuva linssin suojakalvosta

Tapaus 2. Kun Auto Keystone asetetaan, tarkka kalibrointi ei ole välttämättä mahdollista tuotteen asennus- tai heijastuskulmasta riippuen. Varmista asennettaessa, että Samsung-logo on alaspäin. Jos projektorilla heijastetaan katosta, asenna se niin, että kulma on vähintään 45° katon suunnasta. Jos Auto Keystone ei toimi, säätäminen voidaan joutua tekemään manuaalisesti. Säädä laitteen asennus- ja heijastuskulmia alla olevan kuvan mukaan.

Kuva Freestylen asennus- ja heijastuskulmista

Huomautus: Ulkoinen valaistus, ympäristö, etäisyys ja heijastuspinta voivat vaikuttaa heijastuksen laatuun.

Huomautus:

• Jos sinulla on ongelmia Samsung-projektorin kanssa, tarkista, onko ohjelmistopäivityksiä saatavilla. Ne voivat sisältää korjauksen ongelmaasi.
  • Laitteen näyttökuvat ja valikot voivat vaihdella laitteen mallin ja ohjelmistoversion mukaan.