Tutustu 2020-mallin innovatiivisiin uusiin ominaisuuksiin

2020 Samsung Smart TV:ssä yhdistyy uusia teknologioita ja suunnittelu, jotka tarjoavat katsojille innovatiivisen kokemuksen. Erityisesti Infinity Design -suunnittelun ansiosta, jossa näyttö on kallistettu hieman taaksepäin, uraauurtavat mallit Q900 ja Q950 takaavat mukaansatempaavimman elämyksen.

Mukaansatempaava äänielämys Q-Symphony

Tähän asti soundbar-kaiuttimen kytkeminen päälle poistaa TV:n äänitoiminnon automaattisesti käytöstä. Q-Symphony mahdollistaa TV:n ja soundbar-kaiuttimen samanaikaisen äänentoiston. Tämän ansiosta voit nauttia täyteläisemmästä äänestä kuin koskaan.

TV analysoi video- ja äänisignaalit ja määrittää, minkä kaiuttimien tulisi tuottaa mitkäkin äänet tekoälyteknologian (AI) ja kaiuttimien välisen yhteistoiminnan avulla.

q symphony päällä ja pois -vertailu

Huomautus:

• Saatavilla vain Q80T TV -mallista (lukuun ottamatta Q80 49” -mallia) ja Q60T soundbar -mallista 2020 alkaen.
  • Saatavilla vain HDMI (ARC)- tai optiseen liitäntätyyppiin.

Varmista, että soundbar-kaiutin on kytketty päälle. Muodosta sitten yhteys soundbar-kaiuttimeesi Äänilähtö-valikossa.

Kun yhteys soundbar-kaiuttimeen on luotu, ääni tulee automaattisesti TV:stä ja soundbar-kaiuttimesta samanaikaisesti.

Vaihe 1. Paina TV:si kaukosäätimen Home (Koti) -painiketta ja valitse sitten Asetukset-valikko.

soundbar-lähdevalikko

Vaihe 2. Valitse Ääni-valikko, ja valitse sitten Äänilähtö.

äänivalikon valinta

Vaihe 3. Etsi ja valitse Soundbar-kaiutin, jonka haluat yhdistää Q-Symphony käyttöä varten (esim. TV + Sound Bar [device name])

soundbar-laitteen valinta

Huomautus: Laitteen kuvakaappaukset ja valikko ovat vain englanninkielinen esimerkki, mutta toiminto on saatavilla myös omalla kielelläsi.

Koe vuoden 2020 taaksepäin kallistettu malli

Samsung lippulaivamalli tarjoaa niin suorituskykyä kuin vaikuttavaa suunnittelua. 8K Q900 / 950 -sarjat ovat ensimmäiset Samsung TV:t, joissa on käytetty Infinity Design -konseptia. Eräs uusista suunnitteluominaisuuksista on 3,5 asteen kaltevuus taaksepäin, kun laite asennetaan mukana toimitettavaan jalustaan. Siten laite mahdollistaa optimaalisen katselukulman, kun suuri näyttö asennetaan suhteellisen matalalle.

Huomautus: Taaksepäin kallistettu malli on saatavilla vain vuoden 2020 Q900/950-sarjassa.

Suunnitteluominaisuudet parhaan fokusoinnin takaamiseksi

Kallistetun mallin suunnittelussa on otettu huomioon sekä paras resoluutio että suuren näytön optimaalinen katselukulma. Näin oli mahdollista maksimoida näytön fokusointi. Taaksepäin kallistettua laitetta esittävässä kuvassa alla näytetään, miksi näin on tehty. Katselijoiden silmät ovat 90 asteen kulmassa näyttöön nähden.

taaksepäin kallistetun näytön kulma

Älä yritä säätää TV:n kaltevuutta

Q900/950-sarjan mallit on suunniteltu hieman taaksepäin kallistetuiksi siten, että näytön yläosa on taaempana kuin sen alaosa. Se on tämän tuotteen konsepti.
Lisäksi taaksepäin kallistuksen määrä on kiinteä, eikä sitä voi säätää.

Älä yritä säätää kulmaa tai tasata sitä lisäämällä litteitä esineitä TV-jalustan alle, sillä tämä voi olla vaarallista ja tehdä TV:stä epävakaan, mikä voi johtaa TV:n kaatumiseen.

taaksepäin kallistettua näyttöä koskeva varoitus