Kies

LATAA WINDOWSILLE

Tarkista tuotteesi mallinimi ennen lataamista

Kies

Tuetut mallit: feature-puhelimet, älypuhelimet/tabletit Galaxy NoteIII saakka (sisältäen Galaxy S4, Note II jne.)

KIES DOWNLOAD

Kies3

Tuetut mallit: älypuhelimet/tabletit Galaxy NoteIII lähtien (Android-käyttöjärjestelmä 4.3 tai uudempi)

KIES3 DOWNLOAD

LATAA MAC OS:LLE

Lataa Kies Macille

Enemmän muutoksia kuin uskotkaan. Lataa upouusi Kies!
Kuvassa on ilmoitus laiteohjelmistopäivityksistä. Näet tämän, kun yhdistät mobiililaitteesi Kiesiin USB-kaapelilla.

Pidä matkapuhelimesi ajan tasalla

Kies ilmoittaa automaattisesti uudesta laiteohjelmistoversiosta, kun olet yhteydessä verkkoon.
Paranna matkapuhelimesi suorituskykyä uusimman laiteohjelmiston avulla.

Kuvassa on esitetty Kiesin yhteensopivuus Macin kanssa, minkä avulla voit siirtää tietoja tai tiedostoja.

Nyt Kies toimii myös Mac-tietokoneissa

Kies on nyt saatavilla myös Mac-tietokoneiin! Yhdistämällä matkapuhelimesi Mac-tietokoneeseen voit hallita puhelinta kätevästi.

Järjestelmävaatimukset

Kies

Käyttöjärjestelmä
Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8**
Suoritin
Intel Core 2 Duo 2,0 GHz tai tehokkaampi (suositeltu)
Muistin vähimmäismäärä (RAM)
1,0 Gt (suositeltu)
Kiintolevyn vapaa tila
Vähintään 500 Mt (suositeltu)
Näytön tarkkuus
1024 x 768 (32 bittiä ja siitä ylöspäin)
Tarvittava ohjelmisto
.Net Framework 3.5 SP1 ja siitä ylöspäin
Windows Media Player 10 ja siitä ylöspäin
DirectX 9.0C ja siitä ylöspäin

* Käytä Windows Mobile 6 -laitteiden kanssa ActiveSync 4.5:tä (Windows XP) tai Windows Mobile Device Center 6.1:tä (Windows Vista/7)
** Windows 8 sisältää Windows Media Playerin.

Huom 1. Windows 8 N ja Windows8 KN -versiot vaativat Microsoftin Media
Feature Packin, joka sisältää Windows Media Playerin ja siihen
kuuluvan tukiohjelmiston.

"Media Feature Pack" on ladattavissa Microsoftin sivuilta.(Kotisivu; www.microsoft.com)
Huom 2:
Mikäli käytät Kiesiä Windows 8 -käyttöjärjestelmällä, huomioithan
että tällä hetkellä vain Samsung Android OS ja BADA OS -
mobiililaitteita tuetaan

Kies3

Käyttöjärjestelmä
Windows XP(SP2), Windows Vista, Windows 7, Windows 8**
Suoritin
Intel Core i5 3.0 GHz või üles (soovitatav)
Muistin vähimmäismäärä (RAM)
512MB (soovitatav)
Kiintolevyn vapaa tila
Vähemalt 200MB (soovitatav)
Näytön tarkkuus
1024 x 768(32 bit or above)
Tarvittava ohjelmisto
※Windows XP: Windows Media Player 11 tai uudempi
※Windows 7 ja 8, N- ja KN-käyttöjärjestelmät: Windows Media Feature Pack
"Media Feature Pack" on saatavana Microsoftin verkkosivulta
(www.microsoft.com)

MAC

Käyttöjärjestelmä
Mac OS X versio 10.5 tai uudempi
Suoritin
1.8 GHz:n Intel-suoritin tai nopeampi
Muistin vähimmäismäärä (RAM)
512 Mt tai enemmän
Kiintolevyn vapaa tila
Vähintään 100 Mt (suositeltu)

Kies:n käyttö

Video opastaa Kies:n käytössä

Kies -opastus